«12 3 45» Pages: ( 3/5 total )
本页主题: 「Lady」咁又3個月囉...>.< - 加多咗張清D啦...^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
引用第59楼肥牛肉2008-03-17 12:06 PM发表的: `z|= ~  
jWH{;V&ZV  
莫非係.....................................................................................................佢? 0'?V|V=v  
J [ YtA  
0jxO |N2)  
唔係啵...牛牛好似未見過真人嘅...
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-03-17 23:18 | 60 楼
kerobee
洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
级别: 神人

多谢发贴的人[390]

Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

我都G你为左我咖喇.讲到甘明做乜喔...
顶端 Posted: 2008-03-17 23:38 | 61 楼
721kn
级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

Annie我在June-July係北京,希望係北京見到你啦。
顶端 Posted: 2008-03-17 23:39 | 62 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
引用第61楼kerobee2008-03-17 12:38 PM发表的: a Sf/4\  
我都G你为左我咖喇.讲到甘明做乜喔...
:M06 ;:e  
_2b9QP p  
真係叻啦你... 咁都估到我係講緊你....... #O "  
wu A^'T  
$[g_=Z  
'l~6ErBSg  
>&OUGu|  
家姐...嘅...
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-03-17 23:50 | 63 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第62楼721kn2008-03-17 12:39 PM发表的: $<|o cUC7  
Annie我在June-July係北京,希望係北京見到你啦。
Q.+|xwz  
AVG>_$<  
我下個月就一定喺北京...6,7月真係未知呀... 9I`Y-D  
我都好希望可以見到姐姐你...

顶端 Posted: 2008-03-17 23:55 | 64 楼
安叔
级别: 高人

多谢发贴的人[1123]

唔记得俾THX添!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由: 好耐未见安叔啦
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由: 恶意灌水(扣到0分以下系统自动禁言)
  • 顶端 Posted: 2008-03-17 23:58 | 65 楼
    安叔

TT姐真系快手!好耐无见
    顶端 Posted: 2008-03-18 00:03 | 66 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

又有靓相睇 |o<8}Nja6  
    x9W(cKB'S  
    /mM2 M-  
    AeuX Qt  
    好充实喔,可以四围甘去 我仲未去过北京,阴公
    顶端 Posted: 2008-03-18 00:03 | 67 楼
    721kn

Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第64楼幸福瞬間2008-03-17 23:55发表的: qmy%J  
    9Z5D\yv?H  
    ]iNEw9  
    我下個月就一定喺北京...6,7月真係未知呀... LPYbHo3fq  
    我都好希望可以見到姐姐你...
    JPn$FQD  
    {nT^t Aha  
    我下個月去Las Vegas一個星期。
    顶端 Posted: 2008-03-18 00:03 | 68 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

Quote:
    引用第66楼安叔2008-03-18 00:03发表的: 4MuO1W-  
    TT姐真系快手!好耐无见
    Cv ejb+  
    me6OPc;:!  
    z@Q@^ &0Mr  
    甘难得见到你梗系要捉到你啦
    顶端 Posted: 2008-03-18 00:05 | 69 楼
    安叔

Quote:
    引用第69楼tiffanykk2008-03-18 00:05发表的: HHX-1+L  
    8d*/HF)h  
    ZCKka0*  
    <<=WY_m}  
    甘难得见到你梗系要捉到你啦
    /!^&;$A'  
    咁夜都唔训抵俾你捉到嘅
    顶端 Posted: 2008-03-18 00:08 | 70 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第65楼安叔2008-03-17 12:58 PM发表的: .9md~j:o^s  
    唔记得俾THX添!
    &Tl 0Pf  
    %IC73?  
    記得俾返就得啦... ,g%&|FAP  
    好耐冇見啦...

顶端 Posted: 2008-03-18 00:40 | 71 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第67楼tiffanykk2008-03-17 01:03 PM发表的: !Hys3AP  
    又有靓相睇 L%>n>w  
    [s&$l G!  
    Bz5-ITX   
    kOh{l: 2-+  
    +3KEzo1=)  
    x3PD1JUf  
    我都冇諗過係以出差嘅型式去架...

顶端 Posted: 2008-03-18 00:41 | 72 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

我想食碗面呀................ 4C FB"?n0  

顶端 Posted: 2008-03-18 00:52 | 73 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第73楼mc.大儍儍2008-03-17 01:52 PM发表的: K# Jk _"W  
    我想食碗面呀................ _)\c&.p]f  

;&ASkI  
    6H'HxB4  
    真係幾好食嘅... 好近...喺天河...

