投票主题:聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶 - 投下票啦 顺爪呃钱 查看投票的会员
总共有0人参与本次投票 发起于:2008-10-02 23:14

« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶 - 投下票啦 顺爪呃钱 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

hinotori
招财喵喵
级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶 - 投下票啦 顺爪呃钱

漏左果D幸福帮我加上去啦喵~~~~ tZB" (\  
去左聚会果D朋友唔好讲答案啊喵~ hxZ5EKBy  
[ 此贴被hinotori在2008-10-02 23:20重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: bennypower | 理由: 畀20龜你私底下講答案我聽~~o(∩_∩)o
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 你得啦...
  • 谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-10-02 23:14 | [楼 主]
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Re:聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶

各位估下啦喵~~~ 聚会果晚好好玩啊喵~下次聚会各位记得唔好错过啦喵~~~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-10-02 23:18 | 1 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

我都冇去聚会,怎估

顶端 Posted: 2008-10-02 23:26 | 2 楼
    一串紅
    闲人

幸福姐唱?

顶端 Posted: 2008-10-02 23:30 | 3 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

你未投票咯喵~~~ 咁问你下次仲去唔去啊喵~~~ 9M7P|Q  
    走宝啦喵~
    顶端 Posted: 2008-10-02 23:35 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶

Quote:
    引用第3楼一串紅2008-10-02 11:30 PM发表的: W<#!He  
    幸福姐唱?
    NrXIaN  
    _oG%bNM  
    唔好玩啦...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-10-02 23:40 | 5 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Re:Re:Re:聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶

Quote:
    引用第5楼幸福瞬間2008-10-02 23:40发表的: "?aI  
    )i:*r8*~  
    O#[bNLV  
    唔好玩啦...
    UNiK6h_%  
    幸福记得唔好咁快开估啊喵~~~ S!$S'{f<  
    记得比钱我啵喵~
    顶端 Posted: 2008-10-02 23:41 | 6 楼
    一串紅
    闲人

Quote:
    引用第5楼幸福瞬間2008-10-02 23:40发表的: kjsj~jwvv  
    owA8hGF  
    ~Yl.(R  
    唔好玩啦...
    TTa3DbFp%  
    `5 Z'8^  
    D音好雜,我都系求其估下

顶端 Posted: 2008-10-02 23:47 | 7 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Re:Re:Re:Re:聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶

Quote:
    引用第7楼一串紅2008-10-02 23:47发表的: N>a~k}pP H  
    ^pew'p HQ  
    Ce}m$k  
    D音好雜,我都系求其估下
    Z{l`X#':  
    咁就投下票咯喵~~~你投边个都可以噶喵~~~
    顶端 Posted: 2008-10-02 23:50 | 8 楼
    一串紅
    闲人

Re:Re:Re:Re:Re:聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶

Quote:
    引用第8楼hinotori2008-10-02 23:50发表的: N|@ tP:j  
    \Jc}Hzug  
    咁就投下票咯喵~~~你投边个都可以噶喵~~~
    nI(w7qhub  
    #fx"tx6  
    我晨早就投左啦.因为我支持幸福姐.永远都甘幸福

顶端 Posted: 2008-10-02 23:53 | 9 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶

Quote:
    引用第9楼一串紅2008-10-02 23:53发表的: 8~.8"gQ  
    x+'Ea.^  
    %Rr_fSoV  
    我晨早就投左啦.因为我支持幸福姐.永远都甘幸福
    qyy .&+  
    其实去完机会次次都有好也发生噶喵~ g.;2N9  
    所以今次去聚会我当还神咯喵~~
    顶端 Posted: 2008-10-02 23:55 | 10 楼
    一串紅
    闲人

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶

Quote:
    引用第10楼hinotori2008-10-02 23:55发表的: 0f3>s>`M  
    S&cN+r   
    其实去完机会次次都有好也发生噶喵~ (otD4VR_  
    所以今次去聚会我当还神咯喵~~
    &!'R'{/?X  
    +zo\#8*0MF  
    咩野还神?吾系升仙?

