本页主题: show下我D战利品先得! - (更新)升级版 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

蕃茄+沙糖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4434]

show下我D战利品先得! - (更新)升级版

图片:
最近迷上咗夹公仔 tP. jJC~  
sGp]jqX2,m  
发觉夹公仔平过买公仔好多 m-HL7&iG$  
SW Lt5dV  
点知 ${F4x"x  
zR!p- 7_w  
唔觉唔觉就夹咗一大堆喔 <k'%rz  
xU!eT'Y  
咁啱呢两日又无聊 \C}_l+nY  
\-W|)H  
所以就同D公仔映咗张大合照啦! vTl7x  
ubQbEv{(,  
佢哋係咪好可爱呢?
[ 此贴被廿万个为什么!在2009-04-11 21:39重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 好多呀~~~^^
  • 银纸:20 | 操作人: 刘纹虎 | 理由: 果然够骨灰级的
  • 银纸:18 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 嘩~~又多咗咁多嘅~~^^
  • 银纸:20 | 操作人: 语毛论厕 | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 我又要呀...叮噹呀...^^
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 魜字駞 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 魜字駞 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 魜字駞 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-04-25 10:57 | [楼 主]
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

夹得到就抵啫,我都未有夹到过,你系边度夹噶,带我去
    顶端 Posted: 2008-04-25 22:13 | 1 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

好鬼死得意吖
    顶端 Posted: 2008-04-25 22:15 | 2 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

Quote:
    引用第28楼蕃茄+沙糖2008-04-25 23:45发表的: xY+VyOUs  
    &L F` W  
    zUkN 0  
    /CuXa%Ci^  
    就係天河城夹咖咋 p/JL9@:'  
    +E1I");  
    .......
    JT "B>y>  
    vo\fUT@k  
    {o!KhF:[  
    讲过要算数噶喔,嘻嘻,甘我下次都要去夹好多返去
    顶端 Posted: 2008-04-29 00:13 | 3 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部