本页主题: 左擁右抱 - 新一輯賣人仔 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

琳γ^ō^γ琳
一次一次一次
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

左擁右抱 - 新一輯賣人仔

左擁右抱既...呢位就系我哋謀人寺既主持...武仁聖憎了.. ?wHhBh-Q  
sgO au\E  
各位男士們...如果你哋都想左擁右抱...就要跟我知己學下野啦... m}z6Bbis0  
~R[ k^i.Y  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:38 | 操作人: bennypower | 理由: 厲害厲害
  • 银纸:10 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 完全係幸福嘅代言人~~^^
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-12 02:08 | [楼 主]
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

Re:左擁右抱

果然靓相`~~~`` 和尚GG笑到见牙悟见眼甘葛款就知有几正拉~`` ME又要左拥右抱````
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-12 08:29 | 1 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第12楼花無缺和尚2008-07-12 11:21发表的: '+_>PBOc  
    x ']'ODs  
    記得我都有同芳仔嘅相噃,唔知係咪在你手中呢?
    *KvD$(ny  
    你铺话法``` c$ZV vu  
    e9[72V  
    B%;MGb o  
    即系你度都无相喇```` 我仲等紧你返到usa发相卑我架```` c$V5E t  
    Zw9;g+9  
    a,vS{434J  
    我问你```简典扇```

顶端 Posted: 2008-07-13 08:49 | 2 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第41楼花無缺和尚2008-07-13 22:51发表的: Kb?{^\FiU  
    gY~r{  
    我冇啫,我知己有你D相架,等我叫佢賣你出嚟啦!
    m]2xOR_  
    卖``卖``````` 你真系讲卖`?! ,_3hbT8Q  
    O6;"cUv  
    _f[Q\gK  
    我地甘F`你悟会甘对我褂```

顶端 Posted: 2008-07-14 11:04 | 3 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第51楼花無缺和尚2008-07-14 12:25发表的: g lMHT,  
    $,4h\>1WP  
    如果唔系咁F,知己同亞茄都唔会賣我几次啦 (wDE!H7  
    {6'X z  
    朋友嘅好處就糸可以出賣架.............
    PE%$g\#?  
    照你甘讲```等人卖``不如自己卖``` So aqmY;+  
    Op'a=4x]  
    <sH }X$/  
    你地边个都悟准卖我啊```` CZ5\Et6r  
    kTvM,<  
    D4=*yP  
    X06Lr!-%  
    等我自己卖返我自己得悟得```

顶端 Posted: 2008-07-14 13:18 | 4 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第54楼花無缺和尚2008-07-14 13:25发表的: W: ]FYC  
    & LE5' .s  
    咁就快手D喇,比人賣咗先唔抵啦............
    -#|D>  
    人地等紧只牛返哇``` ^xZh@e5  
    *T5;d h (  
    v 4ot08 C  
    j6rNt|  
    等牛牛返我再卖```甘得了挂```

顶端 Posted: 2008-07-14 15:40 | 5 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第60楼花無缺和尚2008-07-19 11:08发表的: ]?Ef0?44  
    4QL>LK  
    芳仔,牛牛返左嚟啦,你可以賣得相喇
    R@vcS=m7  
    好``等今晚齐人再卖````

顶端 Posted: 2008-07-21 14:16 | 6 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:左擁右抱

系窝``悟知牛牛介意悟介意呢````

顶端 Posted: 2008-07-21 17:12 | 7 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第69楼肥牛肉2008-07-21 17:29发表的:  4M'>oa  
    ?$r`T]>`2  
    又有我份
    -N *L1Zj  
    甘人地同和尚GG讲好咗``你平安归来就发相相架```` Qz i?%&  
    JKfG/z|  
    7R+(3NU1A  
    6 b|?@  
    甘呢铺点算啊```

顶端 Posted: 2008-07-21 18:54 | 8 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第72楼肥牛肉2008-07-21 19:50发表的: zmMc*|  
    wBPo{  
    講下笑咋!
    2|1fb-AR  
    甘我发架拉```` NE995;  
    5~Y`ikwxL  
    +^)v"@,VP  
    赚取微薄噶银两洗下都好吖嘛``对不对`?!  

顶端 Posted: 2008-07-21 20:06 | 9 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部