«12 3 4» Pages: ( 3/4 total )
本页主题: 「Lady」2008~新嘅開始~ - ~前兩日影嘅~^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

evolution128
级别: 仙人

多谢发贴的人[1578]

Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Happy New Year to Annie & all your friends in GDBT (藍調)
顶端 Posted: 2008-01-04 20:29 | 60 楼
錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

又见靓靓帮主~~~~
本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-01-04 21:59 | 61 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Quote:
引用第56楼melonli2008-01-03 09:13 PM发表的: ]QJ5JtD-  
真系好耐无见拉~~~
&aIFtlC  
kBA.N l7  
好快就可以見啦~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-01-05 01:28 | 62 楼
擺明想沟伱
不问世事
级别: 普通人

多谢发贴的人[69]

Annie...好靓女吖.................
助人如助己
顶端 Posted: 2008-01-05 11:52 | 63 楼
melonli
没西的瓜
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

Re:Re:Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Quote:
引用第62楼幸福瞬間2008-01-05 01:28发表的: 93.\.&L\  
FsOJmWZ  
O{ 3X`xAf  
好快就可以見啦~~
cX1?4e8  
呵~~系未的~~你几时得闲一起出来坐下拉
顶端 Posted: 2008-01-06 02:42 | 64 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第63楼擺明想沟伱2008-01-05 12:52 AM发表的: hunlKIg  
Annie...好靓女吖.................
Or$"f3gq  
a"Iu!$&N  
你幾時返嚟吖~~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-01-07 01:58 | 65 楼
五葉神
级别: *

多谢发贴的人[]

Lady姐姐好靚女啊
顶端 Posted: 2008-01-07 02:02 | Unknown 66 楼
artto
进军新领域

多谢发贴的人[346]

好耐冇见过Annie,都仲系噤靓女 7~1Fy{tc  
2010 world championship
顶端 Posted: 2008-01-07 16:10 | 67 楼
火舞灵蛇
MRS.YE

多谢发贴的人[759]

帮主好有女人味啊,我中意啊,哈哈!
顶端 Posted: 2008-01-07 17:19 | 68 楼
Mao毛毛Mao
他妻負我
级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

又真係好朦朧下喔....
招婚....
顶端 Posted: 2008-01-07 19:09 | 69 楼
吖細
·°毒生囡.·!
级别: 神人

多谢发贴的人[1551]

卷髮好好睇吖~~~~快D正式電咗佢la`~~~
做人唔可以太叻嘎`~唔繫就好有可能俾外星人吸走嘎`~!!
顶端 Posted: 2008-01-07 19:43 | 70 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Quote:
引用第64楼melonli2008-01-05 03:42 PM发表的: |a\,([aU  
R5},E  
呵~~系未的~~你几时得闲一起出来坐下拉
t > 64^nS  
ND e FY  
睇下時間啦...下個星期應該得...

顶端 Posted: 2008-01-12 12:28 | 71 楼
可樂囝
我什麼嘟吥遈
级别: 圣人

多谢发贴的人[147]

幫主.....捲髮好睇呀...就轉呢個LOOK啦```

顶端 Posted: 2008-01-12 16:33 | 72 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第66楼五葉神2008-01-06 03:02 PM发表的: W,t`DMC  
Lady姐姐好靚女啊
$nf %<Q  
P^BSl7cT  
我叫Annie呀...

顶端 Posted: 2008-01-12 16:39 | 73 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第72楼可樂囝2008-01-12 05:33 AM发表的: o-AAx#@  
幫主.....捲髮好睇呀...就轉呢個LOOK啦```
+ldgT"  
D rouEm  
我個御用髮型師唔肯幫我搞~~話得閒就"率"下算了喎~

顶端 Posted: 2008-01-12 16:53 | 74 楼
西瓜刨
嘘,低调D...

