«12 3 4567» Pages: ( 3/10 total )
本页主题: 09.3.15 中山XX温泉之旅~~~ *冇泳衣照,5好意思!!* - 咩哈哈哈`~~^0^```威望设置咗8点... 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

Re:Re:Re:Re:Re:5月8号

Quote:
引用第59楼小加菲2008-05-13 14:44发表的: )rbc;{.  
X{'wWWZC  
芳芳係度搞事
776 nWw)  
人地边有窝~`` 悟好赖得就赖``
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-05-13 17:39 | 60 楼
    cing
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[25373]

Re:5整留念~~整张记录帖

一排唔见珠圆肉润佐窝

顶端 Posted: 2008-05-13 21:41 | 61 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

吾制啊..我想睇../.睇吾到..点可以加威望噶~~~~~~
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-05-13 23:43 | 62 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:5整留念~~整张记录帖

Quote:
    引用第62楼〖阿良¤囝〗2008-05-13 23:43发表的: R9bhC9NP  
    吾制啊..我想睇../.睇吾到..点可以加威望噶~~~~~~
    w< v1 N  
    去銀行度,以500蚊換一個威望

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-05-14 01:47 | 63 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:5月8号

Quote:
    引用第60楼錺_錺①2008-05-13 17:39发表的: j!6elzg  
    G`9cd\^  
    人地边有窝~`` 悟好赖得就赖``
    bcUC4g\ 9N  
    重話無!證據確鑿,無需抵賴

顶端 Posted: 2008-05-14 01:49 | 64 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

真系好Q好得意。。。喜欢。。。
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-05-14 12:26 | 65 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第61楼cing2008-05-13 21:41发表的: p2pTs&}S  
    一排唔见珠圆肉润佐窝
    yq/[/*7^  
    我系一直都甘肥好悟好``!!
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-05-14 13:39 | 66 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:5月8号

Quote:
    引用第64楼小加菲2008-05-14 01:49发表的: UPfFT^=y  
    k7z(Gbzu   
    重話無!證據確鑿,無需抵賴
    M9uH&CD6U  
    证据系边度`?等我望过````

顶端 Posted: 2008-05-14 13:40 | 67 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第65楼v6hacker2008-05-14 12:26发表的: H 'WFORso[  
    真系好Q好得意。。。喜欢。。。
    eI/\I:G{f  
    哈哈```多谢赞扬``` 甘我就悟客气了```

顶端 Posted: 2008-05-14 13:40 | 68 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:5月8号

Quote:
    引用第67楼錺_錺①2008-05-14 13:40发表的: :N+#4rtgUY  
    @??c<]9F  
    证据系边度`?等我望过````
    /C ,>  
    請看57樓

顶端 Posted: 2008-05-14 14:59 | 69 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:5月8号

Quote:
    引用第69楼小加菲2008-05-14 14:59发表的: :,}:c%-^"  
    qy42Y/8'  
    請看57樓
    +SuUI-.  
    哇```甘遥远``条颈伸悟到甘长哇~`

顶端 Posted: 2008-05-14 17:09 | 70 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

睇5到..5够威望

顶端 Posted: 2008-05-14 19:50 | 71 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第71楼mc.大儍儍2008-05-14 19:50发表的: [vjkU7;7A  
    睇5到..5够威望
    e2h k  
    对你黎讲好事黎架~``眼不见为净啊嘛```

顶端 Posted: 2008-05-14 20:17 | 72 楼
    Mc.大儍儍

Re:Re:Re:5整留念~~整张记录帖

Quote:
    引用第72楼錺_錺①2008-05-14 20:17发表的: ]MA)=' ~  
    by y1MgQd  
    对你黎讲好事黎架~``眼不见为净啊嘛```
    R?9Plzt5  
    睇5睇都一样啫... e/% ;  
      已经深深印系我脑海中... kFa?q} 47  

顶端 Posted: 2008-05-14 20:26 | 73 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:5月8号

Quote:
    引用第70楼錺_錺①2008-05-14 17:09发表的: , G/X"t ~  
    "yq;{AGOGl  
    哇```甘遥远``条颈伸悟到甘长哇~`
    :pjK\  
    咁算啦!無野啦

顶端 Posted: 2008-05-15 00:35 | 74 楼
    benqjay
    ♂獨佔芳伈♀
    级别: 普通人

多谢发贴的人[48]

睇吾到.入来支持下...
    顶端 Posted: 2008-05-18 11:18 | 75 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我
    级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

