« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 第十屇北京汽車展 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

第十屇北京汽車展

上個星期去北京出差...去咗車展... &&>ekG 9@  
發現我哋中國嘅汽車業好強...
[ 此贴被幸福瞬間在2008-04-29 12:49 AM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 银纸:88 | 操作人: melonli | 理由: 原创
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: andy-xhc | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: andy-xhc | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: andy-xhc | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-04-29 00:41 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

好多都好型仔喎

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-04-29 01:05 | 1 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

都几有型呀...............D女仔!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-04-29 04:08 | 2 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼花無缺和尚2008-04-29 04:08 AM发表的: 4O:y ?D/e  
    都几有型呀...............D女仔!
    !]t5(g_  
    }ISc^W) t  
    D車模...冇意見...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-04-29 22:44 | 3 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[8637]

好型吖,仲有无吖 f yhBfA:u  
    好似唔够TT上次系广州车展影得多喔
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
    顶端 Posted: 2008-04-29 23:43 | 4 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

多谢发贴的人[6316]

我中意五娃个外形
    2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2008-04-29 23:48 | 5 楼
    evolution128
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1578]

這些照片應該是獨家的吧
    顶端 Posted: 2008-04-30 01:47 | 6 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

多谢楼主分享
    顶端 Posted: 2008-04-30 09:23 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第3楼幸福瞬間2008-04-29 22:44发表的: .S[M: <<*  
    ^~^=$fz  
    S4VM(~,o  
    D車模...冇意見...
     lofP$  
    冇意見........即係点呀?

顶端 Posted: 2008-04-30 12:15 | 8 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Quote:
    引用第8楼花無缺和尚2008-04-30 12:15发表的: e[6Me [b  
    ^O<@I  
    kRV]`'u,  
    即系唔中意你个光头啰 快D带番件帽啦
    顶端 Posted: 2008-04-30 12:22 | 9 楼
    donlee010909
    团长
    级别: 普通人

多谢发贴的人[119]

靓女,仲有无保时捷噶相啊? .Hg{$SAC(w  
    发多几张啦~~
    顶端 Posted: 2008-04-30 12:32 | 10 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第9楼西瓜刨2008-04-30 12:22发表的: `5n^DP*X  
    -`$J& YU  
    即系唔中意你个光头啰 快D带番件帽啦
    }!"Cvu  
    又關我光头セ事呀.咁你快D封住個口啦!唔係又刨親人喇!

顶端 Posted: 2008-04-30 12:38 | 11 楼
    guotiantian
    级别: 新人

多谢发贴的人[2]

几靓啊······
    顶端 Posted: 2008-04-30 20:03 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第4楼语毛论厕2008-04-29 11:43 PM发表的: 5Q:%f  
    好型吖,仲有无吖 _Ud!tK*H  
    好似唔够TT上次系广州车展影得多喔
    nZM]EWn  
    ]W5p\(1g  
    仲有好多嘅....未放曬出嚟啦...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-04-30 23:38 | 13 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼evolution1282008-04-30 01:47 AM发表的: ;f=.SJF  
    這些照片應該是獨家的吧
    8L]Cc!~  
    f8G<5_!K_  
    係呀...都係我影嘅...

顶端 Posted: 2008-05-01 00:00 | 14 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第8楼花無缺和尚2008-04-30 12:15 PM发表的: 3o"l sly  
    =NSunW!  
    d(Hqj#`-31  
    AYfe_Dj  
    係都要人講嘅...你心照啦...

顶端 Posted: 2008-05-01 00:05 | 15 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼donlee0109092008-04-30 12:32 PM发表的: edZBQmx+#  
    靓女,仲有无保时捷噶相啊? `tc X[(`  
    发多几张啦~~
    ]24]id  
    F+j"bhe  
    好似係得一張啦...因 Vr ;>Im  
    為我主要唔係同佢哋公司傾嘢...加上佢哋嘅車...冇咩驚喜... @;KvUR/+FE  
    所以冇點影...

顶端 Posted: 2008-05-01 00:18 | 16 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Quote:
    引用第11楼花無缺和尚2008-04-30 12:38发表的:  =WEDQ\ c  
    _c-(T& u<  
    又關我光头セ事呀.咁你快D封住個口啦!唔係又刨親人喇!
    I]3!M`IMG  
    帮主 我哥哥又闹我 你快D帮我作主
    顶端 Posted: 2008-05-01 02:14 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第15楼幸福瞬間2008-05-01 00:05发表的: NgF"1E  
    +rhBC V  
    BxZ7Bk  
    係都要人講嘅...你心照啦...
    s?4nR:ZC}  
    由你講出嚟好聽D架,中意聽你講嘢吖嘛。

顶端 Posted: 2008-05-01 13:30 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第17楼西瓜刨2008-05-01 02:14发表的: r:4]:NKCi  
    ?{5}3a bB`  
    帮主 我哥哥又闹我 你快D帮我作主
    !4 lN[  
    我邊捨得鬧你噃。錫晒你啦!

顶端 Posted: 2008-05-01 13:32 | 19 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼花無缺和尚2008-05-01 01:30 PM发表的: W/CZ/Mc  
    h^''ue"  
    由你講出嚟好聽D架,中意聽你講嘢吖嘛。
    I:YgKs)[  
    OPogH=vf  
    講咁明...

顶端 Posted: 2008-05-01 22:56 | 20 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Quote:
    引用第19楼花無缺和尚2008-05-01 13:32发表的: P_75-0G  
    .f>7a;V?}  
    我邊捨得鬧你噃。錫晒你啦!
    @e$EwCV,  
    冇人锡我噶啦
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: melonli | 理由:
  • 2007年7月水区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2008-05-01 23:41 | 21 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Quote:
    引用第20楼幸福瞬間2008-05-01 22:56发表的: jtE'T}!d  
    bMv[.Z@v(  
    %P(2uesd  
    講咁明...
    HYY+Fv5  
    讲明白D好
    顶端 Posted: 2008-05-01 23:43 | 22 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

点解好多都系国产车来的
    顶端 Posted: 2008-05-02 11:59 | 23 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Quote:
    引用第23楼melonli2008-05-02 11:59发表的: $v"CQD  
    点解好多都系国产车来的
    !d[]Qt%mA  
    有乜甘出奇啊?国产人睇国产车啰
    顶端 Posted: 2008-05-02 12:58 | 24 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第23楼melonli2008-05-02 11:59 AM发表的: PMvm4<  
    点解好多都系国产车来的
    5p3: 8G7  
    OGq=OW  
    因為我哋主要係同國內嘅傾嘢囉...

顶端 Posted: 2008-05-04 09:44 | 25 楼
    伟绍梁
    级别: 高人

多谢发贴的人[422]

国产车好薯
    顶端 Posted: 2008-05-04 09:53 | 26 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第24楼西瓜刨2008-05-02 12:58发表的: 5xH*&GpL7  
    LXR>M>a`  
    有乜甘出奇啊?国产人睇国产车啰
    bF +d_t  
    西瓜刨係咪睇瓜車呢?

顶端 Posted: 2008-05-04 12:20 | 27 楼
    biscuitj
    级别: 新人

多谢发贴的人[19]

全部都系奇瑞品牌多既??
    顶端 Posted: 2008-05-04 18:52 | 28 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第26楼865130792008-05-04 09:53 AM发表的: $@WA}\D  
    国产车好薯
    :1#$p  
    cZw_^@!  
    都唔係呀...進步咗好多啦...

顶端 Posted: 2008-05-04 23:19 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 车天车地