本页主题: 学下人发歌先~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

无敌掌们茶
好茶黎噶
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[789]

学下人发歌先~~

我好耐没唱拉~~差晒~~唱得好难听~~大家唔好见怪~~ r oM!%hb  
唔知点解~~文件点压都大过2M啊~~所以要分压!~ =1r!'<"h  
SORRY啊~~边个高人可以指点下啊~~
附件: 我的回忆不是我.part1.rar (1424 K) 下载次数:8
附件: 我的回忆不是我.part2.rar (1424 K) 下载次数:8
附件: 我的回忆不是我.part3.rar (672 K) 下载次数:8
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:70 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 將mp3 轉做 wma 會細一半...咁就可以直接上傳唔使壓啦...^^
  • 本人管理的范围: Anime-动漫讨论区; 手机相关

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-08-05 18:30 | [楼 主]
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

唱返多d就冇事啦...不過就有d跟唔上囉...唔太差呀...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-08-06 00:58 | 1 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

Quote:
    引用第1楼幸福瞬間2008-08-06 00:58发表的: u E<1PgW  
    唱返多d就冇事啦...不過就有d跟唔上囉...唔太差呀...
    (KnU-E]L  
    多谢幸福既意见啊~~我会尽力做到最好噶拉~~
    本人管理的范围: Anime-动漫讨论区; 手机相关

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-08-06 00:59 | 2 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼无敌掌们茶2008-08-06 12:59 AM发表的: _o'a|=Osx>  
    fHiS'R  
    多谢幸福既意见啊~~我会尽力做到最好噶拉~~
    A#8J6xcSrL  
    f:KZP;/[c  
    不如下次唱live啦...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-08-06 01:06 | 3 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

Quote:
    引用第3楼幸福瞬間2008-08-06 01:06发表的: ,ut7`_Fy  
    )LTX.Kg  
    o^v]d7I8b  
    不如下次唱live啦...
    S9%ZeM +  
    annie啊~~点先可以入你帮派啊~

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-08-06 03:00 | 4 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

歌神是也
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-06 03:03 | 5 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

VUC_|=?dL  
    jHk.]4&0  
    节奏把握得五多准....把声OK嘅`~ +]p/.- Uw  
    cCs@[D#O1  
    好过我好多倍~~55555555

.....................
    顶端 Posted: 2008-08-06 05:09 | 6 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

Quote:
    引用第6楼Mc.大醜醜2008-08-06 05:09发表的: z9w]{Zd_,d  
    o1thGttVDg  
    5xQ5)B4k  
    节奏把握得五多准....把声OK嘅`~ V`@/"Djj  
    a:KL{e[   
    好过我好多倍~~55555555
    ~( :$c3\  
    唔好甘讲你自己拉~~~我相信你得噶~~~丑丑~~比D信心自己拉~~

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-08-06 18:35 | 7 楼
    gzxgx
    浪子
    级别: 高人

多谢发贴的人[442]

比D信心自己拉~~
    顶端 Posted: 2008-08-06 18:45 | 8 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Quote:
    引用第7楼无敌掌们茶2008-08-06 18:35发表的: OTNI@jQ)  
    CZ>Ujw=&k  
    唔好甘讲你自己拉~~~我相信你得噶~~~丑丑~~比D信心自己拉~~
    qRz /$|.  
    nRT ]oAi  
    &q M8)2Y  
    你有无试过全场走晒?

.....................
    顶端 Posted: 2008-08-07 04:28 | 9 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[3777]

甘我都听下先
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2008-08-07 04:55 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第4楼无敌掌们茶2008-08-06 03:00 AM发表的: Mb45UG#2  
    b$- g"F  
    annie啊~~点先可以入你帮派啊~
    c= ?Tu  
    d= ?lPEzSA  
    隨意門個quota暫時滿咗啦...要等我清咗人時先有位呀... r%NzKPW'  
    你有興趣就留個位俾你啦...

顶端 Posted: 2008-08-08 10:04 | 11 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

Quote:
    引用第11楼幸福瞬間2008-08-08 10:04发表的:  vNdW.V}  
    E,cQ9}/  
    J25/Iy*byG  
    隨意門個quota暫時滿咗啦...要等我清咗人時先有位呀... if3z Fh  
    你有興趣就留個位俾你啦...
    Ndyo)11z  
    好啊~~`入去有么要求啊~~

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-08-08 16:05 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第12楼无敌掌们茶2008-08-08 04:05 PM发表的: b! teSf  
    8Qj1%Ri:U  
    好啊~~`入去有么要求啊~~
    8@|{n`n]  
    J HV  
    下...冇嘅啵...大家啱key就得啦...一家人嘛...

顶端 Posted: 2008-08-08 23:56 | 13 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

Quote:
    引用第13楼幸福瞬間2008-08-08 23:56发表的: w'7J`n: {]  
    ~y whl'"k  
    ] ;HCt=I~  
    下...冇嘅啵...大家啱key就得啦...一家人嘛...
    ^t$uDQ[hA  
    好啊~~~有空位记得第一时间叫我啊~~~

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-08-09 00:38 | 14 楼
    迷你侠
    级别: 圣人

多谢发贴的人[476]

哈哈~~~茶你系米咪霸来嘎~~~!~!~!
    努力稳钱~~~
    顶端 Posted: 2008-08-10 21:16 | 15 楼
    kennywind
    華仔哥
    级别: 普通人

多谢发贴的人[73]

呢首歌我都幾中意~
    顶端 Posted: 2008-08-16 14:45 | 16 楼
    gz2000
    大家好,才是真的好
    级别: 新人

多谢发贴的人[5]

想节奏感好d,就要反复听原唱,再慢慢跟住哼来慢慢入key <s$T7Zk  
    这类情歌其实系好容易唱的,多d唱就ok 了
    顶端 Posted: 2008-10-05 12:26 | 17 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部