« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: 「Lady」咁又3個月囉...>.< - 加多咗張清D啦...^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」咁又3個月囉...>.< - 加多咗張清D啦...^^

图片:
图片:
图片:
唔覺唔覺08年又過咗3個幾月啦... y/:%S2za>  
今年未停過...唔係香港就北京、廣州...過幾日又要飛湖南... O #t[YP  
下個月又要再飛北京... dPbn[* :  
但依家做緊嘅一切都係為咗將來...希望"你"會明白...你知我講緊你嘅... ~9xkiu5~  
我冇忘記你...更知道你一直都支持緊我... ^d@2Y0hH  
各位親朋好友...大家一齊cheer up啦...
[ 此贴被幸福瞬間在2008-03-17 11:13 AM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: icmanliu | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: 920830 | 理由:
  • 银纸:2 | 操作人: 素人健一㊣ | 理由: 无左呢电话吖...我系湖南吖
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由: 帶個湖南靚仔返來就最好了..^^..等你吖
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由: 大家都等緊你啊~~(*^__^*)
  • 银纸:10 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 114727097 | 理由: 优秀文章
  • 银纸:20 | 操作人: 114727097 | 理由: 优秀文章
  • 银纸:10 | 操作人: 114727097 | 理由: 优秀文章
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 有无清D嘎?
  • 银纸:10 | 操作人: 西瓜刨 | 理由: 帮主10000帖喇...开帖庆祝啦
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 真喺朦查查喔............?
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 真喺朦查查喔............?
  • 银纸:10 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由: 好呀..我等紧咖
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由: 唔係講我
  • 银纸:10 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由: 帮主...我等紧开大食会...
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-03-16 01:36 | [楼 主]
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

几时回广州呢?

顶端 Posted: 2008-03-16 01:43 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

講緊果個一定唔係我

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-03-16 01:43 | 2 楼
    Mc.大儍儍

Quote:
    引用第2楼小加菲2008-03-16 01:43发表的: U[@B63];0  
    講緊果個一定唔係我
    k@9q5lu;T  
    应该是我??

顶端 Posted: 2008-03-16 01:45 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第1楼mc.大儍儍2008-03-15 02:43 PM发表的: gLg\W3TOi  
    几时回广州呢?
    )q%DRLD'G  
    9Bu=8P?  
    依家喺廣州啦。。。
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-03-16 01:47 | 4 楼
    Mc.大儍儍

Quote:
    引用第4楼幸福瞬間2008-03-16 01:47发表的: p:|p?  
    RYX=;n  
    *wz62p  
    依家喺廣州啦。。。
    RXbZaje$  
    稳只时间一齐行下街仔囖.. UrB {jS?  

顶端 Posted: 2008-03-16 01:48 | 5 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Annie..相相好模糊..

.....................
    顶端 Posted: 2008-03-16 01:50 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼mc.大儍儍2008-03-16 01:45发表的: k:kx=K5=4  
    Y+#Vz IZw  
    应该是我??
    _n_|skG  
    你死開啦

顶端 Posted: 2008-03-16 01:51 | 7 楼
    liubx
    级别: 新人

多谢发贴的人[1]

好无聊啊,,,点算好啊
    顶端 Posted: 2008-03-16 02:42 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼小加菲2008-03-15 02:43 PM发表的: \"@BZ.y  
    講緊果個一定唔係我
    ht%:e?@i  
    zDO`w0N  
    咁你估唔估到係邊個呀。。。
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-03-16 03:48 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼mc.大儍儍2008-03-15 02:45 PM发表的: gIfl}Jat  
    &k4)&LQJ  
    应该是我??
    %;|^*?!J0  
    =N%;HfUD  
    我驚俾人打喎。。。
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-03-16 03:50 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼mc.大儍儍2008-03-15 02:48 PM发表的: [80L|?, *  
    E6  2{sA^  
    稳只时间一齐行下街仔囖.. 8e9ZgC|  

O%.c%)4Xo  
    p Lvvv#Y  
    咁我唸要排到2046啦。。。

顶端 Posted: 2008-03-16 03:52 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼Mc.大醜醜2008-03-15 02:50 PM发表的: #&A)%Qbg  
      Annie..相相好模糊..
    fP>*EDn@xg  
    [nO\Q3c|@$  
    做人都係模糊D好。。。

顶端 Posted: 2008-03-16 03:54 | 12 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

多谢发贴的人[6316]

今年过咗两个半月咋
    2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2008-03-16 08:11 | 13 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

原来系想话卑某人G``
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-03-16 08:57 | 14 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第9楼幸福瞬間2008-03-16 03:48发表的: [8F1rZ&  
    lr>P/W\  
    `1AVw] k  
    咁你估唔估到係邊個呀。。。
    oa4{s&db-  
    不如你短訊話我知啦!

