« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: <<我们这一家>>````之````亲爱的牛牛`~````` 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

<<我们这一家>>````之````亲爱的牛牛`~`````

之从知道牛牛聚会完返屋屋就失踪开始```` b*Y Wd3  
;mEn@@{  
ME等一大庞人日盼夜盼终于盼到只牛归队`~``` P] *x6c^n  
>eA@s} _8  
Dizz ?O  
定心之余```又到咗卖人环节```` k\[(;9sf.  
d@ K-ZMq  
jMn,N9Mf  
今次卖牛````我地随意门值钱的金牛一只```
u{DEOhtI4  
2 `>a(  

}. &ellNQ  
各位有钱撒钱```无钱卑返个THX了喂~~````
本帖最近评分记录:
  • 银纸:58 | 操作人: bennypower | 理由: 呢D叫咩吖~呢D咩叫型落~
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小贼頭 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: bennypower | 理由: 肥牛後面果個又係邊個來睇唔到樣
  • 银纸:20 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 牛牛萬歲~~^^
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-21 20:21 | [楼 主]
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

稳到si先发现```原来ME先得一张牛牛噶相``` EkN>5).  
    0E&XD&D  
    _ g"su #  
    各位大人将就下拉```
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: cing | 理由:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-21 20:25 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Quote:
    引用第1楼錺_錺①2008-07-21 20:25发表的: 5c l%>U  
    稳到si先发现```原来ME先得一张牛牛噶相``` mHC36ba  
    {*4Z9.2c*  
    sk`RaDq@;  
    各位大人将就下拉```
    #.\X% !  
    系喎,我都好似无同牛牛影过相喎

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-07-21 21:03 | 2 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

点解芳芳你~靓女佐甘多嘅~~~
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-07-21 21:24 | 3 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

啊......牛牛.....親愛既牛牛吖..... V|fs"HY  
    \6${Na' \  
    點解我都無呢D相噶....我同無同牛牛一齊影相啊..陰功. . ) 4'@=q  
    BK]q^.7+:  
    你哋都唔發返D相比人既....好衰噶...  

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-21 22:03 | 4 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第2楼小加菲2008-07-21 21:03发表的: m.p{+_@M&  
    y85/qg) H^  
    系喎,我都好似无同牛牛影过相喎
    MLc c   
    边个叫你悟痴住只牛啊`~````
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-21 22:10 | 5 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第4楼琳γ^ō^γ琳2008-07-21 22:03发表的: cSBYC_LU  
    啊......牛牛.....親愛既牛牛吖..... Z! m0nx  
    ;K0kQ<y-Y  
    點解我都無呢D相噶....我同無同牛牛一齊影相啊..陰功. . wbzAX  
    ucyz>TL0  
    =LS?:Mhm  
    我够无拿齐你地D相喇~```
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-21 22:11 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第4楼琳γ^ō^γ琳2008-07-21 22:03发表的: vW 0m%  
    啊......牛牛.....親愛既牛牛吖..... T+m`a #  
    H~1*`m  
    點解我都無呢D相噶....我同無同牛牛一齊影相啊..陰功. . {mMrD 5  
    _mKO4Atw  
    c.Pyt  
    你都無比番我喎

顶端 Posted: 2008-07-21 22:12 | 7 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第6楼錺_錺①2008-07-21 22:11发表的: gd-4hR  
    CE:TQzg  
    我够无拿齐你地D相喇~```
    !9DqW&8  
    ^wCjMi(sj  
    放心..3呺整緊個大集合...依家就仲差我知己相機到D相扎... |f&)@fUI  
    ^)conSm  
    我到時候發比你啦..

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-21 22:14 | 8 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第5楼錺_錺①2008-07-21 22:10发表的: mHB*4L  
    ttuQ ,SD  
    "]Wrir?l  
    只牛都無比我癡....我又要癡住我知己噶嘛... wGD".CS0  
    t&^9o $  
    如果能夠比我來個左擁右抱...咁就Good曬了..
    本帖最近评分记录:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-21 22:16 | 9 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼錺_錺①2008-07-21 22:10发表的: 9&fS<Hk  
    lfp[(Ph)9  
    "i_I<?aGB  
    唉…我点磁住只牛喎,个晚咁多人磁住我

顶端 Posted: 2008-07-21 22:17 | 10 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第10楼小加菲2008-07-21 22:17发表的: EITA[Ba B`  
    lx$]f)%~  
    唉…我点磁住只牛喎,个晚咁多人磁住我
    nXPl\|pXt  
    g cDo o2RE  
    知你多女癡啦...依家唔使理人了...電話都無個了...

顶端 Posted: 2008-07-21 23:00 | 11 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第11楼琳γ^ō^γ琳2008-07-21 23:00发表的: 0qP&hybL[(  
    RO.GD$ 3n  
    W*?mc2;/  
    知你多女痴啦...依家唔使理人了...电话都无个了...
    4Ufx,]  
    sorry喎!  +6paM  
    第一,系你唔得闲理我姐,净系顾住烧猎肠食! ]gHxvT\E  
    第二,系你成日罗我个电话叫外卖烧猎肠 ,搞到我爆晒! [MLJs-*   
    第三,我打比你又怕阻住你烧猎肠喎! :sO^b*e /  
    咁你话典扇好!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 睇開d啦~~^^
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-07-21 23:20 | 12 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

$E=t 6WvA  
    @q=l H *=  
    牛嫂啊.....

