«1 2 3» Pages: ( 2/3 total )
本页主题: 知己..情人節快樂吖.. 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

琳γ^ō^γ琳
一次一次一次
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

Quote:
引用第15楼小加菲2009-02-15 01:39发表的: \K>6-0r|  
\75%[;.  
哦…咁我比返個位你囉!好無
` bg{\ .q  
唔使你留我..我留你啦.. Z3Vi il:  
]pFYAe ?  
人哋都預留佐你既位置噶嘛.....

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
顶端 Posted: 2009-02-15 23:33 | 30 楼
琳γ^ō^γ琳
一次一次一次

Quote:
引用第21楼花無缺和尚2009-02-15 02:15发表的: qQ^]z8g6P  
gx #TRp}-  
甘都呷下干醋嘅 知己難得上黎吖嘛!
,%D \   
6o {41 @v(  
你由佢啦知己..唔系既話..佢又玩失蹤唔理人噶了..

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
顶端 Posted: 2009-02-15 23:35 | 31 楼
琳γ^ō^γ琳
一次一次一次

Quote:
引用第25楼幸福瞬間2009-02-15 15:27发表的: 9qIjs$g  
阿女~~你終於都返娘家啦~~ 0LN"azhz  
咁耐唔蒲頭~~唔知人掛心嘅~~
4h|sbB"t  
w%KU@$  
系啊媽媽...我返來啦... Z;-=x p  
|*K AqTO0  
我好掛住你哋吖.... 6XKiVP;h%  
L;wzvz\+  
真系親切既感覺啊..

顶端 Posted: 2009-02-15 23:37 | 32 楼
琳γ^ō^γ琳
一次一次一次

Quote:
引用第26楼小加菲2009-02-15 16:29发表的: XOe)tz L  
6F !B;D-Q  
車…你又羅黎掛既,家陣有老公仔照顧啦,你又使乜掛呀! h/?$~OD  
DI"KH)XD  
放心啦,女大女世界!
.hPk}B/KV  
^T2o9f  
咩咩咩...你亂講D咩啵... !Z]#1"A8  
td@I ;d2  
母女之間既果種愛...系唔同噶...

顶端 Posted: 2009-02-15 23:39 | 33 楼
琳γ^ō^γ琳
一次一次一次

Quote:
引用第27楼Mc.大醜醜2009-02-15 16:48发表的: (`'(`x#  
我又要。。。..
l5P!9P  
&l M=>?  
你要咩呢??吖...穩你幾日都仲唔見人...仲好講..

顶端 Posted: 2009-02-15 23:40 | 34 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Quote:
引用第30楼琳γ^ō^γ琳2009-02-15 23:33发表的: 6c6w w"  
O>y*u8  
唔使你留我..我留你啦.. ]!>tP,<`'  
[Smqe>U 1  
人哋都預留佐你既位置噶嘛.....
()^tw5e'^  
唔係掛,今時今日重有我個位架咩?

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2009-02-15 23:42 | 35 楼
琳γ^ō^γ琳
一次一次一次

Quote:
引用第28楼terrence2009-02-15 17:40发表的: 3!op'X!  
仲喺甘靓女喔!!!!! GJ\bZ"vDo  
: #OaE,  
发多D来睇睇啊!!
9 K>~9Za  
,`!>.E.  
邊系窩...米笑人啦... 5SEGV| %  
d(YAH@  

顶端 Posted: 2009-02-15 23:43 | 36 楼
琳γ^ō^γ琳
一次一次一次

Quote:
引用第35楼小加菲2009-02-15 23:42发表的: .7HEI;4  
MSb0J`  
唔係掛,今時今日重有我個位架咩?
WtlLqD!_D  
^YB3$:@$U  
幾時都有好無...邊個會動搖到你個位置呢... )&[ol9+\  
zUA -  

顶端 Posted: 2009-02-15 23:44 | 37 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第33楼琳γ^ō^γ琳2009-02-15 23:39发表的: Y+C6+I<3  
0BN=>]V~j7  
W"g@*B'|  
咩咩咩...你亂講D咩啵... 8Ib5  
}q)dXFL=I#  
母女之間既果種愛...系唔同噶...
5ZjM:wrF|  
你咪扮野啦,有XX就唔記得左阿媽姓咩啦! (wp?tMN5#  
gFxaUrZA  
愛分幾多種你知嘛!