顶端 Posted: 2008-03-18 01:00 | 74 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

Quote:
    引用第74楼幸福瞬間2008-03-18 01:00发表的: &o<F7U'R  
    6,9o>zT%H  
    }X=[WCK U  
    真係幾好食嘅... 好近...喺天河...
    ,~"$k[M  
    天河城楼上咩? 6qp%$>$Vt;  
    我又去试下...

顶端 Posted: 2008-03-18 01:01 | 75 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第70楼安叔2008-03-18 00:08发表的: B|&"#Q  
    9F*+YG!  
    咁夜都唔训抵俾你捉到嘅
    QI3Nc8t_2  
    你個衰仔,重唔去訓

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-03-18 01:21 | 76 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第75楼mc.大儍儍2008-03-18 01:01发表的: &Y^WP?HS  
    $n^gmhp  
    天河城楼上咩? I:d[Q s  
    我又去试下...
    1)[]x9]^q'  
    去你個頭咩!你都唔係廣州

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-03-18 01:22 | 77 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第75楼mc.大儍儍2008-03-17 02:01 PM发表的: xQ'2BAEa  
    HuV J\%.  
    天河城楼上咩? {je-I9%OK  
    我又去试下...
    HX 6Ma{vBk  
    pm9%%M$  
    唔係呀...唔識講天河邊度...識去唔識講...

顶端 Posted: 2008-03-18 01:25 | 78 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第57楼幸福瞬間2008-03-17 22:31发表的: &EpAg@9!  
    2 6>ZW4Z  
    oaK%Ww6~  
    當然你係唔使講啦...心照... k`x=D5s\  
    但我所講嘅人除咗以前喺藍調成日見之外喺現實生活都一樣嘅... A=j0On  
    你都同佢好熟架...
    Wn>@9 "  
    哦........原來係個好遥远嘅陌生人 /P 2[:[w  
    Rd>B0;4  
    我一早應該知你講邊個咯! +nT'I!//  
    NVl [kw  
    係咯,點解''佢''咁耐都唔浦头架?好唔比面噃!!!!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-03-18 04:01 | 79 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第67楼tiffanykk2008-03-18 00:03发表的: efY8M2  
    又有靓相睇 U/NBFc:[y:  
    {W\T"7H  
    $@i"un;  
    wP/A^Rs  
    _qWliw:0#  
    TT姐姐,都好耐唔見你D靚相相啦!快D发上嚟睇啦! m5D"A D  
    28OWNS M=  
    我都十几年冇去過北京呀.........

顶端 Posted: 2008-03-18 04:11 | 80 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第68楼721kn2008-03-18 00:03发表的: 0W^dhYO  
    X _$a,"'~)  
    8I,QD` xu  
    我下個月去Las Vegas一個星期。
    *xR 2)u  
    咁我去Las Vegas會你啦? a8AYcE b  
    ir3VTqz  
    我住MGM啊!!! UMN*]_'+;b  
    z}Jr^>  
    NcM>{{8  
    3^=+gsc  
    jKIc09H|  
    5HS~op2n/  
    1t9.fEmT  
    _KD5T4FZR  
    iK_c.b  
    >\A8#@1  
    {I{:GcS  
    rp7W }P+uU  
    Tx%VU8\?n  
    j*;N\;iL!*  
    EN !?:RV  
    7 L:7/  
     a1N!mQ^  
    nF)uTk  
    SNT5Amz!  
    zX7q:Pt  
    iwY'4 Z e  
    La[K!u\B  
    cyd~2\Kv~  
    s4T}Bs r  
    )fU(AXSP  
    kD.pzx EM  
    <1~^C  
    "zZI S6j  
    3,aN8F1;C  
    %|XE#hw  
    Rn+4DcR  
    5 ZfP  
    (S^ck%]]a!  
    EqM;LgE=  
    F:37MUQi  
    +K6szGP  
    #NRh\Wj|  
    發緊夢咋

