«1 2 34» Pages: ( 2/4 total )
本页主题: 「Lady」~Cousins & Me~ - 好耐冇發相囉~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
引用第27楼小加菲2008-11-28 01:13 AM发表的: #RCZA4>  
Nv}U/$$S  
意外既野就无得预计,但有D野系早有预谋咁又点计呢!?
6{Krw \0  
u&hDjE  
咩事咁太鑊~~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-11-28 02:08 | 30 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第30楼幸福瞬间2008-11-28 02:08发表的: <=5,(a5g  
    E.zYi7YUKK  
    9XJ9~I?  
    咩事咁太镬~~~
    +j)-L  \  
    无咩既,只系有人强项放飞机姐

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-11-28 02:19 | 31 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

Re:「Lady」~Cousins & Me~

路過順便支持下。 'aSZ!R  
    oJ4mxi@|#  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-11-28 05:41 | 32 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

真系好耐冇见啦Annie.时间过得真系好快.
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-11-28 07:58 | 33 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~Cousins & Me~

Quote:
    引用第11楼幸福瞬間2008-11-27 16:20发表的: 7K5o" "  
    f'zFg["aZS  
    |0vHy7CE  
    因為生活都已經唔同咗~~所以~~
    _>:=<xyOq  
    生活就始终冇改变过,或者改变嘅係每个人的思維啦!!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-11-29 04:20 | 34 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第34楼花无缺和尚2008-11-29 04:20发表的: 8Q)mmkI\=  
    !A^w6Q;`V  
    生活就始终冇改变过,或者改变嘅系每个人的思维啦!!
    EA@$^e[  
    我都变左,所以你地下次返黎可以唔使搵我啦!唔该

顶端 Posted: 2008-11-29 10:51 | 35 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

表妹唔错
    顶端 Posted: 2008-11-29 11:03 | 36 楼
    jay_pen
    肥兔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[634]

你表妹同你好似样啵,幸福。一样甘靓女。
    顶端 Posted: 2008-11-29 11:42 | 37 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

第一张相入边中间果个四眼仔个样好淫   ,尤其是对眼同个笑容 0JL6EL>_  
    M@ZpgAfq  
    我甘讲或者会得罪人,但无办法,呢个就系我既感受
    顶端 Posted: 2008-11-29 15:38 | 38 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

原来个个领导人吾止管理好~~ BJ2W }R  
    l]=$<   
    仲飘洋过海~~ !{aA*E{  
    1ORi ]`  
    d'nuk#r  
    佩服佩服~~
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2008-11-29 18:42 | 39 楼
    sam16223
    ※ぶ燦ぶ※
    级别: 普通人

多谢发贴的人[63]

Re:Re:Re:「Lady」~Cousins & Me~

Quote:
    引用第28楼幸福瞬間2008-11-28 02:05发表的: ``CADiM:S  
    >5W"a?(  
    ;P#*R3   
    thank u 呀~~ \`# 0,pLr  
    幾時再唱k呀~~
    `;GGuJb \  
    ()JDjzQT  
    .[ s82c]]6  
    等你开声咋~我几时都得~去就系啦~我手机跌咗~你系Q~Q我啦~
    顶端 Posted: 2008-11-29 20:48 | 40 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

我有要听幸福唱歌仔啊喵~~ 好好听啊喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-11-29 22:19 | 41 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第35楼小加菲2008-11-29 10:51发表的: &|] ^ u/  
    )CQ}LbXZy  
    我都变左,所以你地下次返黎可以唔使搵我啦!唔该
    CgE5;O  
    如果你嫁鬼咗人我下次返黎飲啦............!

顶端 Posted: 2008-11-30 04:24 | 42 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第42楼花无缺和尚2008-11-30 04:24发表的: #C mBgxg+M  
    "dTXT  
    如果你嫁鬼咗人我下次返黎饮啦............!
     qI@_  
    要我嫁鬼左你先返?! \f#ao<vQm  
    咁你以后都唔使返啦!  

顶端 Posted: 2008-11-30 06:14 | 43 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第43楼小加菲2008-11-30 06:14发表的: _!7o   
    9j`-fs@:  
    要我嫁鬼左你先返?! pJ[Q.QxU  
    咁你以后都唔使返啦!  
    `Fj(g!`  
    唔通你話比我知係梳起唔嫁呀?

顶端 Posted: 2008-11-30 13:12 | 44 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第44楼花无缺和尚2008-11-30 13:12发表的: uc_ X;M;  
    D 3PF(Wx  
    唔通你话比我知系梳起唔嫁呀?
    LxT] -  
    真聪明,和尚即系和尚呀!

