« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: <<我们这一家>>````之````亲爱的牛牛`~````` 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

<<我们这一家>>````之````亲爱的牛牛`~`````

之从知道牛牛聚会完返屋屋就失踪开始```` ;"I^ZFYX  
JJnH%Q  
ME等一大庞人日盼夜盼终于盼到只牛归队`~``` <q836]aa A  
XZf$K_F&M  
_{>vTBU4F  
定心之余```又到咗卖人环节```` VUc%4U{Cti  
("@!>|H  
F@t3!bj9  
今次卖牛````我地随意门值钱的金牛一只```
iscz}E,Y  
`V1]k_h  

qK+5NF|  
各位有钱撒钱```无钱卑返个THX了喂~~````
本帖最近评分记录:
  • 银纸:58 | 操作人: bennypower | 理由: 呢D叫咩吖~呢D咩叫型落~
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小贼頭 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: bennypower | 理由: 肥牛後面果個又係邊個來睇唔到樣
  • 银纸:20 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 牛牛萬歲~~^^
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-21 20:21 | [楼 主]
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

稳到si先发现```原来ME先得一张牛牛噶相``` BK+(Uf;g  
    O( P ,!  
     47(/K2  
    各位大人将就下拉```
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: cing | 理由:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-21 20:25 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Quote:
    引用第1楼錺_錺①2008-07-21 20:25发表的: '[XtARtY`  
    稳到si先发现```原来ME先得一张牛牛噶相``` N[(ovr  
    _t9@ vVQ  
    Sk'S`vH  
    各位大人将就下拉```
    !3E %u$-}  
    系喎,我都好似无同牛牛影过相喎

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-07-21 21:03 | 2 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

点解芳芳你~靓女佐甘多嘅~~~
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-07-21 21:24 | 3 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

啊......牛牛.....親愛既牛牛吖..... }~Am{Er <l  
    HJ&|&tT  
    點解我都無呢D相噶....我同無同牛牛一齊影相啊..陰功. . qk Cj33v  
    ?q&*|-%)_d  
    你哋都唔發返D相比人既....好衰噶...  

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-21 22:03 | 4 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第2楼小加菲2008-07-21 21:03发表的: :RJ=f  
    )PM&x   
    系喎,我都好似无同牛牛影过相喎
    \'rh7!v-u  
    边个叫你悟痴住只牛啊`~````
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-21 22:10 | 5 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第4楼琳γ^ō^γ琳2008-07-21 22:03发表的: r!qr'Ht<  
    啊......牛牛.....親愛既牛牛吖..... mL!)(B b  
    Q4gsOx P  
    點解我都無呢D相噶....我同無同牛牛一齊影相啊..陰功. . O-rHfIxY  
    +doZnU,  
    -}liG  
    我够无拿齐你地D相喇~```
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-21 22:11 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第4楼琳γ^ō^γ琳2008-07-21 22:03发表的: oy I8}s:  
    啊......牛牛.....親愛既牛牛吖..... +{Qk9Z  
    BDW%cs  
    點解我都無呢D相噶....我同無同牛牛一齊影相啊..陰功. . I]H rtI  
    \2q!2XWgK  
    ^Ge3"^x1  
    你都無比番我喎

顶端 Posted: 2008-07-21 22:12 | 7 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第6楼錺_錺①2008-07-21 22:11发表的: QnsD,F; /  
    UY@^KT]  
    我够无拿齐你地D相喇~```
    "~ 1:7{k  
    H_*;7/&  
    放心..3呺整緊個大集合...依家就仲差我知己相機到D相扎... JI TQ3UL:W  
    vrr&Ve  
    我到時候發比你啦..

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-21 22:14 | 8 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第5楼錺_錺①2008-07-21 22:10发表的: 05]y*I  
    L9,;zkgo  
    0L3v[%_j"  
    只牛都無比我癡....我又要癡住我知己噶嘛... IM""s]  
    P ?- #d\qi  
    如果能夠比我來個左擁右抱...咁就Good曬了..
    本帖最近评分记录:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-21 22:16 | 9 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼錺_錺①2008-07-21 22:10发表的: pDw^~5P  
    _J|cJ %F>%  
    CN7 2 E  
    唉…我点磁住只牛喎,个晚咁多人磁住我

顶端 Posted: 2008-07-21 22:17 | 10 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第10楼小加菲2008-07-21 22:17发表的: 9E@}@ZV(  
    }"QV{W  
    唉…我点磁住只牛喎,个晚咁多人磁住我
    17hFwo`  
    `>kHJI4  
    知你多女癡啦...依家唔使理人了...電話都無個了...

顶端 Posted: 2008-07-21 23:00 | 11 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第11楼琳γ^ō^γ琳2008-07-21 23:00发表的: TbK;_ pg  
    ~s$ jiA1  
    ( E8(np  
    知你多女痴啦...依家唔使理人了...电话都无个了...
    ZUkrJ'  
    sorry喎! &Fw8V=Pw  
    第一,系你唔得闲理我姐,净系顾住烧猎肠食! JDa=+\_  
    第二,系你成日罗我个电话叫外卖烧猎肠 ,搞到我爆晒! In3},x +$  
    第三,我打比你又怕阻住你烧猎肠喎! }3^b1D>2O  
    咁你话典扇好!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 睇開d啦~~^^
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-07-21 23:20 | 12 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

&EZq%Sd  
    z~Ec*  
    牛嫂啊.....