顶端 Posted: 2008-03-16 09:18 | 15 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼幸福瞬間2008-03-16 03:50发表的: v}vwk8  
    U3R;'80 f  
    MLbmz\8a  
    我驚俾人打喎。。。
    8` QbUQ6  
    邊個敢打你,話我知!

顶端 Posted: 2008-03-16 09:19 | 16 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我
    级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

又實在係太模糊左D了.....
    招婚....
    顶端 Posted: 2008-03-16 10:55 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

都唔知話比边個听呢...........? r |H 1Yy  
    & xAwk-{W  
    D相又几朦噃,咁嘅打扮去參軍呀??

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-03-16 12:48 | 18 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第8楼liubx2008-03-15 03:42 PM发表的: ?RP&XrD  
    好无聊啊,,,点算好啊
    TJ_<21a  
    uZ1b_e0SGu  
    你話我無聊定係點呀。。。

顶端 Posted: 2008-03-16 15:48 | 19 楼
    terry77terry
    ChoPper
    级别: 普通人

多谢发贴的人[201]

帮主变左冇脚既雀仔...?
    善良绝缘体^
    顶端 Posted: 2008-03-16 16:22 | 20 楼
    datiandae
    打天打呃
    级别: 普通人

多谢发贴的人[25]

几靓女。不过D相蒙查查甘
    如果输了今生,那么我也不要来世
    顶端 Posted: 2008-03-16 20:22 | 21 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第13楼西瓜刨2008-03-15 09:11 PM发表的: 6?BV J  
    今年过咗两个半月咋
    D;Bij=  
    ~WW!P_wI,  
    今日都3月中啦。。。

顶端 Posted: 2008-03-16 22:51 | 22 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第14楼錺_錺①2008-03-15 09:57 PM发表的:  r .`&z  
    原来系想话卑某人G``
    d%~OEq1i"  
    $ dR@Q?_{  
    係呀。。。你咁叻嘅。。 ]=%oBxWAP  
    不過都借機會發下帖咁啦。。。唔係自己版都唔撐咩。。。

顶端 Posted: 2008-03-16 22:56 | 23 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第15楼小加菲2008-03-15 10:18 PM发表的: 3n)\D<f]#  
    peZ'sZ6  
    不如你短訊話我知啦!
    g/W&Ap;qVL  
    5M? I-m  
    講咗就冇意思啦。。。你估下啦。。。

顶端 Posted: 2008-03-16 22:58 | 24 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第16楼小加菲2008-03-15 10:19 PM发表的: k0IztFyj:R  
    LJwy, -  
    邊個敢打你,話我知!
    _ X~xfmU  
    ?2<V./2F  
    費事又講錯嘢得罪人啦。。。

顶端 Posted: 2008-03-16 23:01 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼freemantao2008-03-15 11:55 PM发表的: yaK4% k  
    又實在係太模糊左D了.....
    ZJOO*S  
    %&M*G@j  
    冇計啦。。。喺餐廳影嘅。。。手機相。。。

顶端 Posted: 2008-03-16 23:03 | 26 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼花無缺和尚2008-03-16 01:48 AM发表的: DC,]FmWs!+  
    都唔知話比边個听呢...........? I8XU '  
    F>"B7:P1:Q  
    D相又几朦噃,咁嘅打扮去參軍呀??
    PHg(O:3WG  
    7KZ>x*o  
    你咁叻。。。實估到嘅。。。 S,GM!YZg  
    佢係一個曾經同我形影不離嘅知心好友。。。 10ZL-7D#m  
    不過因為種種原因呢暫時各有各忙啦。。。 mO @Sl(9  
    乜好似參軍咩。。。

顶端 Posted: 2008-03-16 23:08 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼terry77terry2008-03-16 05:22 AM发表的: kg()C%#u  
    帮主变左冇脚既雀仔...?
    "xE;IpO[  
     2D"\Ox  
    你又游咗去邊呀。。。 m.>y(TI  
    好耐冇見過你啦。。。

顶端 Posted: 2008-03-16 23:11 | 28 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第21楼datiandae2008-03-16 09:22 AM发表的: Bt1 &C?_$T  
    几靓女。不过D相蒙查查甘
    b`X"yg+  
    Iw;J7[hJ&$  
    就係曚先覺得靚嘛。。。

顶端 Posted: 2008-03-16 23:12 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部