本页主题: 各位甩绳马骝到 - 最新情报 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

各位甩绳马骝到 - 最新情报

图片:
图片:
有日我经过一间酒楼门口时, 8rGl&  
突然发现有一只甩左绳, mG>T`c|r3  
而又受左伤既马骝, J'|=*#  
觉得好熟口面, $/NGNkl[  
我当时即刻影底佢, Dm>T"4B`/  
你地睇下边个屋企走甩既, $eK8GMxZ#  
唔该带佢返屋企养伤啦!
[ 此贴被幸福瞬間在2008-09-19 01:20 AM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• 2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-09-17 16:59 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第1楼花无缺和尚2008-09-17 17:03发表的: }fpya2Xt  
    发错区............版主 做野
    OfsP5*d  
    老板娘个边唔发得架, ."K>h3(&V  
    过去个边发咪等于放埋自己上去, 'X~tt#T  
    打死都唔得

2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-09-17 17:05 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼mc.大傻傻2008-09-17 17:03发表的: _iwG'a[`  
    英俊潇洒、风流倜傥、玉树临风、年少多金、神勇威武、天下无敌、宇内第一、寂寞高手、刀枪不入、唯我独尊、玉面郎君、仁者无敌、勇者无惧、金刚不坏、英明神武、侠义非凡、义薄云天、古往今来、无与伦比、谦虚好学、不耻下问、聪明伶俐、... ]{-.?W*$  

jA? #!lx_  
    擦鞋仔,死开

顶端 Posted: 2008-09-17 17:05 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第8楼mc.大傻傻2008-09-17 17:10发表的: N_t,n^i9>*  
    给脸不要脸,我劝你去改个名了.. zVhyAf  
    叫大加菲喇.. 570Xk\R@M  

DF%d/a{]  
    咁你快D出埋钱,叫老虎帮我改啦!

顶端 Posted: 2008-09-17 17:47 | 3 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼幸福瞬间2008-09-18 02:35发表的: #-az]s|N  
    J%|?[{rO{'  
    {9IRW\kn  
    唔系啵...如果佢本人同意你系可以代发嘅...
    .X g.,kW  
    咁我叫芳芳帮我转移过去你度啰!

顶端 Posted: 2008-09-18 03:18 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:各位甩绳马骝到

Quote:
    引用第21楼幸福瞬间2008-09-18 02:38发表的: +Z#=z,.^  
    我哋去食饭啦...
    o Rfb4+H&  
    去长洲食呀?!

顶端 Posted: 2008-09-18 03:19 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第24楼錺_錺①2008-09-18 09:11发表的: cGot0' mB  
    第一张望望下``又真系几似马骝仔噶播~~``
    s/1r{;q  
    你都话似呀!?

顶端 Posted: 2008-09-18 09:40 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第25楼kennywind2008-09-18 09:35发表的: nC:T0OJv  
    和尚,甘快就四围走啦!小心呀你...
    OPvPP>0*8  
    @`.4"*@M  
    话明马骝,边会坐得定架

顶端 Posted: 2008-09-18 09:41 | 7 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第29楼Kelvin...^_^...2008-09-18 10:15发表的: Y58H.P  
    讲真,第一张好似p左。 1I;q@g0  
    第2张就自然。
    74_?@Z(  
    唔好意思, 2d[tcn$;h]  
    1.我二张都无p过 V7$ m.P#uM  
    2.我唔识p $$AZ)#t[  
    3.亦都无必要p

顶端 Posted: 2008-09-18 10:47 | 8 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼幸福瞬间2008-09-18 02:35发表的: f}dlQkZ(  
    WjBml'^RY  
    F,Y P Il  
    唔系啵...如果佢本人同意你系可以代发嘅...
    mjOxmwo  
    咁即是话, <B%wq>4S  
    如果我得到我个仔同意, ->#wDL!6  
    咁我都可以系度代佢发啦喎! u`EK^\R  
    系咪架? o. $ 48h (  

顶端 Posted: 2008-09-18 23:19 | 9 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第35楼幸福瞬间2008-09-19 01:23发表的: +R?E @S  
    52^3N>X4X  
    hzbvR~rn  
    你个仔都唔系会员...顶多都系发去水区啦...
    '3XOU.  
    帮佢入埋会咪得啰!

顶端 Posted: 2008-09-19 01:33 | 10 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:各位甩绳马骝到

Quote:
    引用第36楼幸福瞬间2008-09-19 01:25发表的: Q3r]T.].h  
    -X*.scw  
    ! }A`6z  
    你咁醒嘅...
    n2aUj(Zs=  
    唔系点做保镖呀

顶端 Posted: 2008-09-19 01:35 | 11 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:各位甩绳马骝到

Quote:
    引用第40楼花无缺和尚2008-09-19 03:18发表的: <-d-. 8  
    tIA)LF  
    佢等佐好耐啦................
    r& RJ'z  
    我系等入去睇日出同日落咋! `,  |l  
    9~,!+#  
    你只马骝咪又系度等紧!

顶端 Posted: 2008-09-19 08:41 | 12 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部