本页主题: 我地之間系米有好多問題呢?? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

⒈鈊╃⒈噫
聰少
级别: 神人

多谢发贴的人[635]

我地之間系米有好多問題呢??

同只豬一齊半年有多拉·。。 }O*WV1  
~`Sle xK|}  
  甘耐以呢我都好用心甘去照顧距·· WK; (P4Z  
6%?A>  
    有次只豬病佐,我不眠不休甘系距身邊睇住距,夠鐘就叫距起身吃藥。。。 Kbas-</Si  
\"d?=uFe  
      果時我已經累到想死甘,但系為佐只豬,我幾辛苦都撐羅去。好快只豬就好翻。 yXF|Sqv  
IVteF*8hU  
        第日,却到我病佐,調翻轉只豬照顧翻我。。 r~oSP^e'  
ct0v$ct>f  
          同只豬系一齊甘時間仲多過同屋企人過。。 'h}7YP, w  
d8:C3R  
            兩個人系埋一齊耐佐就自自然然開始有唉哨。。 Bp3 L>AcVu  
SDc" 4g`  
              每次都系我凼翻距,每次凼翻又到我嬲。。 yWHne~!  
X47Ol  
            開頭就小打小鬧,到呢已經發展到玩失蹤,玩關機。。 O5;-Om  
o!Fl]3F  
          我知只豬脾氣嘎,每次都系我都就曬只豬。 ;$;rD0i|  
`d *b]2  
        就得多,開始亂發脾氣拉。。 xIgql}.  
c]v +  
      以前我管你,你會聽聽話話。。 l0`'5>  
UC| JAZL  
    呢+就變成耳邊風。。仲專同我唱對臺。 hTTfJDF  
WQt5#m; W  
  好好好,呢D我都忍,鬼叫自己中意只豬。 %fpsc _  
rzV"Dm$'  
 講又講過,話又話過,鬧又鬧過,嬲又嬲過,, 7bT /KLU  
xF8 :^'  
呢+我5管你拉·你安心拉,你自己中意點就點拉· Wz{%"o  
$L&BT 0  
  呢+又成日穩借口出去。我知你嘎,成日都去穩D豬朋狗友玩。 W5/};K\.  
M(5D'4.  
   同我講多句你就發脾氣。好好好,你發。。 76cEKHa<  
,?y7 ,nb  
     等你發完拉。甘我呢,我D脾氣又同邊個發阿。 *<k&#D"m  
}ecs Gw  
       屋企已經好多也要我煩。。有時仲成日都失眠。你就闊佬懶理日日去玩。。 GCH[lb>IJv  
~4^p}{  
        你無錢拉,問朋友借。。你無心情,發我脾氣。。  /q*KO\L  
q^6N+^}QN  
           發完脾氣拉,穩朋友玩。。 !4B_$6US  
>zR14VO`_|  
             對住你,連柴哥都鬧我: CB]l[hM$  
V6+Zh>'S  
              “距甘對你都忍得,呢種女人5要都罷拉。” (nz}J)T&  
x@Vt[}e  
                  我無語。。。。。。。。 cY~M4:vgT  
7TdQRB  
                    但系自己對住只豬却點都開5到口講:   +2y&B,L_Wh  
8[HZ@@  
                      “我地分手拉。” TkT-$=i  
+-P<CCvWz  
                       呢幾個字講出呢就好簡單。 [R\=M'  
{Zwf..,  
                     但系做起身好難。。 Y^3)!>  
1p =&W M  
                   講到底自己仲系放5抵。 %,;gP.dh7  
* gHCy4u{  
               可能我地之間有好多問題都未解決呢。。 Yj3*)k  
B_ tQeM  
             梁生話:“5好因為D小矛盾就鬧分手阿。” ~#t*pOC5BR  
{? 2;0}3?;  
           冷静系解决5到问题嘎,静完有如何,发生嘎争执,仲系未解决阿!! cD8Ea(  
w&C1=v -h  
        我自己好努力維持呢段感情。。 hiIya WU  
1t#XQ?8  
      但系得我一個人維系。。甘系無用嘎。。。。。 "ZqEP R)  
N"~ qoJO  
    只豬呢。。問題依舊,態度照舊。。 E [*0Bo]  
U1kh-8  :  
   2个人一起就系要迁就对方噶啦~ ^k;mn-0  
WP!il(Gr  
就系要就得有個譜先得嘎。一味靠發脾氣無用哦。  feN!_ -  
oX*b<d{\N  
  比你發完脾氣甘又點。。要解決嘎問題始終都未解決阿。。 Qpw@MF2P  
o"4E+1qwM  
    你對住我發完脾氣就拍下蘿柚就出去玩。。 _j>L4bT  
)r pD2H  
      我對住你發脾氣,有用咩,米又系自己受翻。。 H\d;QN9Q;  
B6uRJcD4  
        呢+威拉,只豬叻拉。5想有人管住自己拉。。 a_AJ) 4  
T,Fm"U6[(  
          好羅,呢+我5管你拉,你D事我5去追問拉。。 n5\}KZh  
z g)|rm  
              :i}@Br+R7L  
Ta^. $O=F  
     SlT7L||Ww  
ovSH}h!  
     FF jRf  
N:7. :Yw  
          k1m'Ka-  
YLE/w@*  
  RB *P0  
E;$$+rA  
                                                                                            聰   oHk27U G  
~\3l!zIq  
                                                                                2009年2月28日 moe/cO5a9  
oLd:3,p}  
                                                                                        凌晨2:30 xmOM<0T  
,, 7.=#  
  8ZFH}v@V1'  
sc9]sIb  
   b70AJe=  
n}f3Vrl  

