本页主题: 男女生.板.不赞成既人.同埋...bennypower..入离比比意见 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

awdrgy88
级别: 普通人

多谢发贴的人[36]

男女生.板.不赞成既人.同埋...bennypower..入离比比意见

你好....各位.包括不赞成我开呢两个板既各位... [,As;a*o  
小弟..系感情板...发过一张活动贴...话..真心话..接龙...板主(感情板主)bennypower..讲距升顶...详见下面连接: /#xx,?~xx0  
y ZR\(\?<  
http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=164019 Z@{e\sZ)  
X4Y!Z/b  
板主...明文规定: ;<)<4N"  
備注:參加會員最好不要問私隱性問題。例如ML和身份證之類的問題。如太多關於[性]話題的會立即取消置頂,每次獎勵50蚊,時限為1星期吧看參加人數而訂 by bennypower xN=:*#Z"pb  
k9vzxZ%s:  
若果..开左个.男女生板...米可以咯..可以比各位..探讨下大家既18禁咯...甘样米会令...呢个论坛...会跟主..呢个论坛米会兴旺起身咯..我觉得...可以参考下...(我上果篇男女生)13楼小棠既建议.... -Ay=* c.4  
nN$aZSb`  
若果赞成...请大家....投一票
顶端 Posted: 2008-02-08 13:09 | [楼 主]
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

[18 禁]呢個問題系大陸D論壇通常都唔俾發表葛,何況也冇乜好探討落。哪怕很多人都支持,藍調的管理員也不批准開展的。體諒下,小版都系成年人但探討呢D問題通常都去D成人論壇。或者樓主可以申請同劉紋虎講講情況。
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2008-02-08 15:17 | 1 楼
刘纹虎
冬眠中,勿扰!
级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

同楼上,论坛身处国内,不允许发表、讨论和涉及违反国家政策的内容。
  本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2008-02-08 16:28 | 2 楼
awdrgy88

多谢发贴的人[36]

but...我地米5好过火啊....我无话....要过火.........
顶端 Posted: 2008-02-08 16:42 | 3 楼
bennypower
齐来力撑粤语

Quote:
引用第3楼awdrgy882008-02-08 16:42发表的: L$=@j_V2  
but...我地米5好过火啊....我无话....要过火.........
[R+zzl&Zw  
}S<2({GI  
其實除了這些問題,還可以討論其他事的。【性 話 題】不是唯一,而情感區不只可以討論愛情方面的,只要涉及情感的事都可以討論。

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

顶端 Posted: 2008-02-08 17:23 | 4 楼
戰神1號
文仔
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6327]

Quote:
引用第3楼awdrgy882008-02-08 16:42发表的: F, Y@  
jIv%?8+%  
你点控制?

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
顶端 Posted: 2008-02-08 17:28 | 5 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Quote:
引用第3楼awdrgy882008-02-08 16:42发表的: |!{Q4<   
2|@@xF  
就當你可以控制你自己唔過火,但論壇咁多人,你可以控制得咁多咩!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2008-02-08 21:58 | 6 楼
新月Moon
级别: 圣人

多谢发贴的人[390]

你所讲的果D问题,其实女生也可以一齐参与! 4v9zFJ<Z  
只不过我地身系国内的网站上,有好多的话题都比较敏感,都比较唔会"接受"! 9;2PoW8  
蓝调哩个网站系大众化的,唔好搞到专一化或成人化~~要知道有好多"男女小朋友"都系蓝调的成员之一喔!其实唔一定要讨论果D话题,才有实的一面,仲有好多野系可以系度讨论可以系度分享的!
顶端 Posted: 2008-02-09 00:41 | 7 楼
親愛的小棠
中國十大傑出青年

多谢发贴的人[1116]

完全明白大家的心態
顶端 Posted: 2008-02-10 04:15 | 8 楼
親愛的小棠
中國十大傑出青年

多谢发贴的人[1116]

點解女人一聚埋會咁多野講? L0uvRge  
21D4O,yCe  
男人係埋一齊,以前讀書一個宿舍男生幾多野可以講一餐? ,\!4 A  
~fw 6sY#  
唔一定會係3級或者R級的東西噶,又唔係什么18+的東西,假如有違反刪掉不就是? kf\n  
你唔可以用有色的眼光係睇別人道德的心吧。不是國際化,也不是向國外論壇的一種睇齊, wVkms  
為什么不可以單純地睇成只有男或女來聊天討論? +Q_(wR"FS  
男生--我喜歡什么顏色的底褲?我喜歡什么類型的女人?邊度好玩啵? =Xze) .g  
女生--邊度內衣有新款?邊只牌子的化妝品好?點解睇一個男仔? *%1:="W*|  
jUtrFl  
你地可以話我想得太簡單,但事實往往就係咁簡單。當然,如果唔係呢個世界點會有咁多XX鐸君子之福。講得過火唔好介意,小弟只係對事,絕對沒有針對任何一個人,內心依然想論壇越走越好。
顶端 Posted: 2008-02-10 04:47 | 9 楼
bennypower
齐来力撑粤语

未嚟得切刪除太過火文章的時候...怕扯封的人不是論壇版主而是大陸的網警。

顶端 Posted: 2008-02-11 00:45 | 10 楼
awdrgy88

多谢发贴的人[36]

你个感情板啊.......我经常再线....放心....我绝对会系既........放心........你米添加....自己既.....感情落埋去.......总知一句..........我无论点都会赞成....你地体下bbs.gz4u.net啦........人地管理得几好啊.....你地讲啊
顶端 Posted: 2008-02-11 01:02 | 11 楼
傻哥
中流砥柱剑走偏锋
级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Quote:
引用第7楼新月Moon2008-02-09 00:41发表的: H^xrFXg~z  
你所讲的果D问题,其实女生也可以一齐参与! BL0WI9  
只不过我地身系国内的网站上,有好多的话题都比较敏感,都比较唔会"接受"! C.L5\"%  
蓝调哩个网站系大众化的,唔好搞到专一化或成人化~~要知道有好多"男女小朋友"都系蓝调的成员之一喔!其实唔一定要讨论果D话题,才有实的一面,仲有好多野系可以系度讨论可以系度分享的!
}`6-^lj  
(Tp+43v  
s([9 /ED  
咪就系咯,,,你话一阵比我见到你话几咁唔好意思呢!!!
顶端 Posted: 2008-02-12 13:13 | 12 楼
凯源哥
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

支持支持一下。。。
顶端 Posted: 2008-02-12 22:58 | 13 楼
hxw520
级别: *

多谢发贴的人[]

开左你果个版蓝调就变质啦! ~6U@*Svk  
Wd$N[|  
无理由为左你呢个版放弃左成个论坛咖!! E#Ynn6  
i_g="^  
 ;Fcdjy  
坚持原来既路线!
顶端 Posted: 2008-02-19 16:43 | 中国 14 楼
MC

多谢发贴的人[177]

反对............开咗【www.canton8.com不良信息过滤】版,就变咗色情论坛了.....
顶端 Posted: 2008-02-24 20:51 | 15 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】

Total 0.050993(s) query 6, Time now is:05-17 14:21, Gzip enabled 粤ICP备06028238号