顶端 Posted: 2009-02-15 23:47 | 38 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第37楼琳γ^ō^γ琳2009-02-15 23:44发表的: B3yp2tncj  
sX]ru^F3  
Nk shJ2  
幾時都有好無...邊個會動搖到你個位置呢... 8yCQWDE}  
#}zL?s^G  
} "AGX  
大把人可以啦!今時今日邊個心裡面重有我架! ysQ8==`38i  
!\_li+  
包括我自己在內!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2009-02-15 23:48 | 39 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第32楼琳γ^ō^γ琳2009-02-15 11:37 PM发表的: @}@J$ g  
    f")*I  
    6dq*ncNin  
    系啊媽媽...我返來啦... Xm}~u?$3  
    CJu 3h&Rp  
    我好掛住你哋吖.... B?)=d,E  
    .......
    @(H  
    G' 'l,\3  
    我以為你嫁咗人就唔要阿媽啦~~ DEkFmmw   
    不過你幸福就已經好好啦~~ f*^)0Po  
    多d返嚟啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-02-16 02:34 | 40 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第40楼幸福瞬間2009-02-16 02:34发表的: n)7olP0p  
    ,Si23S\  
    *M_Gu{xc  
    我以為你嫁咗人就唔要阿媽啦~~ -  zQ  
    不過你幸福就已經好好啦~~ '<C I^5^  
    多d返嚟啦~~
    [fU2$(mT+  
    你重叫佢多D返黎,嫁左人就唔好成日返娘家啦!

顶端 Posted: 2009-02-16 02:43 | 41 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第41楼小加菲2009-02-16 02:43 AM发表的: `":ch9rK  
    ~h] <E  
    你重叫佢多D返黎,嫁左人就唔好成日返娘家啦!
    *sqq]uD  
    &P%3'c}G  
    係啵~~燒到傻咗添~~ &Z_W*D  
    應該係多d帶埋人哋個仔返嚟行下呀~~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-02-16 03:12 | 42 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第42楼幸福瞬間2009-02-16 03:12发表的: D*Y4B ?,  
    2/qP:3)  
    P=eVp(/x  
    係啵~~燒到傻咗添~~ zg&<HJO  
    應該係多d帶埋人哋個仔返嚟行下呀~~
    <k'=_mC_  
    返黎行下好啦喎,飯都唔好留係度食呀!!

顶端 Posted: 2009-02-16 03:17 | 43 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

做乜你地一个二个甘夜仲唔訓呀......... yf+M  
    9D++SU2 :}  
    好易殘架

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-02-16 04:09 | 44 楼
    断肠草
    级别: 普通人

多谢发贴的人[26]

快乐。。。。。。。。。。。。。。。。。
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2009-02-16 04:12 | 45 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第29楼琳γ^ō^γ琳2009-02-15 23:30发表的: =.O8G=;DOA  
    *n dXZ64  
    至正既...幾時都應該系我知己啦... x zu)``?  
    |oPCmsO3R{  
    無人可以動搖到我知己既位置啦...  
    _Q,`Qn@|BD  
    我知己無論比邊个呃咗,佢始終都係我知己黎嘅!

顶端 Posted: 2009-02-16 04:14 | 46 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第38楼小加菲2009-02-15 23:47发表的: "/[xak!g  
    &SuWmtq  
    你咪扮野啦,有XX就唔記得左阿媽姓咩啦! dPZrX{ c  
    yXP+$oox9  
    愛分幾多種你知嘛!
    b>SG5EqU@  
    你两个XX即係話咩呀,粗口黎噶,唔见得光咩.........  @v &hr  
    4FUY1p  
    不如你講下愛分几多種我聽下??

