« 1 234» Pages: ( 1/4 total )
本页主题: 「Lady」~Cousins & Me~ - 好耐冇發相囉~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~Cousins & Me~ - 好耐冇發相囉~

图片:
图片:
好耐冇喺自己嘅版區發帖啦~~因為近呢大半年都好忙~~ rn H}#u+  
返嚟已經一年~~ 唔經唔覺做咗俱樂部嘅版主兩年~~ n]v7V&mj\  
真係感受良多~~ wFb@1ae\  
呢兩張相都係呢幾日先影嘅~~ G5;V.#"Z[  
好開心~~因為可以見喺澳洲返嚟嘅表哥~~ 另一個好可愛嘅就係我表妹啦~~ +6oG@  
[ 此贴被幸福瞬間在2009-04-04 12:56 PM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 哥哥 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 哥哥 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 哥哥 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-11-27 03:54 | [楼 主]
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:「Lady」~Cousins & Me~

真係好耐冇见过咯...............
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: melonli | 理由:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-11-27 04:10 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:「Lady」~Cousins & Me~

Quote:
    引用第1楼花無缺和尚2008-11-27 04:10 AM发表的: Xi1|%  
    真係好耐冇见过咯...............
    uorX;yekC  
    + c+i u6+"  
    係呀~~你都返咗美國成兩個月啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-11-27 04:14 | 2 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:「Lady」~Cousins & Me~

Quote:
    引用第2楼幸福瞬間2008-11-27 04:14发表的: |$b8(g$s)  
    vX\9#Hj  
    mf3,V|>[\  
    係呀~~你都返咗美國成兩個月啦~~
    2 4+  
    唔知點解,今次返黎,感覺好多嘢都改變咗,同两年前唔同咯。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2008-11-27 04:23 | 3 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:“Lady”~Cousins & Me~

和尚你又系度沟女呀!?

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-11-27 05:09 | 4 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第4楼小加菲2008-11-27 05:09发表的: ^)~Smj^d  
    和尚你又系度沟女呀!?
    `s}L3bR]  
    再嘈喧巴閉,溝埋你吖嗱;

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2008-11-27 05:12 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第5楼花无缺和尚2008-11-27 05:12发表的: ojy^ A  
    <R7{W"QTA)  
    再嘈喧巴闭,沟埋你吖嗱;
    8OZj24*'DS  
    哦…知道,即刻收声! )XDBK* !  
    以后都唔系度出声! HDH G~<s  
    再见

顶端 Posted: 2008-11-27 05:23 | 6 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

七仔既梦想... "U}kp#)  

顶端 Posted: 2008-11-27 10:43 | 7 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

Quote:
    引用第7楼mc.大儍儍2008-11-27 10:43发表的: 4C*ywP  
    七仔既梦想... [J,.?'V  

).71gp@&  
    佢个梦想系咩?
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-11-27 12:08 | 8 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

Quote:
    引用第8楼v6hacker2008-11-27 12:08发表的: ` g]  
    tAv3+  
    佢个梦想系咩?
    4mvR]: G  
    有奖竞猜... ? Lg(,-:  

顶端 Posted: 2008-11-27 12:26 | 9 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

又有靚女睇!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: melonli | 理由:
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-11-27 13:10 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~Cousins & Me~

Quote:
    引用第3楼花無缺和尚2008-11-27 04:23 AM发表的: a3yNd  
    `58%&3lp  
    唔知點解,今次返黎,感覺好多嘢都改變咗,同两年前唔同咯。
    JQ%hh&M\0  
    'ZF6Z9  
    因為生活都已經唔同咗~~所以~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-11-27 16:20 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第6楼小加菲2008-11-27 05:23 AM发表的: >kQp@r\nQ  
    . Vb|le(7  
    哦…知道,即刻收声! g7zl5^o3j  
    以后都唔系度出声! $]DuO1H./  
    再见
    )-4c@  
    x {NBhq(4  
    唔準唔出聲呀~~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-11-27 16:22 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼mc.大儍儍2008-11-27 10:43 AM发表的: dUv@u !}B  
    七仔既梦想... O&7.Ry m  

R[m-j UL  
    ?^~ZsOd8B  
    身痕~~~

顶端 Posted: 2008-11-27 16:23 | 13 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼肥牛肉2008-11-27 01:10 PM发表的: /kGWd9ujF  
    又有靚女睇!
    x_7$g<n  
    5J`w8[;  
    牛牛~~~聖誕返唔返落香港呀~~

顶端 Posted: 2008-11-27 17:03 | 14 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第14楼幸福瞬间2008-11-27 17:03发表的: Cj#wY   
    ?J$k 5;  
    ?u2\ *@C  
    牛牛~~~圣诞返唔返落香港呀~~
    fOMaTnm'  
    牛牛系飞机王,佢放飞机至叻!

