« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 今日係我同我男友嘎1000纪念日啊! - 于是专登去咗影贴纸相…… 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

May'n
四叔向前冲啊~
级别: 普通人

多谢发贴的人[134]

今日係我同我男友嘎1000纪念日啊! - 于是专登去咗影贴纸相……

图片:
好开心啊!!! lI~8[[$xd  
不过距高我好多啊……就得好辛苦……OTL
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:99 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 長長久久...^^
  • 银纸:10 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 雨夢 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 对于乱吠噶狗我哋无需理会
    顶端 Posted: 2008-09-26 23:18 | [楼 主]
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

Re:今日係我同我男友嘎1000纪念日啊!

咁就恭喜你先咯喵~ 希望你地有好好好多个1000纪念日啦喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-09-27 00:46 | 1 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

係啊,高一個頭kissing有時好累傢。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-09-27 06:46 | 2 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷

多谢发贴的人[646]

1000日.真系好漫长~
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-09-27 15:58 | 3 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

1000日真系好长.... 4>{q("r,  

顶端 Posted: 2008-09-27 17:18 | 4 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

天生一對
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-09-27 20:29 | 5 楼
    May'n
    四叔向前冲啊~

多谢发贴的人[134]

1000日就係两年几咯,1月就三年喇~嘻!
    对于乱吠噶狗我哋无需理会
    顶端 Posted: 2008-09-27 21:00 | 6 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

恭喜你哦 希望下个1千再贴过
    顶端 Posted: 2008-09-27 23:58 | 7 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

好登对啊 
    顶端 Posted: 2008-09-28 11:21 | 8 楼
    kennywind
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[73]

恭喜恭喜~~真系登对呀--------------------------------
    顶端 Posted: 2008-09-28 11:59 | 9 楼
    gzweicarry

多谢发贴的人[8]

好幸福啊!好登对噢
    顶端 Posted: 2008-09-28 16:31 | 10 楼
    May'n
    四叔向前冲啊~

多谢发贴的人[134]

多谢各位啊~
    顶端 Posted: 2008-09-28 21:39 | 11 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

恭喜晒啊,我同我老公今日(29号)都1843日喇,哈哈!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:18 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 恭喜曬~!!
  • 顶端 Posted: 2008-09-29 00:01 | 12 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[789]

恭喜楼主啦~~~祝你地永远快快乐乐啊~~~~
    本人管理的范围: Anime-动漫讨论区; 手机相关

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-09-29 01:39 | 13 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

幸福小戀人...向第2個一千進發啦...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-09-29 03:16 | 14 楼
    benpig
    平平凡凡

多谢发贴的人[0]

恭喜,恭喜
    顶端 Posted: 2008-09-29 08:06 | 15 楼
    May'n
    四叔向前冲啊~

多谢发贴的人[134]

多谢各位嘎祝福啊~!
    顶端 Posted: 2008-09-29 11:17 | 16 楼
    May'n
    四叔向前冲啊~

多谢发贴的人[134]

Re:Re:今日係我同我男友嘎1000纪念日啊!

Quote:
    引用第12楼火舞灵蛇2008-09-29 00:01发表的: b V+(b9  
    Dl(3wgA  
    好犀利啊!! K_)eWf0a  
    我阿哥同距女友都好犀利嘎,拖咗6年喇
    顶端 Posted: 2008-09-29 11:18 | 17 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Re:Re:Re:今日係我同我男友嘎1000纪念日啊!

Quote:
    引用第17楼shuichi2008-09-29 11:18发表的: eSWL rryY  
    eP*lI<NQ1  
    好犀利啊!! { eCC$&"  
    我阿哥同距女友都好犀利嘎,拖咗6年喇
    Y<1QY?1sd  
    <N\v)Ug`  
    i1H\#;`$  
    恩恩,我哋都要努力,要拖一世,哈哈@
    顶端 Posted: 2008-09-29 14:53 | 18 楼
    kam338

多谢发贴的人[30]

咁諗住擺幾多圍請睇嗰呢張帖兄弟姐妹們先
    顶端 Posted: 2008-09-29 15:15 | 19 楼
    May'n
    四叔向前冲啊~

多谢发贴的人[134]

Re:Re:Re:Re:今日係我同我男友嘎1000纪念日啊!

Quote:
    引用第18楼火舞灵蛇2008-09-29 14:53发表的: d&Ef"H  
    ^f# F I&  
    v4C{<8:X  
    5 ~TdD6}  
    恩恩,我哋都要努力,要拖一世,哈哈@
    [Q=dC X9%  
    二十几岁女,拍拖都要以结婚为前提喇~
    顶端 Posted: 2008-09-29 18:13 | 20 楼
    May'n
    四叔向前冲啊~

多谢发贴的人[134]

Quote:
    引用第19楼kam3382008-09-29 15:15发表的: 1Tu *79A  
    咁諗住擺幾多圍請睇嗰呢張帖兄弟姐妹們先
    qh`t-  
    当然係…………旅行结婚喇!
    顶端 Posted: 2008-09-29 18:14 | 21 楼
    ydach

多谢发贴的人[19]

个发型好有型啊
    顶端 Posted: 2008-09-29 22:36 | 22 楼
    fgaiye

多谢发贴的人[7]

恭喜恭喜!!!
    顶端 Posted: 2008-10-01 13:12 | 23 楼
    ljf
    生活人生
    级别: 高人

多谢发贴的人[25]

Quote:
    引用第12楼火舞灵蛇2008-09-29 00:01发表的: ?W)A   
    hK_LEwd;  
    女既真有记性 H(Z88.OM  
    v+X)Qmzf~  
    请原谅我而家先祝福你,楼主
    我系男仔,我怕谁
    顶端 Posted: 2008-10-02 22:13 | 24 楼
    toomyou
    ?♡.TOMMY

多谢发贴的人[291]

恭喜晒..哈哈..
    顶端 Posted: 2008-10-05 03:50 | 25 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

T-U}QM_e  
    @ < Q|5  
    男仔边记得呢D野呢...

.....................
    顶端 Posted: 2008-11-12 10:22 | 26 楼
    wzyking

多谢发贴的人[1]

几靓女哦。男仔高,都好好嘎。。。
    顶端 Posted: 2008-11-12 16:07 | 27 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手

多谢发贴的人[779]

乜好似甘瘦噶
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-11-18 14:26 | 28 楼
    huanwuji12

多谢发贴的人[1]

我同我女友才1年 365....
    顶端 Posted: 2008-12-08 11:17 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部