.....................
    顶端 Posted: 2008-07-22 00:23 | 13 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

点解芳芳上镜靓甘多嘎
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-07-22 01:26 | 14 楼
    刘纹虎
    冬眠中,勿扰!
    级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

Quote:
    引用第14楼荷b仔2008-07-22 01:26发表的: Z^fkv  
    点解芳芳上镜靓甘多嘎
    RV&=B%w+  
    换言之就是镜下很丑咯。。。。。。 EWr8=@iU  
    你死啦,得罪芳仔,以后不要在水区出现了
      本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2008-07-22 01:52 | 15 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

好咯,終于见倒主角芳仔同牛牛浦头咯!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-07-22 02:08 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第8楼琳γ^ō^γ琳2008-07-21 22:14发表的: Avc9W[4  
    zj+.MG04  
    Ha} TdQ%  
    放心..3呺整緊個大集合...依家就仲差我知己相機到D相扎... 0+vt LDq@P  
    Hl3%+f  
    我到時候發比你啦..
    B9&$sTAB  
    知己,你唔使等我果d相啦,我影得好少咋,而且你地多數都有架!

顶端 Posted: 2008-07-22 02:14 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第15楼刘纹虎2008-07-22 01:52发表的: FVgE^_  
    -!C9x?gNY  
    换言之就是镜下很丑咯。。。。。。 n'42CE  
    你死啦,得罪芳仔,以后不要在水区出现了
    J'=iEI  
    其实芳仔真人好可愛架,好Q好靚女。

顶端 Posted: 2008-07-22 02:19 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第12楼小加菲2008-07-21 23:20发表的: a  St  
    GlPd)m`  
    sorry喎! NY,ZTl_  
    第一,系你唔得闲理我姐,净系顾住烧猎肠食! ?##3E, /"9  
    第二,系你成日罗我个电话叫外卖烧猎肠 ,搞到我爆晒! :Nt_LsH  
    第三,我打比你又怕阻住你烧猎肠喎! I8s%wY9  
    .......
    z5|m`$gy  
    小加菲呀,睇開D啦,唔好講你吖,我都一嘢比人打入冷宮啊!!

顶端 Posted: 2008-07-22 02:49 | 19 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

咁..........靚女嘅.
    本帖最近评分记录:
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-07-22 05:38 | 20 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Quote:
    引用第20楼肥牛肉2008-07-22 05:38发表的: _Dv<  
    咁..........靚女嘅.
    ="<S1}.  
    R'Y=- yF  
    你都仲哐哐声啊
    顶端 Posted: 2008-07-22 05:40 | 21 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第19楼花无缺和尚2008-07-22 02:49发表的: |fd}B5!c  
    ENEnHu^  
    小加菲呀,睇开D啦,唔好讲你吖,我都一嘢比人打入冷宫啊!!
    R DAihq  
    我睇开左架啦,所以咪唔阻住人家烧猎肠啰

顶端 Posted: 2008-07-22 06:01 | 22 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

Quote:
    引用第14楼荷b仔2008-07-22 01:26发表的: G ]T A7~VT  
    点解芳芳上镜靓甘多嘎
    ti)4J2c,8  
    pR VL}^Rk  
    yzml4/X  
    %~RO V>&  
    镜上镜下都系甘啫...

顶端 Posted: 2008-07-22 06:08 | 23 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第23楼Mc.大丑丑2008-07-22 06:08发表的: 'yWv @)  
    %mda=%Yn  
    k?Bc^7l:  
    /y \KLa  
    & f\ng{  
    镜上镜下都系甘啫...
    zqq$PaH*  
    咪都系人一个

顶端 Posted: 2008-07-22 06:14 | 24 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第13楼Mc.大醜醜2008-07-22 00:23发表的: V m1U00lM{  
    %h ?c  
     LWb5C{  
    牛嫂啊.....
    <tEN1i  
    MC想我俾人追斬呀!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-07-22 06:29 | 25 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

Quote:
    引用第24楼小加菲2008-07-22 06:14发表的: rZDmZm?=  
    Ld[zOx  
    咪都系人一个
    N1RZ  
    +_8*;k@F'  
    mis cmD  
    Ojx1IL  
    'm@0[i  
    又系嘅~~不过多咗D我无嘅野啫..

顶端 Posted: 2008-07-22 06:30 | 26 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

Quote:
    引用第25楼肥牛肉2008-07-22 06:29发表的: Uhc2`r#q  
    ) 5r*2I  
    MC想我俾人追斬呀!
    y!SElKj  
    ZM/*cA!"  
    Y" &&=M#  
    C>q,c3s5  
    V:rq}F}  
    其实件事系甘嘅~~ 2*6b{}yJH  
    之前荷B仔发咗距同芳芳嘅相上黎,, \gRX:i#n  
    x8Rmap@L.  
    蚊蚊误以为系荷B嫂... TOo0rcl  
    /O1r=lv3Z  
    依家我又要"误" 以为系牛嫂囖...

顶端 Posted: 2008-07-22 06:31 | 27 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第26楼Mc.大丑丑2008-07-22 06:30发表的: P SDzs\ s  
    " d3pkY  
    G\S\Qe{ P~  
    1;<J] S$$  
    O1pBr=+j+{  
    xQX,1NbH5  
    .......
     $j*j {}K  
    多左D咩呀?!

顶端 Posted: 2008-07-22 07:11 | 28 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第27楼Mc.大丑丑2008-07-22 06:31发表的: h4x*C=?A  
    D;.O#bS  
    mw9;LNi\D  
    nj99!"_   
    T_bk%  
    Tx%6whd/'  
    .......
    !uLW-[F,  
    果然系二公婆呀!?

顶端 Posted: 2008-07-22 07:13 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部