«12 3 » Pages: ( 3/3 total )
本页主题: 知己..情人節快樂吖.. 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

琳γ^ō^γ琳
一次一次一次
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

Quote:
引用第59楼花無缺和尚2009-02-25 12:30发表的: DUF$-'A  
=20 +(<  
而家好似係你又玩失蹤唔理我地多D喔...................
C=cn .CX  
" *W# z  
我系樹... I Xm[c@5l  
$% gz, {  
當我知你掛住我..我就會出現噶了..
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2009-02-25 15:55 | 60 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第60楼琳γ^ō^γ琳2009-02-25 15:55发表的: vH1,As  
    @7.7+blS"H  
    #M+_Lk3  
    我系樹... F[!% ,-*  
    "bWx<  
    當我知你掛住我..我就會出現噶了..
    NJ-Ji> w  
    甘我一日24小時不分日與夜都有掛住知已你噶啦, 都唔見你出現?  
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-02-26 01:03 | 61 楼
    ares1984
    级别: 新人

多谢发贴的人[10]

珠江啊!! [? O4l`  
    好怀念
    顶端 Posted: 2009-03-04 18:53 | 62 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

好狗不见~~依然甘靓女
    顶端 Posted: 2009-03-06 01:17 | 63 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

琳琳依排唔見你嘅,真係好掛著你啊。  
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2009-03-06 05:15 | 64 楼
    721kn

Quote:
    引用第1楼小加菲2009-02-15 00:42发表的: ex1!7A!}g  
    霸返個沙發位先! "5 ~{  
    '/9j"mIA9$  
    好耐無見啦,好嘛,你個半邊又好嘛!
    `Ds=a`^b  
    菲菲,你日日都係道,沙發位一定係你霸到啦。
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2009-03-06 05:21 | 65 楼
    721kn

Quote:
    引用第9楼花無缺和尚2009-02-15 01:09发表的: { >[ ]iX  
    知己 好開心见番你呀! n/Fxjf0W  
    f~a 7E;y  
    越黎越靚添 我又流晒鼻血啦!簡典扇............... P[q>;Fx*  
     ArAe=m!u  
    我又要快D返去见下知己喇................ @YH>|{S&  
    .......
     =5B5  
    係囖,你嘅知己越黎越靚添, #TR!x,Hc  
    你嘅妹妹我就越黎越...... 都係唔好提.....
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2009-03-06 05:28 | 66 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Quote:
    引用第65楼721kn2009-03-06 05:21发表的: x  z F  
    lrKT?siB  
    菲菲,你日日都係道,沙發位一定係你霸到啦。
    ;0oL*d[1Z  
    姐姐又知我成日係度?都唔係一定坐到沙發架,唔係個個張沙發我都去坐架!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-03-06 11:34 | 67 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第66楼721kn2009-03-06 05:28发表的:  jJ<&!=  
    j1{`}\e  
    係囖,你嘅知己越黎越靚添, ti9e(Jt!O  
    DIQ30(MS  
    你就越黎越更加靚

顶端 Posted: 2009-03-06 11:36 | 68 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第66楼721kn2009-03-06 05:28发表的: a6z0p%sIZ  
    o!+'< IQ'  
    係囖,你嘅知己越黎越靚添, 4>L* 7i  
    HX| p4-L  
    係啦,我睇知已就越黎越靚,但係妹妹肯定唔使提啦................越黎越索呀!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2009-03-06 12:04 | 69 楼
    721kn

Quote:
    引用第68楼小加菲2009-03-06 11:36发表的: (Lz|o!>  
    ;DZj.| Sj+  
    你就越黎越更加靚
    5W fZd  
    我梗係唔會越黎越更靚啦,除非去正容啦。
    顶端 Posted: 2009-03-08 04:37 | 70 楼
    721kn

Quote:
    引用第69楼花無缺和尚2009-03-06 12:04发表的: |)jR|8MAE  
    @Bkg<  
    係啦,我睇知已就越黎越靚,但係妹妹肯定唔使提啦................越黎越索呀!
    d ?YSVmG  
    越黎越靚同.越黎越索依兩樣同我冇緣,所以味努力運動囖。睇下有冇機會啦。
    顶端 Posted: 2009-03-08 04:43 | 71 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第70楼721kn2009-03-08 04:37发表的: /s(PFN8#Y  
    N@'l: N'f4  
    我梗係唔會越黎越更靚啦,除非去正容啦。
    3_ E}XQd  
    點會喎!姐姐係我心目中好靚架!