不得了啦...一睇塊面就知小芳非常好捏!!! XBt0Ez  
    而且照經驗睇...打起車輪上來...唇都非常軟滑....
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:-5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 請重人自重...!!!
  • 招婚....
    顶端 Posted: 2008-05-21 17:50 | 76 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第76楼freemantao2008-05-21 17:50发表的: U]&%EqLS  
    不得了啦...一睇塊面就知小芳非常好捏!!! [~JN n  
    1L9  <1  
    小心說話呀!小朋友

顶端 Posted: 2008-05-21 18:10 | 77 楼
    混世魔王
    ★爱谭淑媛◎¤☆

多谢发贴的人[432]

我的威望是几多啊
    爱谭淑媛

给个THANKS
    顶端 Posted: 2008-05-21 19:15 | 78 楼
    Mc.大儍儍

Quote:
    引用第76楼freemantao2008-05-21 17:50发表的: }zLE*b,  
    不得了啦...一睇塊面就知小芳非常好捏!!! Cq'r 'cBZ  
    v7RDoO]I  
    就地枪毙......... +%^xz 1m  
              将尸体爆晒10日.. #wcoLCjs)  

顶端 Posted: 2008-05-21 19:53 | 79 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第78楼混世魔王2008-05-21 19:15发表的: v?t+%|dzA  
    我的威望是几多啊
    dzap]RpB  
    你咪得3個威望囉!

顶端 Posted: 2008-05-22 01:42 | 80 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第79楼mc.大儍儍2008-05-21 19:53发表的: K,Vl.-4?  
    6 kk(FVX  
    就地枪毙......... 7UiU3SUcg  
              将尸体爆晒10日.. m"5gzH  

c'C2V9t  
    駛唔駛咁凶殘呀?

顶端 Posted: 2008-05-22 01:43 | 81 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我

多谢发贴的人[642]

額...其實我都係講下笑啫...諗唔到大家咁大反應... QH eUpJ/^  
    I'm so sorry....非常抱歉.... eL*Edl|#  
    小芳...唔好意思了....
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 知錯已經係好嘅開始...以後唔好啦...^^
  • 招婚....
    顶端 Posted: 2008-05-22 09:11 | 82 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第82楼freemantao2008-05-22 09:11发表的: D0~mu{;c$  
    額...其實我都係講下笑啫...諗唔到大家咁大反應... |o`TRq s  
    I'm so sorry....非常抱歉.... @uHNz-c  
    小芳...唔好意思了....
    +'l@t bP  
    唔係人地大反應,係你唔專重人在先姐! Ha<(~qf  
    Q'Q^K  
    講笑亦有個限度

顶端 Posted: 2008-05-22 14:34 | 83 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我

多谢发贴的人[642]

Quote:
    引用第83楼小加菲2008-05-22 14:34发表的: r>5,U:6Q/  
    M!,WU[mP  
    唔係人地大反應,係你唔專重人在先姐! |[0|j/V%O  
    B>Mk "Wj Q  
    講笑亦有個限度
    mZmwCS8  
    HyB !8M|  
    遵命菲姐...以后会听教听话噶了....
    招婚....
    顶端 Posted: 2008-05-23 10:52 | 84 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:5整留念~~整张记录帖

Quote:
    引用第84楼freemantao2008-05-23 10:52发表的: =98@MX%P  
    +eQg+ @u  
    {eL XVNR7R  
    遵命菲姐...以后会听教听话噶了....
    K.B!-<  
    咁就乖啦!不過下次唔好再叫菲姐啦!

顶端 Posted: 2008-05-23 16:42 | 85 楼
    魚蛋仔
    唏噓噶魚蛋佬
    级别: 强人

多谢发贴的人[1186]

Re:Re:Re:Re:Re:5整留念~~整张记录帖

Quote:
    引用第85楼小加菲2008-05-23 16:42发表的: _NA[g:DZ&O  
    llN#4D9s  
    咁就乖啦!不過下次唔好再叫菲姐啦!
    UU~S{!*+L  
    ?hHVawt  
    甘叫菲妹咯

陪住你 訓街又如何
    顶端 Posted: 2008-05-23 16:52 | 86 楼
    caicai
    小P菜

多谢发贴的人[55]

争取睇到D相```等我1个月,相相```` G*`Y~SJp  
    下次加威望同你搏命!!!
    顶端 Posted: 2008-05-23 19:34 | 87 楼
    joe196958

多谢发贴的人[87]

使唔使甘高【威望】啊。。。。。。。。
    顶端 Posted: 2008-05-23 19:56 | 88 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷

多谢发贴的人[646]

又八点威望~~~~~~~唉~~~
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-05-23 19:59 | 89 楼
    «12 3 4567» Pages: ( 3/10 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部