« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 「Lady」呃钱呃钱! - 纯粹呃钱! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

火舞灵蛇
MRS.YE
级别: 普通人

多谢发贴的人[759]

「Lady」呃钱呃钱! - 纯粹呃钱!

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
今日我牛一啊,上离呃下钱啫,哈哈!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: toomyou | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 廿万个为什么! | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:128 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 生日利是+發帖~!!^^ 祝你幸福快樂呀~
  • 银纸:18 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2009-02-13 11:41 | [楼 主]
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

Re:「Lady」呃钱呃钱!

yan妹``今晚再卑你呃喇``

.....................
    顶端 Posted: 2009-02-13 11:50 | 1 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

蛇妹又靚咗好多喔!同老公落香港過生日呀............ ~Cm_=[  
    WQK ~;GV-  
    祝生日快樂,青春常驻?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-02-13 11:52 | 2 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Re:Re:「Lady」呃钱呃钱!

Quote:
    引用第1楼Mc.大醜醜2009-02-13 11:50发表的: (.^KuXd  
    yan妹``今晚再卑你呃喇``
    ~+ [T{{  
    N.(wR  
    POB6#x  
    好啊,记得俾我呃先好啵!
    顶端 Posted: 2009-02-13 11:56 | 3 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第2楼花無缺和尚2009-02-13 11:52发表的: <~z@G MQCf  
    蛇妹又靚咗好多喔!同老公落香港過生日呀............ 'u}OeS"f  
    $&Lw 2 c0  
    祝生日快樂,青春常驻?
    zoibinm}Eg  
    E\1e8Wyh  
    .VXadgM  
    和尚真係识得氹人噶啫,咪一样咁嘅衰样!不过都多谢你啊! @PzRHnT*  
    F81Kxcs  
    唔係,D相早几日影噶喇,过咗香港玩几日啫! R+r;V]-/  
    /JjSx/  
    点解青春常驻后面係问号噶?呜呜!
    顶端 Posted: 2009-02-13 11:59 | 4 楼
    喜力

多谢发贴的人[653]

靚女靚女,純粹靚女
    顶端 Posted: 2009-02-13 11:59 | 5 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第5楼喜力2009-02-13 11:59发表的: "G!,gtA~  
    靚女靚女,純粹靚女
    *#.Ku(C+  
    9]gV#uF  
    哈,多谢力踩我啵!
    顶端 Posted: 2009-02-13 12:00 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:「Lady」呃钱呃钱!

Quote:
    引用第4楼火舞灵蛇2009-02-13 11:59发表的: /6FPiASbS  
    Q"k #eEA  
    .-:@+=(  
    YR"IPyj  
    和尚真係识得氹人噶啫,咪一样咁嘅衰样!不过都多谢你啊! (m() r0:@  
    >mMmc!u>G  
    .......
    T,uJO<  
    佢乜都用問號架!!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-02-13 12:02 | 7 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

哈哈…祝蛇蛇生日快樂,青春美麗

顶端 Posted: 2009-02-13 12:03 | 8 楼
    yongxiang
    一切皆有可能!

多谢发贴的人[6]

生日快乐,青春常驻
    顶端 Posted: 2009-02-13 12:03 | 9 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第8楼小加菲2009-02-13 12:03发表的: d5tp w$A  
    哈哈…祝蛇蛇生日快樂,青春美麗
    -u%'u~s  
    x^JjoI2vf  
    }NETiJ"6  
    thank you! l|K`'YS!<{  
    哈哈,我好开心啊! ZUUfn~ORc  
    C 6wlRvWn  
    顶端 Posted: 2009-02-13 12:05 | 10 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼火舞灵蛇2009-02-13 12:05发表的: \^%5!  
    =AJ I3 'x  
    7&9'=G  
    Zx}.mt#}8  
    thank you! 8yc?9&/ |  
    哈哈,我好开心啊! +qEvz<kch  
    .......
    ^, KN@  
    有幾開心呀!? S+C^7# lT  
    s% ~p?_P   
    生日梗要開心D架啦!

顶端 Posted: 2009-02-13 12:06 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第4楼火舞灵蛇2009-02-13 11:59发表的: S Yvifgp  
    kM?p>V6  
    S,,3h0$X  
    3f :I<S7  
    和尚真係识得氹人噶啫,咪一样咁嘅衰样!不过都多谢你啊! B1A5b=6G<  
    < &'r_m  
    .......
    ngN_,x 7yc  
    通常講青春常駐廣東話即係話人唔会老吖嘛。但又惊你会錯意...............冇腦。

顶端 Posted: 2009-02-13 12:13 | 12 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:「Lady」呃钱呃钱!

Quote:
    引用第7楼小加菲2009-02-13 12:02发表的: 2eu`X2IBcT  
    soZw""|v  
    佢乜都用問號架!!
    QW f)5S  
    因為我好惊講錯嘢呀,咪問下甘啦!