.....................
    顶端 Posted: 2008-07-22 00:23 | 13 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

点解芳芳上镜靓甘多嘎
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-07-22 01:26 | 14 楼
    刘纹虎
    冬眠中,勿扰!
    级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

Quote:
    引用第14楼荷b仔2008-07-22 01:26发表的: v}6YbY Tq  
    点解芳芳上镜靓甘多嘎
    B3I\=  
    换言之就是镜下很丑咯。。。。。。 Z2chv,SqCJ  
    你死啦,得罪芳仔,以后不要在水区出现了
      本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2008-07-22 01:52 | 15 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

好咯,終于见倒主角芳仔同牛牛浦头咯!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-07-22 02:08 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第8楼琳γ^ō^γ琳2008-07-21 22:14发表的: We#*.nr{3Z  
    HqgTu`  
    P7\(D`  
    放心..3呺整緊個大集合...依家就仲差我知己相機到D相扎... @n(=#Q3  
    ?l,i(I  
    我到時候發比你啦..
    jTw s0=F*  
    知己,你唔使等我果d相啦,我影得好少咋,而且你地多數都有架!

顶端 Posted: 2008-07-22 02:14 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第15楼刘纹虎2008-07-22 01:52发表的: ^Hq}9OyS9  
    0nie>  
    换言之就是镜下很丑咯。。。。。。 ciC4V^f  
    你死啦,得罪芳仔,以后不要在水区出现了
    N#.IpY'7Ze  
    其实芳仔真人好可愛架,好Q好靚女。

顶端 Posted: 2008-07-22 02:19 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第12楼小加菲2008-07-21 23:20发表的: mOXI"q]p  
    !d(!1fC  
    sorry喎! {iQ<`,)Y  
    第一,系你唔得闲理我姐,净系顾住烧猎肠食! &tRnI$D   
    第二,系你成日罗我个电话叫外卖烧猎肠 ,搞到我爆晒! ;? :,L  
    第三,我打比你又怕阻住你烧猎肠喎! xBw"RCBz^  
    .......
    wG{o bsL.!  
    小加菲呀,睇開D啦,唔好講你吖,我都一嘢比人打入冷宮啊!!

顶端 Posted: 2008-07-22 02:49 | 19 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

咁..........靚女嘅.
    本帖最近评分记录:
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-07-22 05:38 | 20 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Quote:
    引用第20楼肥牛肉2008-07-22 05:38发表的: H Z}'W<N  
    咁..........靚女嘅.
    S8cFD):q  
    >WEg8'#O  
    你都仲哐哐声啊
    顶端 Posted: 2008-07-22 05:40 | 21 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第19楼花无缺和尚2008-07-22 02:49发表的: 4%7*tVG  
    %G SSy_c  
    小加菲呀,睇开D啦,唔好讲你吖,我都一嘢比人打入冷宫啊!!
    Lgfr"{C  
    我睇开左架啦,所以咪唔阻住人家烧猎肠啰

顶端 Posted: 2008-07-22 06:01 | 22 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

Quote:
    引用第14楼荷b仔2008-07-22 01:26发表的: u\wd<<I']  
    点解芳芳上镜靓甘多嘎
    l:"*]m7o_  
    Z#O3s:`  
    GZt] 38V)g  
    k#&SWp=  
    镜上镜下都系甘啫...

顶端 Posted: 2008-07-22 06:08 | 23 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第23楼Mc.大丑丑2008-07-22 06:08发表的: sQs5z~#51*  
    CK</2w+  
    I>#ChV)(#  
    v!xrUyN~m  
    jYz3(mM'J  
    镜上镜下都系甘啫...
    R-fjxM*  
    咪都系人一个

顶端 Posted: 2008-07-22 06:14 | 24 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第13楼Mc.大醜醜2008-07-22 00:23发表的: )\Q|}JV  
    4>C=:w  
    E}/|Lja  
    牛嫂啊.....
    ,{*fOpn  
    MC想我俾人追斬呀!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-07-22 06:29 | 25 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

Quote:
    引用第24楼小加菲2008-07-22 06:14发表的: XPo'iI-  
    G0Tc}_o<Y  
    咪都系人一个
    @M^Qh Hs  
    Sc 3M#qm_  
    gD+t'qg$  
    N: jiZ)  
    6FIoWG"x  
    又系嘅~~不过多咗D我无嘅野啫..

顶端 Posted: 2008-07-22 06:30 | 26 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

Quote:
    引用第25楼肥牛肉2008-07-22 06:29发表的: seU^IC<  
    k+r9h'd   
    MC想我俾人追斬呀!
    JP,(4h *  
    bok 74U]  
    z "$d5XR  
    ~nc([%!=  
    UQ?OD~7  
    其实件事系甘嘅~~ [67E5 rk-  
    之前荷B仔发咗距同芳芳嘅相上黎,, nC.2./OwMf  
    |-Esc|J(  
    蚊蚊误以为系荷B嫂... LI;EfyL  
    .C;_4jE  
    依家我又要"误" 以为系牛嫂囖...

顶端 Posted: 2008-07-22 06:31 | 27 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第26楼Mc.大丑丑2008-07-22 06:30发表的: P9TBQW2G{  
    h n\Q6f+  
    oYh<k  
    [+MX$y  
    Q$h:[_v  
    `=}UFu  
    .......
    K7xWE,y  
    多左D咩呀?!

顶端 Posted: 2008-07-22 07:11 | 28 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第27楼Mc.大丑丑2008-07-22 06:31发表的: 8hKP  
    Ed^uA+D  
    B&i0j5L  
    puS&S *  
    EwD3d0udL  
    Yb%-tv:  
    .......
    a\{1UD  
    果然系二公婆呀!?

顶端 Posted: 2008-07-22 07:13 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部