« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: 藍調頭號通Ω緝Ω犯~採花♡.♡大笨賊 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

藍調頭號通Ω緝Ω犯~採花♡.♡大笨賊

描述:犯案◆點..身後草叢
图片:
描述:案發前熱身/濕身地點..身後BB池Θ.Θ
图片:
描述:易容前..成日比人話♂乸乸♂地
图片:
描述:通緝易容/紋身後..係咪好♀Man♀呢
图片:
如題採花不隧..反比通緝 c<n <!!vi  
=Zc Vywz;+  
通緝犯篇 QwL'5ws{q  
上心得滯又惹禍..禽日睇相笑呵呵 )i{B:w\ ^  
話我唔似男仔喎..攝高枕頭諗清楚 35 X4] t  
整條巴痕再發過..博佢一笑係咁多 f*Dy>sw  
點知又話過左火..胡騒紋身咪搞我 8!q$8]M  
怕羞膚淺小七哥..成熟一點可以麼
[ 此贴被gy77gy77在2008-08-02 02:32重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 靚仔...d相好朦下啵...
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-01 11:58 | [楼 主]
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

我惊你比人採多D噃,甘青靚白靜.............

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-01 12:03 | 1 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第1楼花無缺和尚2008-08-01 12:03发表的: \9EjClf o  
    F!K>Kz  
    _aeBauD  
    咁俾面呀...和尚兄
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-01 12:07 | 2 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第1楼花無缺和尚2008-08-01 12:03 PM发表的: $ME)#(  
    *{{89E>wC  
    :BT q!>s  
    太過份啦...白過我呀......
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-08-01 12:38 | 3 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第2楼gy77gy772008-08-01 12:07发表的: sp`Dvqx0  
    {]|J5Dgfe  
    ~u+9J}  
    咁俾面呀...和尚兄
    *uvQ\.  
    我一向都比面你架啦!愛屋及鳥吖嘛

顶端 Posted: 2008-08-01 12:38 | 4 楼
    安叔
    级别: 高人

多谢发贴的人[1123]

真系又白又滑!
    顶端 Posted: 2008-08-01 12:40 | 5 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

唔man呀...最憎人留"須"紋身嘅...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-08-01 12:41 | 6 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第3楼幸福瞬間2008-08-01 12:38发表的: 5d!-G$ @  
    &XUiKnNW  
    [;myHI`tw  
    太過份啦...白過我呀......
    t.\dpBq  
    会唔会靚得過你呢幫主?

顶端 Posted: 2008-08-01 12:41 | 7 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

哇.....罷返個位先....

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-01 12:44 | 8 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

甘我都系甘E`````蒲下头霸个位坐```
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-08-01 12:47 | 9 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

省港一号通緝犯,等本捕快押你上省城受審. Z^MNf  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-08-01 12:47 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼花無缺和尚2008-08-01 12:41 PM发表的: Qtv&ijFC  
    VrQmP  
    会唔会靚得過你呢幫主?
    0o*8#i/)!3  
    qfRH5)k  
    梗靚過啦...如果佢係女嘅話... :\7X}n*&  
    如果調轉就好囉...我女d...佢man d...可惜呀...

顶端 Posted: 2008-08-01 12:47 | 11 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

知己....呢條女...唔錯哇.... 好...包你full鐘行街....

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-01 12:48 | 12 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第8楼琳γ^ō^γ琳2008-08-01 12:44发表的: $r8 ^0ZRr  
    哇.....罷返個位先....
    .e=:RkI,  
    知己..........我帮你霸咗个头位喇,一齐坐啦

顶端 Posted: 2008-08-01 12:49 | 13 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

用緊公司部scanner整d舊相炸!! p~^D\jR.  
    隨左同你地食飯好耐冇影過相囉!! lpeEpI/gM  
    自閉/收完身先影過d新嘅...或者會清d!!
    顶端 Posted: 2008-08-01 12:50 | 14 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第9楼錺_錺①2008-08-01 12:47发表的: V=qwwYz~  
    甘我都系甘E`````蒲下头霸个位坐```
    X4AyX.p  
    芳仔你蒲头及靚仔7哥呀?

顶端 Posted: 2008-08-01 12:53 | 15 楼
    marke1979
    壹劍傾城

多谢发贴的人[6330]

原来7兄咁型噶
    顶端 Posted: 2008-08-01 12:54 | 16 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第6楼幸福瞬間2008-08-01 12:41发表的: 9D}/\jM  
    唔man呀...最憎人留"須"紋身嘅...
    uN^=<B?B  
    E%v?t1>/  
    瀨野...重諗住妳會覺得!! }kK[S|XVO  
    咁就差唔多...似番隻雄性動物
    顶端 Posted: 2008-08-01 12:55 | 17 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第15楼花無缺和尚2008-08-01 12:53发表的: "zY](P  
    -0eq_+oQ  
    芳仔你蒲头及靚仔7哥呀?
    - 0Tnh;&=  
    U{$1[,f  
    知己..芳仔依家學阿保鏢果只啊... 3 M10fI?  
    ?@t  d  
    來耕瘦田啊....