顶端 Posted: 2009-03-08 07:22 | 72 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

頂下只double琳先
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-03-08 07:32 | 73 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第61楼花無缺和尚2009-02-26 01:03发表的: xw1,Wbu]  
    &Dp&  
    甘我一日24小時不分日與夜都有掛住知已你噶啦, 都唔見你出現?  
    9]{Ss$W3x  
    出現佐了..24小時住佐系你心裡面了.. OWYY2&.h  
    <X97W\  
    乜你唔覺咩?
    本帖最近评分记录:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2009-03-09 17:08 | 74 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第62楼ares19842009-03-04 18:53发表的: Jx4~o{Z}c  
    珠江啊!! 1_n5:  
    好怀念
    ^#7&R"  
    咁有時間就去看看懷念下啦..

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2009-03-09 17:08 | 75 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第63楼語無倫次2009-03-06 01:17发表的:  ck` $ `  
    好狗不见~~依然甘靓女
    @d[)i,d:G  
    系咯...好久不見鳥... @Z~0!VY  
    CT{ X$N  
    幾時請我哋過去參觀喝喜酒啊?

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2009-03-09 17:10 | 76 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第64楼721kn2009-03-06 05:15发表的: 7:S)J~s*O  
    琳琳依排唔見你嘅,真係好掛著你啊。  
    _57 68G`P  
    Quote:
    引用第66楼721kn2009-03-06 05:28发表的: T(eNK c2  
    }Q>??~mVl  
    係囖,你嘅知己越黎越靚添, x$V[xX  
    zeHs5P8}r  
    XE*#5u8t  
    姐姐..好耐無見啦..我都好掛住你啊..最近好嗎? sMb+4{W&6  
    Y3f2RdGl  
    姐姐..你既靚..系自然散發出來..已經升華去到另一種"正"啦.. Q<Th*t   
    2ISnWzq;  
    你系我追逐既目標來噶.. uTUkRqtD!  
    N6S}u@{J~N  
    如果有一日..我可以好似姐姐咁.. q^kOyA.  
     ~FZ=  
    咁就乜都愿啦..
    本帖最近评分记录:

顶端 Posted: 2009-03-09 17:18 | 77 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第73楼gy77gy772009-03-08 07:32发表的: Ea[K$NC)#  
    頂下只double琳先
    v`pIovn  
    7仔..好耐無見啦.. "EC,#$e%ev  
    q%GlS=o "  
    你最近點啊... 2=xjgK  
    Q68q76  
    穩到屬於你既自由女神像未呢?

顶端 Posted: 2009-03-09 17:19 | 78 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第74楼琳γ^ō^γ琳2009-03-09 17:08发表的: A296 f(  
    fB3W} dr  
    出現佐了..24小時住佐系你心裡面了.. 1zUo.Tg0  
    c31k%/.  
    乜你唔覺咩?
    &}G2;O}3  
    哦....... 怪唔知得我呢排个心不在焉,乜都放唔落心啦! 4:p+C-gs  
    Wp<4F 6C$@  
    原來你一早就霸佔咗人地个心喇.............

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2009-03-10 01:57 | 79 楼
    721kn

Quote:
    引用第72楼小加菲2009-03-08 07:22发表的: QVVR_1Q  
    pPNU0]/  
    點會喎!姐姐係我心目中好靚架!
    Rh:edQ #  
    菲菲,好多謝你,不過我自己知靚係遠永同我冇緣囖。
    顶端 Posted: 2009-03-12 09:00 | 80 楼
    721kn

Quote:
    引用第77楼琳γ^ō^γ琳2009-03-09 17:18发表的: )c:i 'L  
    =N5~iMorD-  
    u/5 ^N^@^  
    姐姐..好耐無見啦..我都好掛住你啊..最近好嗎? aB6F<"L,  
    )zzK\I6/EQ  
    姐姐..你既靚..系自然散發出來..已經升華去到另一種"正"啦.. FaOfe]F  
    .......
    FvpI\%#~  
    琳琳,千奇唔好似我,我又肥又矮又醜樣, dy^Zlu` f  
    你就唔同啦,又靚又叻 ,我恨都恨唔到
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2009-03-12 09:14 | 81 楼
    «12 3 » Pages: ( 3/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部