顶端 Posted: 2009-02-16 04:34 | 47 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

江湾桥上的浪漫啊
    顶端 Posted: 2009-02-16 08:18 | 48 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第47楼花無缺和尚2009-02-16 04:34发表的: U)CGRh8%+  
    {"kE u  
    你两个XX即係話咩呀,粗口黎噶,唔见得光咩......... l$[7 pM[  
    @nWhUH%  
    不如你講下愛分几多種我聽下??
    287g 5  
    佢知咪得囉! `G/%U~  
    j8Pqc]  
    講真,愛分幾多種同咩叫愛,我都唔知喎! Ygeg[S!7  
    T'i^yd }*v  
    我又無得比人,人地又唔會比我既,所以我真係唔知咩叫愛喎! +lYo5\1=  
    |:7 ^  
    有無人可以話我知呢!?

顶端 Posted: 2009-02-16 10:43 | 49 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第49楼小加菲2009-02-16 10:43发表的: ^uiQZ%;  
    c/6  
    佢知咪得囉! cMU"SO  
    1j_gQ,'20  
    講真,愛分幾多種同咩叫愛,我都唔知喎! xF8U )j !  
    ]3D>ai?  
    .......
    EjA3hHJ  
    當你理解同明白乜嘢叫做愛嘅時候,你做人己初步成功喇!  

顶端 Posted: 2009-02-16 11:29 | 50 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第50楼花無缺和尚2009-02-16 11:29发表的: _|Uv7>}J^  
    P#!^9)3  
    當你理解同明白乜嘢叫做愛嘅時候,你做人己初步成功喇!  
    A.9ZFFz  
    所以我咪永遠都咁失敗囉!

顶端 Posted: 2009-02-16 12:05 | 51 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

哈哈,,,终于又见到楼主
    本帖最近评分记录:
  • 爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2009-02-16 23:37 | 52 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第51楼小加菲2009-02-16 12:05发表的: `aDVN_h{6  
    `$9sYv 2R  
    所以我咪永遠都咁失敗囉!
    t2(vtxrt  
    失敗中吸收经驗,以后咪会成功啦!你對人尊重,同樣別人尊重你一樣啫。 vD^Uod1  

顶端 Posted: 2009-02-17 04:44 | 53 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第53楼花無缺和尚2009-02-17 04:44发表的: qg2Vmj<H  
    h0?w V5H  
    失敗中吸收经驗,以后咪会成功啦!你對人尊重,同樣別人尊重你一樣啫。 W2&(:C8V@  
    \30rF]F`l  
    呢D經驗留返比你地啦!我唔學呢D啦!

顶端 Posted: 2009-02-17 10:11 | 54 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第54楼小加菲2009-02-17 10:11发表的: )b1X6w[  
    L_tjclk0J  
    呢D經驗留返比你地啦!我唔學呢D啦!
    @)C.IQ~  
    你想學咩呀?

顶端 Posted: 2009-02-17 11:50 | 55 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第55楼花無缺和尚2009-02-17 11:50发表的: CEVisKcE:  
    ,M~> t7+  
    你想學咩呀?
    v o4U%  
    我學潛水

顶端 Posted: 2009-02-17 12:58 | 56 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第56楼小加菲2009-02-17 12:58发表的: /=T:W*C  
    U^eos;:s8  
    我學潛水
    &KY!a0s  
    你学潛水好耐啦!點解仲未識呢?

顶端 Posted: 2009-02-18 15:03 | 57 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第57楼花無缺和尚2009-02-18 15:03发表的: Rt:^'Qi$!  
    ~ivOSr7s}  
    你学潛水好耐啦!點解仲未識呢?
    O"/Sv'|H #  
    就係唔知點解學極都唔識囉,可能我蠢掛!

顶端 Posted: 2009-02-18 15:08 | 58 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第31楼琳γ^ō^γ琳2009-02-15 23:35发表的: d S'J@e=#  
    nMZ)x-  
    $:\`E 56\  
    你由佢啦知己..唔系既話..佢又玩失蹤唔理人噶了..
    5KDCmw  
    而家好似係你又玩失蹤唔理我地多D喔...................
    本帖最近评分记录:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2009-02-25 12:30 | 59 楼
    «1 2 3» Pages: ( 2/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部