顶端 Posted: 2008-11-30 15:32 | 45 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第45楼小加菲2008-11-30 15:32发表的: jkq+j^  
    |($pXVLH`  
    真聪明,和尚即系和尚呀!
    9L};vkYk#  
    甘你即係問和尚借梳呀! y_6HQ:  
    o#i {/# oF  
    唔使旨意喔?

顶端 Posted: 2008-11-30 23:19 | 46 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第46楼花无缺和尚2008-11-30 23:19发表的: gisZmu0  
    n#*cVB81  
    甘你即系问和尚借梳呀! %X3T<3<  
    2,+H;Ypi!  
    唔使旨意喔?
    7P  
    哈哈…我无谂住问你借梳喎,我都唔需要! _xJ&p $&  
    _/Hu'9432  
    我一早已经梳左啦,重使乜问你借喎! L,i-T:Z~=  
    >_@J&vC  
    况且你都无!

顶端 Posted: 2008-11-30 23:32 | 47 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11076]

annie又靓女左喔!
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2008-12-01 03:37 | 48 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:「Lady」~Cousins & Me~

Quote:
    引用第48楼哥哥2008-12-01 03:37发表的: {a(TT)d  
    annie又靓女左喔!
    d+8Sypv^4*  
    我地annie几時都甘靚女啦?

顶端 Posted: 2008-12-01 04:59 | 49 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第47楼小加菲2008-11-30 23:32发表的: t~3!| @3i  
    +Y-Gp4"  
    哈哈…我无谂住问你借梳喎,我都唔需要! T< D&%)  
    umI@ej+D  
    我一早已经梳左啦,重使乜问你借喎! U 1 vZ r{\  
    4PR!O B  
    .......
    ) }(Po_  
    你想做師姑咩.............?

顶端 Posted: 2008-12-01 05:01 | 50 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第49楼花无缺和尚2008-12-01 04:59发表的: I;FHjnn(  
    50 8v:?^'  
    我地annie几时都甘靓女啦?
    %py3fzg  
    你话annie几时都咁靓既话, %g:6QS|  
    点解后面有个问号既, &.F ]-1RN[  
    即系代表你有疑惑啦! ^VOFkUp)  
    a]]eQ(xQ  
    等我去打个小报告先!

顶端 Posted: 2008-12-01 10:53 | 51 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第51楼小加菲2008-12-01 10:53发表的: HA$X g j  
    V/`vX;%  
    你话annie几时都咁靓既话, [4w*<({*  
    点解后面有个问号既, K @RGvP  
    即系代表你有疑惑啦! "%lIB{  
    xqs ,4bcbY  
    .......
    BMug7xl"  
    啊.............唔記得你强项係篤''背脊''添。

顶端 Posted: 2008-12-01 12:43 | 52 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第50楼花无缺和尚2008-12-01 05:01发表的: NOg/rDs'{  
    aVCPaYe^  
    你想做师姑咩.............?
    auga`*  
    唔系! _3(rwD  
    Unvl~lm6  
    系想自梳姐!

顶端 Posted: 2008-12-01 12:55 | 53 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第52楼花无缺和尚2008-12-01 12:43发表的: !m^;wkrY  
    <o/!M6^:  
    啊.............唔记得你强项系笃''背脊''添。
    b{qN7X~>  
    我唔系个个都笃架, "I66 @d?  
    见系你,比面你咋。 n&Ckfo_D  
    又唔见我笃第个! 10fxK  
    D'<L6w`  
    由其是,你忘记左佢系我边个咩!? Vbt!, 2 _)  
    f";pfu_FZ  
    都叫左你帮我同佢讲, fGb}V'x}r  
    叫佢炒左我架啦! udu<Nis4  
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-12-01 12:58 | 54 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

女神蒲头喇
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-12-02 01:56 | 55 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

睇下靚女先
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-12-02 20:08 | 56 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:“Lady”~Cousins & Me~

Quote:
    引用第56楼gy77gy772008-12-02 20:08发表的: hE|P|0U,n  
    睇下靓女先
    :D*U4< /u  
    士多仔!你重未睇够呀!?

顶端 Posted: 2008-12-02 20:55 | 57 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Quote:
    引用第56楼gy77gy772008-12-02 20:08发表的: kJJT`Ba&/  
    睇下靚女先
    )O]6dd  
    _K o#36.S  
    V4+ |D2   
    睇女神定系睇女神个妹先
    顶端 Posted: 2008-12-02 21:35 | 58 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第33楼721kn2008-11-28 07:58 AM发表的: <E2 IU~e  
    真系好耐冇见啦Annie.时间过得真系好快.
    *%Rmdyn  
    .xN<<+|_v'  
    姐姐都返咗去幾個月啦~~~唔知幾時會再返嚟呢~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-12-03 01:22 | 59 楼
    «1 2 34» Pages: ( 2/4 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部