« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 藍調有只粉紅色嘅★妖怪☆出現呀!! - 妖.......怪個[妖]姐!!(唔知過唔過到骨呢?!) 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

藍調有只粉紅色嘅★妖怪☆出現呀!! - 妖.......怪個[妖]姐!!(唔知過唔過到骨呢?!)

描述:隔離扎Θ氣Θ球Θ係公司一只美女♡.♡唱唱下突然攞上嚟架!!
图片:
描述:好明顯曾經Ω七仔Ω都唱得兩咀架..頭鱷♀鱷♀等緊頒獎!!
图片:
妖怪歌唱篇 3!_XFV  
今次輪到搞邊科,自閉之前小七哥;公司飯宴趣事多,萬綠叢中一點傻 ?@"F\Bv<h  
幾杯到肚膽粗左,二百幾友未驚過;玩玩遊戲唱唱歌,硬著頭皮獻醜囉 pR6mS fer  
五音不全嚇到傻,歌神上身幚幚拖;附附碌碌捱得過,前事就吟住咁多 !{'C.sb?~  
唔知點解今日我,痴痴呆呆埋枱坐;勇氣盡失路坎坷,怕羞成性閉心窩 3F fS2we  
面紅耳熱難撫摸.手騰腳振話唔多;赤子的心唔見左,點會有人喜歡我 Le#>uWM  
大好姻緣斷送左,錯過女神心跌墮;孤單歲月裡蹉跎,丟進深淵寂寞過 E^kB|; Ki  
機會再來可以麼,總有一天長大個;等我長大死得囉,2046人老左 Db"jzMW.  
變左七伯一樣傻,女神之手還未拖;幸福瞬間身掠過,依然故我莫拍拖
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: zmalqp | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: zmalqp | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 玩嘢呀...今次放過你...哈...
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-02 17:10 | [楼 主]
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

Re:藍調有只粉紅色嘅★妖怪☆出現呀!!

7哥你好靓仔啊 可唔可以帮我签个名吖 你几时开个唱吖
    顶端 Posted: 2008-08-02 17:13 | 1 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:藍調有只粉紅色嘅★妖怪☆出現呀!!

Quote:
    引用第1楼moonwalk2008-08-02 17:13发表的: ;!f~  
    7哥你好靓仔啊 可唔可以帮我签个名吖
    f 4pIF"U9>  
    "Q+wO+}6  
    係澳洲好食好住...肥左兩個碼/老左又殘左~宜家唔見得人囉 ]d(Z%  
    隔日去做gym收左身先敢再影相費事嚇親你地就唔好啦!!
    [ 此贴被gy77gy77在2008-08-02 17:33重新编辑 ]
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-02 17:19 | 2 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

原来7仔又看得又唱得又淫得
    顶端 Posted: 2008-08-02 17:25 | 3 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

哇.........哇.............!!!!!!!!!!!!!!! 6H2Bf*i  
    殺死人呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i{N?Y0YQs0  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-08-02 17:28 | 4 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第4楼肥牛肉2008-08-02 17:28发表的: Pbbi*&i  
    哇.........哇.............!!!!!!!!!!!!!!! +68age;dM  
    殺死人呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9G6ZKqum  
    /ho7~C+H*e  
    <i ]-.>&J  
    哩件日本隊球衣...著過一次就以後唔敢著!! @ g`|ob]9  
    著嚟訓都驚all夜尿嗰時...唔覺意嚇死自己呀!!
    顶端 Posted: 2008-08-02 17:37 | 5 楼
    化骨龙

多谢发贴的人[72]

!"/"Mqs3$  
    我同学???吾系呱???
    顶端 Posted: 2008-08-02 17:46 | 6 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

哇....好正啵... /18fpH|  
    1S+T:n  
    條女邊度噶...有無男朋友..電話幾多...... =<#++;!I  
    *\iXU//^)  
    7仔...快...介紹來媾下先...

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-02 17:56 | 7 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

靓仔到媾死女了.. nemC-4}  
                      SuV3$-);z  
              你媾晒D女..我点算? m^RO*n.  

顶端 Posted: 2008-08-02 18:45 | 8 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第8楼mc.大儍儍2008-08-02 18:45发表的: Cnu])R  
    靓仔到媾死女了.. "-IF_Hid  
                      [ 'B u  
              你媾晒D女..我点算? c|iTRc o  

cxPOO#  
    f& Sovuuh  
    只double傻子重好講!! Kb/qM}jS  
    你唔係溝到條粗口蟲架咩?! ']^]z".H  
    點解咁快玩完架?!
    顶端 Posted: 2008-08-02 18:52 | 9 楼
    Mc.大儍儍

Re:Re:Re:藍調有只粉紅色嘅★妖怪☆出現呀!!

Quote:
    引用第9楼gy77gy772008-08-02 18:52发表的: je>mAQKi\  
    AJoP3Zv|?  
    ZxCXru1  
    只double傻子重好講!! "SC]G22  
    你唔係溝到條粗口蟲架咩?! :prx:7  
    點解咁快玩完架?!
    $9 G".T  
            我情有独钟芳芳姑娘... x_(K%0+Ca  
              眼里容5入其他人..   L5wFbc"u  

顶端 Posted: 2008-08-02 18:54 | 10 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:Re:藍調有只粉紅色嘅★妖怪☆出現呀!!

