« 1 2345» Pages: ( 1/7 total )
本页主题: 「Lady」Hi~Hi~各位元宵節快樂呀~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」Hi~Hi~各位元宵節快樂呀~

图片:
图片:
图片:
今日喺鋪頭影嘅~~自己最鍾意呢幾張啦~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: icmanliu | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: bennypower | 理由: 迷你裙+肉腿。過節就唔好咁誘惑
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:8 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-02-10 02:54 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

鬼整你呀!咁夜發埋D咁既野! XIcUoKg^  
    嘈住人訓覺!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-02-10 03:00 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

图片:
    Quote:
    引用第1楼小加菲2009-02-10 03:00 AM发表的: tLzLO#/n  
    鬼整你呀!咁夜發埋D咁既野! dIC\U  
    嘈住人訓覺!
    0)&!$@HW  
    :8b'HhjM  
    Sorry啦...咁我掛住你掛住我嘛~~
    [ 此贴被幸福瞬間在2009-04-16 01:01 AM重新编辑 ]
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2009-02-10 03:09 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼幸福瞬間2009-02-10 03:09发表的: E"L'm0i[[  
    xFpJ#S&  
    {<kl)}  
    Sorry啦...咁我掛住你掛住我嘛~~
    .-WCB  
    鬼得閒掛住你掛住我呀! 8V}c(2m  
    C{2 UPG4x  
    學人玩失蹤,呢排死去邊黎呀?行開又唔出聲,鑼都打爛左幾隻啦!

顶端 Posted: 2009-02-10 03:25 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼小加菲2009-02-10 03:25 AM发表的: F'*{Fk h  
    #vDe/o+=  
    鬼得閒掛住你掛住我呀! Q7Dkh KT  
    CX1'B0=\r  
    學人玩失蹤,呢排死去邊黎呀?行開又唔出聲,鑼都打爛左幾隻啦!
    oa9T3gQ?  
    YEZ"BgUnbp  
    冇啦~~呢期鋪頭同自己嘅情緒都好亂嘛~~ ]I}' [D  
    咪少咗上嚟囉~~ S 8]g'!  
    下次講你知先再失過囉~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2009-02-10 03:50 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第4楼幸福瞬間2009-02-10 03:50发表的: )fC^h=Qp  
    Qb SX'mx<  
    + 1cK (Si  
    冇啦~~呢期鋪頭同自己嘅情緒都好亂嘛~~ 2} T" |56  
    咪少咗上嚟囉~~ -Ol/r=/&  
    下次講你知先再失過囉~~
    TSD7.t)^  
    乜你重諗住有下次架!? $MP'j9-S?  
    3N<FG.6  
    有咩好煩呀,見唔到我煩呢! ,ur_n7+LH  
    1YS{; y[o  
    不過,當你見到我重煩呀,都係以後咪見啦! g.,IQ4o  
    py,z7_Nuh  
    唉……不過我都好煩呀!

顶端 Posted: 2009-02-10 04:02 | 5 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

遥祝你: nC2A&n&>  
    日圆,月圆,团团圆圆! 4m%_#J{  
    官源,财源,左右逢源! ~KCOCtiD  
    人缘,福缘,缘缘不断! O[q {y  
    情愿,心愿,愿愿随意門有朝一日合家团圆...............
    本帖最近评分记录:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-02-10 04:14 | 6 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第3楼小加菲2009-02-10 03:25发表的: fnwtD *``  
    jsc1B  
    鬼得閒掛住你掛住我呀! =A04E  
    L)J0T Sh  
    g/'MECB  
    好心你啦,見唔倒人又心掛掛,见倒人又話玩色盅...........你邊係幫主手脚丫!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2009-02-10 05:02 | 7 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

第一張好似老闆良窩。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-02-10 08:18 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼小加菲2009-02-10 04:02 AM发表的: J JPU!  
    {.K >9#^m  
    乜你重諗住有下次架!? pPuE-EDk  
    yn)K1f^  
    有咩好煩呀,見唔到我煩呢! mw-0n  
    T6*naH  
    .......
    ,|<2wn#q  
    K?8{ y  
    會時不時有下咁囉~~ 5IE2&V  
    咩都煩囉~~鋪頭啦~~人啦~~錢啦~~ PV<=wc^  
    你唔好煩啦~~ 我哋要撐落去架~~

顶端 Posted: 2009-02-10 13:05 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼花無缺和尚2009-02-10 04:14 AM发表的: z-$bce9*  
    遥祝你: [DpGL/Y.  
    日圆,月圆,团团圆圆! RY3ANEu+  
    官源,财源,左右逢源! #Drs=7w  
    人缘,福缘,缘缘不断! T[]2]K[&B  
    情愿,心愿,愿愿随意門有朝一日合家团圆...............
    2oyTS*2u_&  
    y !)  
    好呀~~我都希望我哋合家團圓呀~~