顶端 Posted: 2008-11-27 17:10 | 15 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第14楼幸福瞬間2008-11-27 17:03发表的: SkV pZh  
    ske eec\V  
    MNU7O X<  
    牛牛~~~聖誕返唔返落香港呀~~
    DzhLb8k  
    个女都冇假放,点落去喎.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-11-27 17:13 | 16 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第15楼小加菲2008-11-27 05:10 PM发表的: DaH4Br.2  
    )j]f ]8  
    牛牛系飞机王,佢放飞机至叻!
    $o9^b Z  
    ,6y.wNb:F  
    意外啫~~
    本帖最近评分记录:

顶端 Posted: 2008-11-27 17:45 | 17 楼
    kerobee
    洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
    级别: 神人

多谢发贴的人[390]

潜水员都要上水望望!
    顶端 Posted: 2008-11-27 17:45 | 18 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~Cousins & Me~

Quote:
    引用第16楼肥牛肉2008-11-27 05:13 PM发表的: |em_l$oGc  
    Nc EPPl 0I  
    个女都冇假放,点落去喎.
    \= 6dF,V  
    'uqY%&U  
    咁又係~~~咁我哋又聚唔到啦~~

顶端 Posted: 2008-11-27 17:48 | 19 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼kerobee2008-11-27 05:45 PM发表的: 0d,&)  
    潜水员都要上水望望!
    p?s[I)e  
    (K kqyrb  
    好耐冇見啦~~去咗邊呀~~

顶端 Posted: 2008-11-27 17:51 | 20 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第17楼幸福瞬间2008-11-27 17:45发表的: CVgVyy^  
    vcp[$-$QGJ  
    %c&< {D}r  
    意外啫~~
    |/RZGC4  
    边有咁多意外呀!

顶端 Posted: 2008-11-27 17:51 | 21 楼
    kerobee

多谢发贴的人[390]

Quote:
    引用第20楼幸福瞬間2008-11-27 17:51发表的: k %sh ;1.  
    -* piC(  
    +Ft@S(IE  
    好耐冇見啦~~去咗邊呀~~
    F@@6D0\X?  
    前排忙姐!而家得闲到爆! !
    顶端 Posted: 2008-11-27 17:56 | 22 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第21楼小加菲2008-11-27 05:51 PM发表的: ]=T-C v=t  
    ]^DNzqu=@h  
    边有咁多意外呀!
    0X4%Ccs  
    [<A|\d'x  
    意外嘅嘢~~永遠都係無法預計架啦~~
    本帖最近评分记录:

顶端 Posted: 2008-11-28 00:32 | 23 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第22楼kerobee2008-11-27 05:56 PM发表的: 6]5e(J{Fz  
    B@v"giJgr  
    前排忙姐!而家得闲到爆! !
    6-h(305A  
    };s8xGW:k3  
    咁你諗住做咩呀~~
    本帖最近评分记录:

顶端 Posted: 2008-11-28 00:37 | 24 楼
    sam16223
    ※ぶ燦ぶ※

多谢发贴的人[63]

支持幸福啊~
    顶端 Posted: 2008-11-28 00:45 | 25 楼
    kerobee

多谢发贴的人[390]

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~Cousins & Me~

Quote:
    引用第24楼幸福瞬間2008-11-28 00:37发表的: 78-D/WY/X  
    kcN#g- 0  
    Hklgf  
    咁你諗住做咩呀~~
    lD\vq2  
    晤G.休息吓先
    顶端 Posted: 2008-11-28 00:50 | 26 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第23楼幸福瞬间2008-11-28 00:32发表的: ;'~GuZ#I  
    )CM3v L {  
    5`H.{4@  
    意外嘅嘢~~永远都系无法预计架啦~~
    2~(\d\k  
    意外既野就无得预计,但有D野系早有预谋咁又点计呢!?

顶端 Posted: 2008-11-28 01:13 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第25楼sam162232008-11-28 12:45 AM发表的: ,wPvv(b]a  
    支持幸福啊~
    *j"u~ N F  
    ^DH*\ee  
    thank u 呀~~ czu?]9;^ Z  
    幾時再唱k呀~~

顶端 Posted: 2008-11-28 02:05 | 28 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~Cousins & Me~

Quote:
    引用第26楼kerobee2008-11-28 12:50 AM发表的: }$E341@  
    [B+]F~}@  
    晤G.休息吓先
    H2 Gj(Nc-  
    .bloaeu-  
    呢期d人都唔使做嘅~~

顶端 Posted: 2008-11-28 02:06 | 29 楼
    « 1 234» Pages: ( 1/4 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部