«1 2 345» Pages: ( 2/5 total )
本页主题: 藍調頭號通Ω緝Ω犯~採花♡.♡大笨賊 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
引用第27楼moonwalk2008-08-01 01:07 PM发表的: 6usy0g D  
咦!呢个靓仔咪系上次同annie坐埋一齐和尚做媒人果张相果个靓仔? 原来就系7兄啊? 失敬!失敬!
9t`Z_HwdCb  
(IAc*V~  
你好叻呀...咁都認到...
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-08-01 13:08 | 30 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第10楼肥牛肉2008-08-01 12:47 PM发表的: v> vU]6l  
省港一号通緝犯,等本捕快押你上省城受審. aLwd#/!  
VrV* -J'  
mY+.(N7m  
Quote:
引用第20楼gy77gy772008-08-01 12:57 PM发表的: myp}DI(  
yI S.'mK  
(qE*z  
牛大俠捉七仔去飲酒囉!!
s+"[S%  
jGB2`^&d  
91oIxW  
牛牛...呢個重任就交俾你啦...
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-08-01 13:11 | 31 楼
肥牛肉
信望愛
级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Quote:
引用第20楼gy77gy772008-08-01 12:57发表的: )J/,-p  
P |c6V  
e![|-m%  
牛大俠捉七仔去飲酒囉!!
dZ UB  
捉你上省城三獅會審呀!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 等你...^^
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:11 | 32 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

7仔 你终于露出 龟 头 喇! :)+|q  

顶端 Posted: 2008-08-01 13:11 | 33 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

上心得滯又惹禍..禽日睇相笑呵呵 ,Z*?"d  
    話我唔似男仔喎..攝高枕頭諗清楚 c@)k#/[[b  
    整條巴痕再發過..博佢一笑係咁多 hVRpk0IJDK  
    點知又話過左火..胡騒紋身咪搞我 I9Af\ k|^  
    怕羞膚淺小七哥..成熟一點可以麼
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 見到真係幾搞...不過真人都係做返自己就得啦..^^
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:14 | 34 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第28楼琳γ^ō^γ琳2008-08-01 01:07 PM发表的: r6&f I"Yg  
    FQ>KbZh  
     ! %r5  
    我又要...我又要學地鐵廣告果個"胡杏兒"...
    0V ,R|Ln  
    qsn6i%VH  
    好呀...一齊努力啦...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:15 | 35 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Quote:
    引用第32楼肥牛肉2008-08-01 13:11发表的: >u#c\s  
    KW|X\1H  
    捉你上省城三獅會審呀!
    vQ"EI1=7Z  
    _svY.p s*  
    咁心動不如心動了..牛牛..等你啊.. )B.NV<m  
    CS2AKa@`  
    不過..其實我有個問題啊...牛牛..."省城三獅會審"的三獅...啫系邊三獅呢下..

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:16 | 36 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

媽媽...特然間好身同感受咁想去同你講句...節哀順變啦..."羅命啊...." '^ "6EF.R  
    X+"8yZz3?  
    I want to die..don't help me please..
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 完全收到曬...

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:18 | 37 楼
    肥牛肉
    信望愛

Quote:
    引用第36楼琳γ^ō^γ琳2008-08-01 13:16发表的: tn};[r  
    OLpE0gZ.|`  
    JK0L&t<  
    咁心動不如心動了..牛牛..等你啊.. 4{H>V_9zs  
    VKRj 1LXz  
    不過..其實我有個問題啊...牛牛..."省城三獅會審"的三獅...啫系邊三獅呢下..
    \AV6;;}&  
    琳琳係咪住河東噶!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:19 | 38 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:蓝调头号通Ω缉Ω犯~采花♡.♡大笨贼

Quote:
    引用第25楼幸福瞬间2008-08-01 13:05发表的: j]i:~9xKW  
    0X =Yly*m@  
    m }I@:s2  
    唔使破费啰...
    tM3eB= .*  
    值几钱呀!要既