Quote:
    引用第10楼mc.大儍儍2008-08-02 18:54发表的: ^*,?x  
    ciCQe]fS  
            我情有独钟芳芳姑娘... AFsYP/g]  
              眼里容5入其他人..   W7\UZPs5t  

a{.-qp  
    Pf3F)y[=  
    只double方都唔鍾意妳...苦苦相迫何苦呢!!
    顶端 Posted: 2008-08-02 18:59 | 11 楼
    Mc.大儍儍

Re:Re:Re:Re:Re:藍調有只粉紅色嘅★妖怪☆出現呀!!

Quote:
    引用第11楼gy77gy772008-08-02 18:59发表的: PD^Cj?wm  
    d(,M  
    Et&PzDvU  
    只double方都唔鍾意妳...苦苦相迫何苦呢!!
    S e!B,'C%  
          4个字   坚持到底 [QwqP=-6  

本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 有恆心...哈..

• 顶端 Posted: 2008-08-02 19:02 | 12 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

顏色好鮮艷~1個字"yeah"文化程度低唔知有無拼錯
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:19 | 13 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

好colorful啊, 3o_@3-Y%  
    徐衫,再show一show男兒本色。 Rab7Y,AA  
    殺死藍調0的女。 JiX-t\V~  
    Ol X otp8  
    wkD"EuW(  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:57 | 14 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

Quote:
    引用第2楼gy77gy772008-08-02 17:19发表的: kp,$ NfD  
    i5czm?x  
    v.>95|8  
    係澳洲好食好住...肥左兩個碼/老左又殘左~宜家唔見得人囉 P? <G:]W  
    =la~D]T*g  
    Z:>ek>Op  
    7哥去到澳洲开个唱吖?咁快就冲出亚洲啦?几时益下我地啲广州歌迷吖? 7仔 7仔 我啲支持你  
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:59 | 15 楼
    balan
    第十 比丘
    级别: 新人

多谢发贴的人[74]

才子都系精通音律嘅
    顶端 Posted: 2008-08-02 20:13 | 16 楼
    Josselin
    冷淡人生
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

哇~~哇~~全场最杀食就系你啦~~
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2008-08-02 20:13 | 17 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

7仔,真係型.
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:31 | 18 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

Quote:
    引用第2楼gy77gy772008-08-02 01:19发表的:  OF O,5  
    y`8jz,&.  
    KDLrt  
    係澳洲好食好住...肥左兩個碼/老左又殘左~宜家唔見得人囉 oe[f2?-  
    b$>1_wTL  
    Lm'+z97  
    {Hzj(c~S?  
    "$A5:1;  
    唔使收身啦,點体都唔肥。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:35 | 19 楼
    魚蛋仔
    唏噓噶魚蛋佬

多谢发贴的人[1186]

7仔好型啊 d^d+8R  
    TVAa/_y2`  
    以過個年代過個發型過種顏色噶衣服...莫非系傳說中噶...八神?

陪住你 訓街又如何
    顶端 Posted: 2008-08-03 01:25 | 20 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

掂啦你~~~~~~
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-08-03 01:38 | 21 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第7楼琳γ^ō^γ琳2008-08-02 17:56发表的: YmLpGqNv  
    哇....好正啵... kc<5wY_t  
    Ey{p;;H  
    條女邊度噶...有無男朋友..電話幾多...... #x \YA#~  
    W=Mdh}u_I  
    7仔...快...介紹來媾下先...
    Hp[i8PJ  
    唔好同叔叔爭食好喎! \cK#/;a#  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-08-03 01:46 | 22 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

话时话,7仔系某个角度睇真系有D似陈冠希啵。
    顶端 Posted: 2008-08-03 02:03 | 23 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

好在和尚都有幸,同我地靚七哥合照過,你地唔恨得甘多咯

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-03 02:09 | 24 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:Re:蓝调有只粉红色嘅★妖怪☆出现呀!!

Quote:
    引用第11楼gy77gy772008-08-02 18:59发表的: F{c8{?:  
    bh#6yvpMR  
    hBV m; `  
    只double方都唔钟意你...苦苦相迫何苦呢!!
    Fk9]u^j  
    讲得好!我钟意

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-08-03 09:45 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

即係咁...如果你再企直d...唔好咁冇精神咁會更型囉...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-08-03 11:31 | 26 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Quote:
    引用第4楼肥牛肉2008-08-02 17:28发表的: 3<N2ehi?  
    哇.........哇.............!!!!!!!!!!!!!!! .o,-a>jL  
    殺死人呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X.FoX  
    y7+n*|H  
    好贴切啊`~~`牛牛````
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-08-03 11:50 | 27 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

即系甘```从某D角度``某D表情同样貌黎睇``啊七哥``~`好似韩国D靓仔GG哇`~`
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-08-03 11:57 | 28 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我
    级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

七仔你絕對應該轉翻呢個LOOK....
    招婚....
    顶端 Posted: 2008-08-03 20:16 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部