顶端 Posted: 2009-02-10 13:06 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第8楼Kelvin...^_^...2009-02-10 08:18 AM发表的: k`FCyO   
    第一張好似老闆良窩。
    v'gP,UO-%D  
     O_^O1  
    點似呀~~ #2l6'gWE0  
    不過真係d Junior 同我影嘅~ BNns#Q8a  
    但我已經唔想俾人知我係老闆娘啦~

顶端 Posted: 2009-02-10 13:08 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼花無缺和尚2009-02-10 05:02 AM发表的: tKg \qbY&  
    }%LwaRT  
    好心你啦,見唔倒人又心掛掛,见倒人又話玩色盅...........你邊係幫主手脚丫!
    8&snLOU -Q  
    \|^fG9M~  
    乜我好高手嘅咩~~

顶端 Posted: 2009-02-10 13:09 | 12 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

元宵节快乐~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~幸福,貌似你双腿好白阿~~
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2009-02-10 13:13 | 13 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

发现新嘢`~`蒲头``消失~~`
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2009-02-10 13:13 | 14 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第10楼幸福瞬間2009-02-10 13:06发表的: 好呀~~我都希望我哋合家團圓呀~~
    希望啦...........不久將來,不知何年何月得償所願了!!

顶端 Posted: 2009-02-10 14:07 | 15 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第12楼幸福瞬間2009-02-10 13:09发表的: FVLXq0<Cj  
    77/y{#Sk  
    FM9b0qE  
    乜我好高手嘅咩~~
    W#'c6Hq2c  
    比起小加菲同我咪係高手啦................

顶端 Posted: 2009-02-10 14:10 | 16 楼
    Alvin
    恶魔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[316]

Annie 好耐无见,果然还系风采依旧,美丽动人! DMcvu*A  
    中国加油!!北京加油!!
    顶端 Posted: 2009-02-10 14:21 | 17 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼Alvin2009-02-10 02:21 PM发表的: -j3 - H&  
    Annie 好耐无见,果然还系风采依旧,美丽动人! ?-<t-3%hyV  
    !=&]#-;b  
    2 T{PIJg3  
    好耐冇見啦~~ 你同你個Japanesse GF 發展如何呀~

顶端 Posted: 2009-02-10 15:41 | 18 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

索爱... F]yclXf('  

顶端 Posted: 2009-02-10 16:10 | 19 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

靚女+短裙,男士實在要感激上帝. p6=#LwL'  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2009-02-10 16:15 | 20 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

annie好有南美风情 森巴噶热情啊 双美腿果然好吸引啊
    顶端 Posted: 2009-02-10 16:20 | 21 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第13楼v6hacker2009-02-10 01:13 PM发表的: 9h0|^ttF  
    元宵节快乐~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~幸福,貌似你双腿好白阿~~
    =u;q98r  
    H`i o|~Q  
    雙腿的確有d白~~ 5<a<!]|C  
    不過都好粗呀~~

顶端 Posted: 2009-02-10 16:35 | 22 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第14楼錺_錺①2009-02-10 01:13 PM发表的: G: &Q)_  
    发现新嘢`~`蒲头``消失~~`
    (6A{6_p  
    <s{/ka3  
    你又消失去邊~~

顶端 Posted: 2009-02-10 16:35 | 23 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第19楼mc.大儍儍2009-02-10 04:10 PM发表的: *l Tu-  
    索爱... ?nn,RBS-  

"l@~WE  
    v m$v[  
    唔明~~即係咩~~關索愛咩事~~

顶端 Posted: 2009-02-10 16:38 | 24 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼肥牛肉2009-02-10 04:15 PM发表的: 3k(?`4JJ  
    靚女+短裙,男士實在要感激上帝.  y1saE  
    zJy{Ry[Sb  
    GhT7:_r~  
    牛牛~~我封利是呢~~

顶端 Posted: 2009-02-10 16:39 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第21楼moonwalk2009-02-10 04:20 PM发表的: ?x0yiV~dL  
    annie好有南美风情 森巴噶热情啊 双美腿果然好吸引啊
    [ b W=>M  
    vB{b/xmah  
    邊方面俾你睇到有南美风情 森巴噶热情呀~~

顶端 Posted: 2009-02-10 16:41 | 26 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第25楼幸福瞬間2009-02-10 16:39发表的: #77UKYj2L-  
    |DD?3#G01  
    SS~Q;9o  
    牛牛~~我封利是呢~~
    u^9c`  
    帮妳儲起做嫁妝呀.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2009-02-10 16:52 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第27楼肥牛肉2009-02-10 04:52 PM发表的: ]LTc)[5Zj  
     uN 62>  
    帮妳儲起做嫁妝呀.
    %ZyPK,("  
    % eRwH >  
    都話你哋錫我嘅啦~~ J36@Pf]h  
    不過幫我儲起養老啱d喎~~

顶端 Posted: 2009-02-10 17:01 | 28 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼花無缺和尚2009-02-10 05:02发表的: RCYbRR4y  
    8$UZL  
    vw] D{OBv*  
    我梗係唔係佢手脚啦! ,jsx]U/^  
    我係佢保鏢嘛!

顶端 Posted: 2009-02-10 20:32 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/7 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部