本页主题: 返屋之后影嘅相~ - 同自己嘅两个“老婆” 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

魚纵彤樂
级别: 新人

多谢发贴的人[646]

返屋之后影嘅相~ - 同自己嘅两个“老婆”

图片:
图片:
图片:
终于觉得自己老了~~~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 點會老呀...仲好young呀...^^
  • 顶端 Posted: 2008-08-07 00:01 | [楼 主]
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Re:Re:返屋之后影嘅相~

Quote:
    引用第2楼幸福瞬間2008-08-07 01:45发表的: _/5mgn<GK  
    好熟面口...你屋企喺...
     sP5\R#  
    NrdbXPHceN  
    我屋企喺广东省罗定市~~~ f=Rx 8I  
    梗喺熟面口啦~ Ey !+rq}  
    我发过我同我契仔嘅相上嚟~~~ ']ussFaQ  
    你唔记得我啦?~~ bO%bMZWB!y  
    唉~~~
    顶端 Posted: 2008-08-07 02:06 | 1 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第1楼蕃茄+沙糖2008-08-07 00:20发表的: #?Z>o16,u  
    好正阿。。。。 Re{vO&.  
    {]/}3t  
    R(sPU>`MX  
    p#UrZKR  
    你老婆 ?[}r& f  
    .......
    #%xzy@`  
    8(e uWS  
    1>1&NQ#}  
    可以借我老婆陪你出去威下~~~ "RH pj3 si  
    嘻嘻~~~
    顶端 Posted: 2008-08-07 02:08 | 2 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第5楼〖阿良¤囝〗2008-08-07 02:13发表的: S: IhJQ4K  
    250爽.....不过对摩托车一直冇乜兴趣..... bhqBFiuhH  
    $[L~X M  
    最主要系唔识开~~~~~~
    -\OvOkr  
    fz[o;GTc  
    ]o18oY(  
    唔喺,果台车喺本田嘅CBR600RR~~ 8LI,'XZ  
    即喺600CC~~~
    顶端 Posted: 2008-08-07 02:19 | 3 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第12楼魜字駞2008-08-07 11:41发表的: @ev"{dY  
    可5可以换成自动波咖?
    ^U"$uJz!c  
    0wM2v[^YO  
    如果换成自动波就没果种入波后加速嘅快感啦~~
    顶端 Posted: 2008-08-07 11:43 | 4 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第16楼bennypower2008-08-07 12:17发表的: x*H,eY3  
    樓主臺電單車係未250CC~好型仔可惜廣州已經禁摩
    JWZG)I]r  
    8 5 L<  
    2 IfcdYG  
    台电单车喺600CC p **Sd[|  
    型号喺:本田嘅CBR600RR ,7HlYPec  
    喺汕尾果边叫朋友帮搞返嚟嘅, .r ,wc*SF  
    所以上唔到牌~~ &>nB@SQZ  
    s#Os?Q?  
    我都只喺将佢放喺乡下咋, 1SAO6Wh  
    没机会带佢喺广州威~~
    顶端 Posted: 2008-08-07 12:59 | 5 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第25楼hinotori2008-08-10 22:17发表的: ]EN+^i1F[  
    好形啊喵~ 我中意你部摩托啊喵~ ?4`f@=}'K  
    就送比我做生日礼物啦喵~ $)YalZ  
    再唔系比个TEX同你换啦喵~
    nyoLrTs{  
    at|.Q* &a#  
    台摩托就没办法改装嘅啦。。。 } yb"/jp  
    因为我都唔知改边度好喇~ (G6lr%d  
    始终觉得原装嘅好~~ X- 4(oE  
    ] /"!J6(e  
    台山地车就依然喺度升级紧~~ p=XEMVqm  
    打算换碟刹,自琐脚踏~~~  .u3;  
    最起码都升级到一万蚊左右~~~
    顶端 Posted: 2008-08-11 02:10 | 6 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

[quote]引用第29楼marke19792008-08-13 13:27发表的: :u,Ji9 u  
    原来鱼兄老家系扶合嘅 [/quot -5b#w"^w^  
    1f+z[ad&^  
    唔喺吖~~ :IX_|8e ^  
    我喺市区咖~~~ ms&6N']  
    山地车果张相喺05年同一班车友, XI '.L ~  
    从广州踩车到南昆山时阵影咖~~~
    顶端 Posted: 2008-08-14 04:55 | 7 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第33楼迪新2008-08-15 01:14发表的: 'Yaq; mDY  
    我住得离你最近~肇庆! YIs_.CTi  
    哈哈!!几时借部你老婆比我"埝"下啊?!
    t>2EZ{N +y  
    <Zo{D |hW  
    肇庆,我以前读中专都喺肈庆, @d n& M9Z  
    又喺肈庆做嘢做咗年几~~~
    顶端 Posted: 2008-08-15 01:55 | 8 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部