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:19 | 39 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第32楼肥牛肉2008-08-01 13:11发表的:  ]A)`I  
    kc#<Gr&Z&  
    捉你上省城三獅會審呀!
    h">L>*Wfx  
    W8hf  Qpw  
    +一只牛大俠?! *`D(drnT{  
    有埋伏~
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:20 | 40 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第34楼gy77gy772008-08-01 01:14 PM发表的: $Pw@EC]  
    上心得滯又惹禍..禽日睇相笑呵呵 ,khB*h14;h  
    話我唔似男仔喎..攝高枕頭諗清楚 72J@Dc  
    整條巴痕再發過..博佢一笑係咁多 3/+r*lv>X  
    點知又話過左火..胡騒紋身咪搞我 ')]K&  
    怕羞膚溞∑吒?.成熟一點可以麼
    tuZA q;X  
    u#T Rm?s  
    男人要man唔係有紋身同巴痕加胡"須"囉... frB~ajXK  
    方中信咪man囉...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:20 | 41 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:蓝调头号通Ω缉Ω犯~采花♡.♡大笨贼

Quote:
    引用第26楼幸福瞬间2008-08-01 13:07发表的: be ^09'  
    9wR-0E )  
    Ww(($e!  
    从今之后大把人争住耕啦...
    ']'H8Y-M  
    咁我决定放弃,留番D机会比人啦!

顶端 Posted: 2008-08-01 13:20 | 42 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:蓝调头号通Ω缉Ω犯~采花♡.♡大笨贼

Quote:
    引用第29楼幸福瞬间2008-08-01 13:08发表的: >]6 inS9  
    i5oV,fiZo  
    O a[G #  
    点解唔俾人收喎...
    |nfFI  
    你收完咁我点呀

顶端 Posted: 2008-08-01 13:22 | 43 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第37楼琳γ^ō^γ琳2008-08-01 01:18 PM发表的: AFd3_>h  
    媽媽...特然間好身同感受咁想去同你講句...節哀順變啦..."羅命啊...." RnvPqNs  
     ,\HZIl[8  
    I want to die..don't help me please..
    z#$>f*b  
    Ro&s\T+d  
    阿女...你唔好咁睇唔開呀... Z *9Qeu-N:  
    我都未die你點可以die呢...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:23 | 44 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第18楼琳γ^ō^γ琳2008-08-01 12:56发表的: my.%zF  
    XZ|%9#6  
    rA=iBb3`  
    知己..芳仔依家學阿保鏢果只啊... <BUKTRq  
    Cb`2"mpWS  
    來耕瘦田啊....
    X9|={ng)g#  
    B+8lp4V9%  
    呢块高質靚田实多人爭咯

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-01 13:24 | 45 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第38楼肥牛肉2008-08-01 13:19发表的: cft'%IEs  
    h$[tEmD%  
    琳琳係咪住河東噶!
    Eku+&f@RB  
    \& KfIh8  
    點會呢...梗系唔系啦...你記錯了...牛牛.. bhqV2y*'  
    53g(:eB  
    其實我都想搬過去D新環境看看噶....不過可惜既系連試下既機會都無哇..

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:24 | 46 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第35楼幸福瞬间2008-08-01 13:15发表的: A;ti$jy  
    ,`su0P\%#.  
    qs Uob   
    好呀...一齐努力啦...
    GIs *;ps7w  
    好…咁就等我一个二个休晒你地先! #mFY?Zp)  
    咁我就成身松晒啦!

