« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: annie强吻他人的证据,男孩很不愿意!! - 大家快来看看啊!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

terrence
级别: 新人

多谢发贴的人[124]

annie强吻他人的证据,男孩很不愿意!! - 大家快来看看啊!!

图片:
图片:
图片:
图片:
最后1张大家看看孩子的表情是哪么的愕然!!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: toomyou | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 银纸:-30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 唔好意思呀~評錯分~~我私人再評過俾你啦~哈~
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:88 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 終於都見到d相啦~~^^~~不過冇諗過係咁樣先見到啦~~>.<
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:12 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2009-02-15 17:45 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:annie强吻他人的证据,男孩很不愿意!!

唉…個BB真可憐

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-02-15 17:58 | 1 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

哈哈``呈堂证供...
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2009-02-15 18:22 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

你梗係無教個BB係適當既時候叫唔好啦!

顶端 Posted: 2009-02-15 21:46 | 3 楼
    Josselin
    冷淡人生
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

好多人恨都恨唔到嘎啵...
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2009-02-15 22:09 | 4 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

7仔心啉 如果佢係个BB咁就好了  
    顶端 Posted: 2009-02-15 22:49 | 5 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

点解五系7仔`

.....................
    顶端 Posted: 2009-02-15 23:12 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

點解重要講士多仔既?士多仔已成為過去式好耐啦喎! @d&/?^dp6  
    ]P[%Mhg^  
    有無第個講呀?!

顶端 Posted: 2009-02-15 23:51 | 7 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Re:Re:annie强吻他人的证据,男孩很不愿意!!

Quote:
    引用第7楼小加菲2009-02-15 23:51发表的: >\A8#@1  
    點解重要講士多仔既?士多仔已成為過去式好耐啦喎! z{]?h cY  
    #&,H"?"  
    有無第個講呀?!
    rp7W }P+uU  
    米系米系... VzlDHpG  
    W >(vYU  
    點啫有咩料啫..爆D來聽下好啵...
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2009-02-16 00:17 | 8 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:annie强吻他人的证据,男孩很不愿意!!

Quote:
    引用第8楼琳γ^ō^γ琳2009-02-16 00:17发表的: KbxR Lx]w  
    H' J|U|  
    米系米系... `&$B3)Eb  
    l)+:4N?iVv  
    點啫有咩料啫..爆D來聽下好啵...
    (S^ck%]]a!  
    有咩料爆喎,你阿媽身邊一向都係好多俊男美女係佢身邊架啦!

顶端 Posted: 2009-02-16 00:22 | 9 楼
    宾宾囝囝
    孤獨dё釾涮
    级别: 仙人

多谢发贴的人[496]

你睇下Annie姐姐几Enjoy同Sweet。。。 M2T|"Q"=  
    rj  H`  
    希望Annie快D觅得如意郎君。。。
    顶端 Posted: 2009-02-16 00:32 | 10 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼宾宾囝囝2009-02-16 00:32发表的: [!?wyv3  
    你睇下Annie姐姐几Enjoy同Sweet。。。 QB1M3b  
    %<}=xJf>1  
    希望Annie快D觅得如意郎君。。。
    t =dO  
    乜唔係叫佢快D整番個咩?!

顶端 Posted: 2009-02-16 00:35 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

奇哥~~乜你終於都記得我呢相啦~~ R`Qp d3  
    陰公~~足足等咗成年呀~~
    [ 此贴被幸福瞬間在2009-02-16 02:40 AM重新编辑 ]
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-02-16 02:10 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:annie强吻他人的证据,男孩很不愿意!!

Quote:
    引用第11楼小加菲2009-02-16 12:35 AM发表的: 6UI>GQ  
    LR\zy8y]  
    乜唔係叫佢快D整番個咩?!
    6!RikEAh  
    FF@`+T  
    好呀~~整返件煩下你都好~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-02-16 02:11 | 13 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:annie强吻他人的证据,男孩很不愿意!!

Quote:
    引用第13楼幸福瞬間2009-02-16 02:11发表的: X}?ESjZJ  
    neIy~H_#!  
    )BB%4=u@~.  
    好呀~~整返件煩下你都好~~
    'ucG t  
    你整番個關我咩事呀!你一個都夠煩架啦!

顶端 Posted: 2009-02-16 02:37 | 14 楼
    jay_pen
    肥兔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[634]

我睇个BB系茫然多过愕然咯,距系度想:点解个姐姐唔锡嘴仔或者个面猪噔既。
    顶端 Posted: 2009-02-16 11:40 | 15 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

而家D男仔真係幸福喇

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-02-16 15:25 | 16 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

呢个BB有前途啦
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2009-02-16 23:35 | 17 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

个BB系幸福姐喵~~~~边系不愿意啊喵~~~哈哈喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2009-02-17 15:05 | 18 楼
    amooh
    级别: 普通人

多谢发贴的人[160]

母性光辉!呵呵,ANNIE姐最温柔一面!
    顶端 Posted: 2009-02-18 01:38 | 19 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

Annie: 哇~好得意畀姐姐錫淡... -3C* P  
    BB:愕然。(行開了你係邊個,做咩嘴埋嚟姐~睇住你D口水唔好滴落我件飲衫度吖~頂) GS$ZvO  
    V?U%C%C|e  
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-02-18 07:59 | 20 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼bennypower2009-02-18 07:59发表的: p2pTs&}S  
    Annie: 哇~好得意畀姐姐錫淡... A8_\2'b  
    BB:愕然。(行開了你係邊個,做咩嘴埋嚟姐~睇住你D口水唔好滴落我件飲衫度吖~頂) Sf+(1_^`t  
    }9L 40)8  
    A6@+gP<  
    benny你想唔大呀,你竟然敢咁話我老闆娘!

顶端 Posted: 2009-02-18 09:11 | 21 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

个BB真系好吾愿意喔~~ L#t-KLJ  
    4 +da  
    嗨~~影响一生吖
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-02-19 20:56 | 22 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

男孩好吾願意wor,haha
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-02-19 21:15 | 23 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

个BB好得意啊,抢晒帮主镜喇,哈哈!
    顶端 Posted: 2009-02-20 00:18 | 24 楼
    kennywind
    華仔哥

多谢发贴的人[73]

又一个受害者了......咦!点解“又”嘅?
    顶端 Posted: 2009-02-20 02:33 | 25 楼
    甲乙丙丁

多谢发贴的人[54]

告佢強吻,呵呵
    顶端 Posted: 2009-02-20 12:52 | 26 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第26楼甲乙丙丁2009-02-20 12:52发表的: njwR~aL`|  
    告佢強吻,呵呵
    oQ-|\?{;A  
    你真係小丙呀,你敢話告佢!

顶端 Posted: 2009-02-20 13:41 | 27 楼
    jay_pen
    肥兔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[634]

我记得幸福曾经有一次都强吻过荷B仔个仔。尼个BB系第二个受害者喇。
    顶端 Posted: 2009-02-20 15:03 | 28 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第28楼jay_pen2009-02-20 15:03发表的: (g )lv)4P  
    我记得幸福曾经有一次都强吻过荷B仔个仔。尼个BB系第二个受害者喇。
    R0YC:rAt  
    你係咪想做第三個呀?!

顶端 Posted: 2009-02-20 15:27 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部