多谢发贴的人[6316]

Quote:
引用第74楼幸福瞬間2008-01-12 16:53发表的: YYd!/@|N5  
/}-LaiS  
'n!Sco)C  
!2=eau^p  
甘你请我做御用髮型師啦
2007年7月水区优秀会员勋章
第四届情感活动亲情篇勋章
2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
2007年11月美食版区优秀会员勋章
2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
2007年12月美食版区优秀会员勋章
顶端 Posted: 2008-01-13 01:26 | 75 楼
花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
引用第74楼幸福瞬間2008-01-12 16:53发表的: NT [~AK9M  
i}e OWi  
AU^ 5N3%j  
mA']*)L1  
你嘅御用髮型師係咪琳琳呀!"率"下佢啦。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-01-13 15:12 | 76 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第75楼西瓜刨2008-01-12 02:26 PM发表的: YA%0{Tdxz  
)wueR5P  
甘你请我做御用髮型師啦
=F"vL  
`E2HQA@  
你~~返嚟try try先啦...我唔係咁易俾人搞我D頭髮嘅~

顶端 Posted: 2008-01-14 00:09 | 77 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第76楼花無缺和尚2008-01-13 04:12 AM发表的: y$C\b\hM  
c}r"O8M  
你嘅御用髮型師係咪琳琳呀!"率"下佢啦。
5>u,Qh  
NANgV~Y&  
er~~唔係佢呀...有機會再介紹你哋識啦...
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 优秀文章
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-01-14 00:12 | 78 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Quote:
    引用第78楼幸福瞬間2008-01-14 00:12发表的: ^ R7|x+  
    oo2CF!Xy  
    m;@8z[ ^5  
    er~~唔係佢呀...有機會再介紹你哋識啦...
    &-zW1wf  
    好耐唔見啦,不過我又要訓咯。

顶端 Posted: 2008-01-14 15:53 | 79 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

幸福,你个手机像素甘低噶!!!!!买只新机啦!!!!三星个只,五百W摄像头!!
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-01-15 09:30 | 80 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Quote:
    引用第79楼花無缺和尚2008-01-14 04:53 AM发表的: ftxy]N LF  
    /tj_WO_  
    好耐唔見啦,不過我又要訓咯。
    Q8D#kAYw  
    3/V0w|ZgD  
    我都瞓啦...好煩呀..忙死...

顶端 Posted: 2008-01-17 01:45 | 81 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Quote:
    引用第81楼幸福瞬間2008-01-17 01:45发表的: zZ94_8b  
    I,W `s  
     [ J4n%  
    我都瞓啦...好煩呀..忙死...
    L)c]i'WZ  
    有得忙咪好啦,重煩Dセ呀!使唔使我返嚟幫下你手呢。

顶端 Posted: 2008-01-17 01:49 | 82 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第80楼v6hacker2008-01-14 10:30 PM发表的: $18?Q+?3  
    幸福,你个手机像素甘低噶!!!!!买只新机啦!!!!三星个只,五百W摄像头!!
    nNf*Q r%Z  
    3L36 2  
    部嘢得200萬像...sorry...我係Nokia嘅忠實fans...

顶端 Posted: 2008-01-17 02:06 | 83 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」2008~新嘅開始~

Quote:
    引用第82楼花無缺和尚2008-01-16 02:49 PM发表的: V"B/4v>  
    uPxJwWXO  
    有得忙咪好啦,重煩Dセ呀!使唔使我返嚟幫下你手呢。
    N>CNgUyP  
    :| !5d{8S8  
    等你好耐啦... 不過我要瞓啦...聽日要返香港~~

顶端 Posted: 2008-01-17 02:09 | 84 楼
    最佳損友

多谢发贴的人[33]

新髮型?..
    顶端 Posted: 2008-01-17 11:43 | 85 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

5錯非常好睇~髮型很適合你。繼續keep住呢種髮型
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-01-20 06:31 | 86 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第86楼bennypower2008-01-19 07:31 PM发表的: K&zW+C b  
    5錯非常好睇~髮型很適合你。繼續keep住呢種髮型
    N&eo;Ti  
    RRpY%-8M  
    Long time no c...好嗎~~  wlsx|  
    冇啦...個friend唔肯幫我電...話得閒就幫我"率"喎...

顶端 Posted: 2008-01-21 00:27 | 87 楼
    素人健一㊣
    Winson仔仔
    级别: 圣人

多谢发贴的人[693]

要唔要搞成甘样吖。。。。。。。。。。。。。。
    顶端 Posted: 2008-01-23 15:48 | 88 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第88楼素人健一㊣2008-01-23 04:48 AM发表的: <\fA}b  
    要唔要搞成甘样吖。。。。。。。。。。。。。。
    >j3':>\U  
    GlTpK^.  
    搞成點呀...

顶端 Posted: 2008-01-24 19:02 | 89 楼
    «12 3 4» Pages: ( 3/4 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部