顶端 Posted: 2008-08-01 13:25 | 47 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第36楼琳γ^ō^γ琳2008-08-01 13:16发表的: wq6.:8Or-]  
    IMF9eS{L  
    gA/8Df\G:l  
    咁心动不如心动了..牛牛..等你啊.. [\|p~Qb)s  
    q>^x ,:L  
    不过..其实我有个问题啊...牛牛..."省城三狮会审"的三狮...啫系边三狮呢下..
    0;6 ^fiSY;  
    咪1,2,3号啰

顶端 Posted: 2008-08-01 13:26 | 48 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:蓝调头号通Ω缉Ω犯~采花♡.♡大笨贼

Quote:
    引用第43楼小加菲2008-08-01 01:22 PM发表的: z}sBx 9;  
    8t$w/#'@  
    你收完咁我点呀
    l A1l  
    *(pmFEc  
    一齊囉...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:28 | 49 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第41楼幸福瞬間2008-08-01 13:20发表的: /A{/  
    M6mJ'Q482  
    < `/22S"  
    男人要man唔係有紋身同巴痕加胡"須"囉... 4#c-?mh_  
    方中信咪man囉...
    g /v"E+  
    8F#z)>q~  
    加油...媽媽...有恒心..一定變支針..

顶端 Posted: 2008-08-01 13:28 | 50 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

Quote:
    引用第38楼肥牛肉2008-08-01 13:19发表的: ;94e   
    |8:IH@K*  
    琳琳係咪住河東噶!
    f#mcW L1}  
    牛牛,你意思系米话河东有只狮吼噶,甚至几只
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:28 | 51 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第26楼幸福瞬間2008-08-01 13:07发表的: WN+D}z]  
    E<|p9,M  
    x^J}]5{0  
    從今之後大把人爭住耕啦...
    0bt"U=x4  
    帮主?如留番做''私家重地''啦!

顶端 Posted: 2008-08-01 13:29 | 52 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第41楼幸福瞬間2008-08-01 13:20发表的: ];vEj*jCX  
    S"/M+m+ ]  
    wTL&m+xr  
    男人要man唔係有紋身同巴痕加胡"須"囉... JS&=V 67[  
    方中信咪man囉...
    BfcpB)N&.K  
    C|@6rr9TA  
    我沒有六尺高..卻有一汁胡騒 {5$.:Y  
    會接受妳一切的改造...(純粹唱番兩句)
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:30 | 53 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:蓝调头号通Ω缉Ω犯~采花♡.♡大笨贼

Quote:
    引用第49楼幸福瞬间2008-08-01 13:28发表的: E>bK-jG  
    OMi_')J  
    %9}5~VM"q  
    一齐啰...
    J`&*r;""V  
    我无谂过,亦唔会做,顺其自然

顶端 Posted: 2008-08-01 13:30 | 54 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第50楼琳γ^ō^γ琳2008-08-01 01:28 PM发表的: 3kTOWIX  
    69z,_p $@:  
    tp6-j`7u  
    加油...媽媽...有恒心..一定變支針..
    W[+=_B  
    lWVvAoe  
    唔恆得幾耐囉...以後就睇佢自己啦...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:32 | 55 楼
    肥牛肉
    信望愛

Quote:
    引用第51楼长腿叔叔2008-08-01 13:28发表的: Gkc.HFn(  
    jjT|@\-u  
    1<Z~Gw4  
    係你嘅意思咋.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-08-01 13:32 | 56 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第38楼肥牛肉2008-08-01 13:19发表的: %  T2C0P  
    )|H o"VEmg  
    琳琳係咪住河東噶!
    zv Dg1p  
    就快搬去東莞咯

顶端 Posted: 2008-08-01 13:32 | 57 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:蓝调头号通Ω缉Ω犯~采花♡.♡大笨贼

Quote:
    引用第47楼小加菲2008-08-01 01:25 PM发表的: ql +tqgo  
     .L vg $d  
    好…咁就等我一个二个休晒你地先! T VuDK  
    咁我就成身松晒啦!
    Q)H1\  
    /IkSgKJiz\  
    諗都咪諗呀... 過多3世先啦..

顶端 Posted: 2008-08-01 13:33 | 58 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第51楼长腿叔叔2008-08-01 01:28 PM发表的: Ep@NT+VnI  
    cl4Vi%   
    )(Z)yz  
    EZz`pE  
    BB...乜你好想見下咩...

顶端 Posted: 2008-08-01 13:34 | 59 楼
    «1 2 345» Pages: ( 2/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部