顶端 Posted: 2009-02-13 12:17 | 13 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第11楼小加菲2009-02-13 12:06发表的: u6y\GsM.a  
    ;?2vW8{p<  
    有幾開心呀!? `z)!!y  
    NI(`o8fN  
    生日梗要開心D架啦!
    "`"j2{9|e!  
    ok\+$+ $ju  
    G"TPu _g  
    有你祝福我最开心!
    顶端 Posted: 2009-02-13 12:18 | 14 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第12楼花無缺和尚2009-02-13 12:13发表的: )1fQhdO}x  
    qfSoF|  
    通常講青春常駐廣東話即係話人唔会老吖嘛。但又惊你会錯意...............冇腦。
    z{#F9'\&  
    !W%HAlUAG[  
    M@'V4oUz  
    好衰噶,话人无脑! }=;>T)QmMO  
    Ab2g),;c  
    不过点解会会错意啫?真係唔明啊!
    顶端 Posted: 2009-02-13 12:19 | 15 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

Quote:
    引用第3楼火舞灵蛇2009-02-13 11:56发表的: ?J~JQe42  
    f <w*l<@  
    Vw{Ys6q  
    4*+EUJ|  
    好啊,记得俾我呃先好啵!
    z'qVEHc)  
    @zJI0_Bp  
    BL8\p_U  
    当然记得喇```放心得喇```

.....................
    顶端 Posted: 2009-02-13 12:27 | 16 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」呃钱呃钱!

Quote:
    引用第14楼火舞灵蛇2009-02-13 12:18发表的: 'QS"4EvdD  
    U2AGH2emw  
    ?:FotnU*p  
    1}BNG,n  
    有你祝福我最开心!
    m@,>d_|-K-  
    哈哈…咁就再祝你日日都咁開心啦!

顶端 Posted: 2009-02-13 12:27 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第14楼火舞灵蛇2009-02-13 12:18发表的: NNE,| :  
    cx,A.Lc  
    K D-_~uIF  
    -(uBTO s  
    有你祝福我最开心!
    e\_6/j7'  
    即係話我祝福就唔係好心甘話啦?

顶端 Posted: 2009-02-13 12:53 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第15楼火舞灵蛇2009-02-13 12:19发表的: \r%Vgne-g  
    iFCH$!  
    (<C%5x k  
    6h_k`z  
    好衰噶,话人无脑! 'Xl>,\'6  
    02^(z6K'&?  
    .......
    1:!rw,Jzl`  
    人地就係怕你会錯意先加問號!甘就再祝你越黎越后生越靚靚啦.........

顶端 Posted: 2009-02-13 13:01 | 19 楼
    huanggd
    贤圣
    级别: 高人

多谢发贴的人[110]

靓女喔,顶一个,HAPPY birthday
    顶端 Posted: 2009-02-13 13:04 | 20 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」呃钱呃钱!

Quote:
    引用第18楼花無缺和尚2009-02-13 12:53发表的: O 4Pd N?  
    {qWG^Db  
    即係話我祝福就唔係好心甘話啦?
    E9d i  
    好大醋味

顶端 Posted: 2009-02-13 13:32 | 21 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」呃钱呃钱!

Quote:
    引用第21楼小加菲2009-02-13 13:32发表的: Rf(x^J{  
    @ U8}sH^  
    好大醋味
    u1|P'>;lF  
    你都聞倒除呀!

顶端 Posted: 2009-02-13 13:45 | 22 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」呃钱呃钱!

Quote:
    引用第22楼花無缺和尚2009-02-13 13:45发表的: @2~O^5[>  
    1[/$ZYk:  
    你都聞倒除呀!
    K]pKe" M  
    梗聞到啦,咁勁

顶端 Posted: 2009-02-13 16:09 | 23 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

生日快樂 IGK_1@tq  
    F'UguC">  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-02-13 19:36 | 24 楼
    灵风
    魔女ゞの傀儡ヽ
    级别: 强人

多谢发贴的人[2196]

生日快乐青春常驻美丽动人
    顶端 Posted: 2009-02-13 22:24 | 25 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

点解次次睇阿蛇个样都唔同既?
    顶端 Posted: 2009-02-13 22:42 | 26 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

生日快樂呀 yan~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-02-13 22:58 | 27 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第26楼moonwalk2009-02-13 22:42发表的: dN$ 1$B^k  
    点解次次睇阿蛇个样都唔同既?
    N_u& 3CG  
    我夠次次睇你個樣都唔同囉,唔信你放張相上黎比大家睇下係唔係呀!?

顶端 Posted: 2009-02-13 23:01 | 28 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

弊了过左时间了喔 pP|,7c5  
    kZV^F*7  
    不过迟到总好过无到嘅 d&}pgb-Md  
    W4)kkJ  
    生日快乐吖~~越黎越靓
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-02-14 01:45 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部