顶端 Posted: 2008-03-18 04:20 | 81 楼
    721kn

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第81楼花無缺和尚2008-03-18 04:20发表的:  ,-rB=|w  
    (a{ZJI8_  
    咁我去Las Vegas會你啦? !Ua&0s%  
    w+f=RHX"{  
    我住MGM啊!!! %AR^+*Nu  
    U=!@Db5k~  
    .......
    YL^Z4: p  
    6f] rQ9  
    yBn_Kd  
    F!8=FTb  
    你去就好啦, :):zNn_>`  
    唔洗我一個人傻下傻下周維去。 QB 77:E  
    你中意住MGM啊,我今次唔係住MGM喎。
    顶端 Posted: 2008-03-18 09:17 | 82 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第82楼721kn2008-03-18 09:17发表的: .[f;(WR  
    $pFk"]=  
    u7muaSy  
    `-D$Fsl  
    EUwQIA2c8N  
    你去就好啦, :dDxxrs"  
    .......
    aIu2>  
    我去過好多次啦!多數都係跟赌團去,係免費vip,所以咪住MGM啦!

顶端 Posted: 2008-03-18 10:06 | 83 楼
    721kn

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第83楼花無缺和尚2008-03-18 10:06发表的: m0Z7N5v)  
    >a9l>9fyY  
    我去過好多次啦!多數都係跟赌團去,係免費vip,所以咪住MGM啦!
    A`C-sD >  
    r|bPR !0  
    tDU}rI8?  
    我次次去都係周圍行,冇赌過,又唔敢學。
    顶端 Posted: 2008-03-18 10:49 | 84 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

多谢发贴的人[6316]

Quote:
    引用第79楼花無缺和尚2008-03-18 04:01发表的: um}N%5GAa  
    _r7=&oL.Q  
    哦........原來係個好遥远嘅陌生人 uOb2npPj  
    !?n50  
    我一早應該知你講邊個咯! Pzptr%{  
    7p !zp9|  
    .......
    ' XEK&Yi1  
    哥哥,你话我知果个"佢"系边个啦??
    2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2008-03-18 11:03 | 85 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Quote:
    引用第31楼幸福瞬間2008-03-16 23:25发表的: GPMrs)J*!  
    !>q?dhw@  
    R&#[6 r(h  
    扮靚妹囉。。。
    BZ2nDW*%  
    TJE% U0Ln  
    唔使扮噶...永遠都喺咁青春動人噶...

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-03-18 12:27 | 86 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Quote:
    引用第0楼幸福瞬間2008-03-16 01:36发表的: !T)T_P[  
    唔覺唔覺08年又過咗3個幾月啦... |*Of^IkG0  
    今年未停過...唔係香港就北京、廣州...過幾日又要飛湖南... \nrgAC-b  
    下個月又要再飛北京... m*\B2\2gJ  
    但依家做緊嘅一切都係為咗將來...希望"你"會明白...你知我講緊你嘅... q;CayN'I  
    我冇忘記你...更知道你一直都支持緊我... 8e]z6:}'E  
    .......
    #[email protected]  
    (s 5<  
    唻遲佐添...哎呀...(*^__^*) 成日病啊..病完好返..無耐又凍親...簡直羅命... 好返D我已經即刻上來噶啦..o(∩_∩)o...加油啊.. B>{|'z?%>  
    FLVbkW-G.  
    夜半的風雨聲 依舊在耳邊響起 (記得=永遠) =fL6uFmxI@  
    )3BR[*u*  
    '2 w XV;`  
    R5m`;hF  
    死啦..我又唔知自己喺度UP乜添...我都好想知邊個哇....(*^__^*)  
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 暫時唔可以喺你身邊照顧你要自己照顧好自己呀...^^

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-03-18 12:34 | 87 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第87楼琳γ^ō^γ琳2008-03-18 12:34发表的: 'LJ %.DJ  
    #]5&mKi  
    Q3N y5G>  
    唻遲佐添...哎呀...(*^__^*) 成日病啊..病完好返..無耐又凍親...簡直羅命... 好返D我已經即刻上來噶啦..o(∩_∩)o...加油啊.. k7:GS,7  
    3~cS}N T  
    夜半的風雨聲 依舊在耳邊響起 (記得=永遠) }2-[Ki yv  
    .......
    uAW*5 `[  
    你都唔知邊個呀! 3X88x-3  
    Ymwx (Pm  
    我估都冇人知咯!

顶端 Posted: 2008-03-18 12:41 | 88 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第85楼西瓜刨2008-03-18 11:03发表的: LV}UBao5n  
    7i-W*Mb:  
    哥哥,你话我知果个"佢"系边个啦??
    k7z(Gbzu   
    咁睇下你樓下果個点講啦?

顶端 Posted: 2008-03-18 12:43 | 89 楼
    «12 3 45» Pages: ( 3/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部