顶端 Posted: 2008-10-02 23:57 | 11 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶

Quote:
    引用第11楼一串紅2008-10-02 23:57发表的: H2+Ijn19E  
    @qA11C.hq  
    pVjOp~=U  
    咩野还神?吾系升仙?
    6HVX4Z#VH  
    系话去聚会都有好也发生咯喵~~~~~~所以今次我都有去啊喵~ 4~nf~  
    唔比钱都比个TEX好啵喵~
    顶端 Posted: 2008-10-02 23:59 | 12 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

聽下先!!
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-10-03 00:31 | 13 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第13楼gy77gy772008-10-03 00:31发表的: /}d)g4\j  
    聽下先!!
    rZ RTQ  
    你都唔使投左先听噶喵~~~
    顶端 Posted: 2008-10-03 00:34 | 14 楼
    薇薇
    大猫猫老婆仔
    级别: 普通人

多谢发贴的人[65]

完全听5到…… D*wY,\  
    严重想死啦…… >IZ$ .-  
    点古啊……
    顶端 Posted: 2008-10-03 01:55 | 15 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第15楼薇薇2008-10-03 01:55发表的: jhka;m  
    完全听5到…… pEG!j ~  
    严重想死啦…… srS5-fs  
    点古啊……
    Fe ZGPxc~  
    太吵姐喵~ 我好挂住你啊喵~~~
    顶端 Posted: 2008-10-03 02:25 | 16 楼
    薇薇
    大猫猫老婆仔

多谢发贴的人[65]

好啦……听到啦…… R, U YwI  
    o-<.8Z}>at  
    一听把声都知系边个拉,5使古啦……
    顶端 Posted: 2008-10-03 03:09 | 17 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第17楼薇薇2008-10-03 03:09发表的: 3'tq`t:SQ  
    好啦……听到啦…… kSjvY&n%  
    ;fm> \f  
    一听把声都知系边个拉,5使古啦……
    @`rC2-V  
    知道就投票咯喵~~我最后会公布噶啦喵~ {$_Gjv  
    见到老D只有见唔到你我个心好痛啊喵~
    顶端 Posted: 2008-10-03 03:14 | 18 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

把聲肯定唔係annie啦~我直接睇答案~
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-10-03 21:21 | 19 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第19楼bennypower2008-10-03 21:21发表的: S1_):JvV  
    把聲肯定唔係annie啦~我直接睇答案~
    tx}=c5  
    不过有人话同迷你侠把声差唔多啊喵~ 3q0S}<h al  
    你漫漫想啦喵~~~~到时候我就会公布噶啦喵~~
    顶端 Posted: 2008-10-03 23:18 | 20 楼
    型→尐帥‰
    ‖.従跐咹瀞

多谢发贴的人[11]

.............
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:-5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 恶意灌水(扣到0分以下系统自动禁言)
  • 我本将心向明月,奈何明月照沟渠!
    顶端 Posted: 2008-10-04 11:30 | 21 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

喵!~~D人都仲系觉得幸福啵喵~~~ 唔知道有边个正系古中左呢喵~~~ :2AlvjvjZ  
    答案都系迟D公布好D喵~
    顶端 Posted: 2008-10-05 11:40 | 22 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

听唔到。。。链接有问题
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-10-06 00:32 | 23 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

哗…乜搞D咁既野呀!?

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-10-06 15:05 | 24 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第24楼小加菲2008-10-06 15:05发表的: ^' 4I%L"  
    哗…乜搞D咁既野呀!?
    0MN)Z(Sa  
    玩下姐喵~ 唔好咁快开估啊喵~
    顶端 Posted: 2008-10-06 20:35 | 25 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Quote:
    引用第25楼hinotori2008-10-06 20:35发表的: phy:G}F6%  
    3IQ-2 X--  
    玩下姐喵~ 唔好咁快开估啊喵~
    p I@!2c:}  
    开咩估,我都唔知边个唱既

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-10-06 21:00 | 26 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Re:Re:Re:Re:聚会噶有没人估下只歌系边个唱噶

Quote:
    引用第26楼小加菲2008-10-06 21:00发表的: sb</-']a  
    ?1Uq ud  
    开咩估,我都唔知边个唱既
    M3H^s_  
    系啊喵~ 咁就好玩咯喵~ 神秘D好喵~
    顶端 Posted: 2008-10-06 21:06 | 27 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

咩歌啊?野孩子?
    顶端 Posted: 2008-10-12 22:41 | 28 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第28楼龙四2008-10-12 22:41发表的: Klqte*!  
    咩歌啊?野孩子?
    4,:)%KB"V  
    系啊喵~~~听得请唔清啊喵??
    顶端 Posted: 2008-10-12 23:31 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部