顶端 Posted: 2008-08-01 12:56 | 18 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:蓝调头号通Ω缉Ω犯~采花♡.♡大笨贼

Quote:
    引用第3楼幸福瞬间2008-08-01 12:38发表的: 4YMX|1wd)  
    GOB(#vu  
    iH2n.M "  
    太过份啦...白过我呀......
    gbStAr.  
    我买支漂白水过你啦!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-08-01 12:56 | 19 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第10楼肥牛肉2008-08-01 12:47发表的: SnTDLa  
    省港一号通緝犯,等本捕快押你上省城受審. + f ;CyMEp  
    .`Zf}[5[  
    [$(R#tZ+  
    牛大俠捉七仔去飲酒囉!!
    顶端 Posted: 2008-08-01 12:57 | 20 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第17楼gy77gy772008-08-01 12:55发表的: TL)O-  
    )3z]f2  
    yNJAWM7  
    瀨野...重諗住妳會覺得!! 8]0:1 {@  
    XqR{.jF.  
    3On JWuVfZ  
    哦....咁你意思啫系話...我媽媽系D好膚淺既人啦.....哦......哦......哦......

顶端 Posted: 2008-08-01 12:57 | 21 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第14楼gy77gy772008-08-01 12:50 PM发表的: ^[M~K5Y  
    用緊公司部scanner整d舊相炸!! wt7.oKbW  
    隨左同你地食飯好耐冇影過相囉!! gB CC  
    自閉/收完身先影過d新嘅...或者會清d!!
    Yn[x #DS  
    D$_8rHc\A  
    嘩...你公司部scanner都係時候退役啦... iAz UaF  
    收身好咩...你又唔係女...男人肥d大只d先有安全感架... B {i&~k  
    收身呢d嘢留返我做啦...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:00 | 22 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼gy77gy772008-08-01 12:55 PM发表的: jg^^\n  
    ` t\z   
    uf0^E3H  
    瀨野...重諗住妳會覺得!! Fr/QW7B5  
    s@M  
    $WD +Q@6  
    所以話你...我唔係d咁表面嘅人嚟嘅... v j@V !j?  
    man唔係咁架...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:02 | 23 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:蓝调头号通Ω缉Ω犯~采花♡.♡大笨贼

Quote:
    引用第22楼幸福瞬间2008-08-01 13:00发表的: a#6,#Q"  
    O^Dc&w  
    |3W3+Rn!  
    哗...你公司部scanner都系时候退役啦... $/y%[ .  
    收身好咩...你又唔系女...男人肥d大只d先有安全感架... pJ$(ozV  
    j?d!}v  
    收你个头呀,人话收你又话收

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:03 | 24 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:蓝调头号通Ω缉Ω犯~采花♡.♡大笨贼

Quote:
    引用第19楼小加菲2008-08-01 12:56 PM发表的: ArLz;#AOn  
    wZ}n3R,   
    我买支漂白水过你啦!
    [k}dES#  
    `8qT['`#R  
    唔使破費囉...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:05 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼琳γ^ō^γ琳2008-08-01 12:56 PM发表的: /7!_un9  
    g>d7%FFn}  
    <yPq;#z(!  
    知己..芳仔依家學阿保鏢果只啊... 7<Z~\3x  
    60.[t9pk6  
    來耕瘦田啊....
    .rD#1)O  
    8ItCfbqa6  
    從今之後大把人爭住耕啦...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:07 | 26 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

咦!呢个靓仔咪系上次同annie坐埋一齐和尚做媒人果张相果个靓仔? 原来就系7兄啊? 失敬!失敬!第二张咁似陈冠希既?
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 好眼力...^^
  • 顶端 Posted: 2008-08-01 13:07 | 27 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第22楼幸福瞬間2008-08-01 13:00发表的: ->RF`SQu  
    hhh: rmEZl  
    /o}0oo5B  
    嘩...你公司部scanner都係時候退役啦... b> >=d)R  
    收身好咩...你又唔係女...男人肥d大只d先有安全感架... y:^>(l#;  
    zd*W5~xKg  
    "\R@l Ux.Y  
    我又要...我又要學地鐵廣告果個"胡杏兒"...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:07 | 28 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:蓝调头号通Ω缉Ω犯~采花♡.♡大笨贼

Quote:
    引用第24楼小加菲2008-08-01 01:03 PM发表的: +oKpA\mz  
    59%f|.Z)  
    收你个头呀,人话收你又话收
    `'WY'\|C  
    6jy n,GU  
    點解唔俾人收喎...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:08 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部