[ 此贴被⒈鈊╃⒈噫在2009-02-28 02:44重新编辑 ]
你可能因為某個理由而傷心難過         但你卻能找個理由讓自己快樂

BLOG:http://congtou010578531.blog.163.com

DIAN 联:15989233007

Q:344472860
顶端 Posted: 2009-02-28 02:33 | [楼 主]
⒈鈊╃⒈噫
聰少

多谢发贴的人[635]

Q空间個人原創 4p F% G  
D@mDhhK_  
請大家5好轉 Nz2}Ma 2  
'A4Lr  
拜托
你可能因為某個理由而傷心難過         但你卻能找個理由讓自己快樂

BLOG:http://congtou010578531.blog.163.com

顶端 Posted: 2009-02-28 02:38 | 1 楼
⒈鈊╃⒈噫
聰少

多谢发贴的人[635]

事情发展到呢+··· "ibKi=  
       分手罗····· X\M0Q%8  
           恭喜晒

顶端 Posted: 2009-03-02 23:17 | 2 楼
lok0904
级别: 新人

多谢发贴的人[4]

单身好自在,女死女还在!兄弟
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 点虫虫 | 理由: 讲得好
  • 顶端 Posted: 2009-03-03 02:01 | 3 楼
    dee寅
    懶惰的Dee仔

多谢发贴的人[7]

Quote:
    引用第3楼lok09042009-03-03 02:01发表的: kx*=1AfU+Y  
    单身好自在,女死女还在!兄弟
    KTd4pW?w  
    /id(atiF^  
    UjUDP>iz.>  
    rC$ckug  
    好句.... J!~?}Fq/z  
    其实唔好太灰.....
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 点虫虫 | 理由: 讲得非常好
  • 顶端 Posted: 2009-03-03 17:22 | 4 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

甘有文采..服~
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2009-03-29 03:43 | 5 楼
    pig_0601

多谢发贴的人[8]

好男人!
    顶端 Posted: 2009-03-29 10:19 | 6 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

再搵過第二只
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-03-30 14:44 | 7 楼
    nisterlrooy10
    蒙面侠

多谢发贴的人[0]

为女死为女亡5值得!
    顶端 Posted: 2009-04-05 21:48 | 8 楼
    tjken
    级别: 普通人

多谢发贴的人[47]

十年后你自己睇翻你d旧事,系咪觉得有d on 9呢?人人都应该有自己嘅on9爱情故事,你有过,就冇枉过啦。多少风流往事都被风吹雨打去。take care
    顶端 Posted: 2018-12-12 13:50 | 9 楼
    hotplay

多谢发贴的人[0]

宜家竟然睇09年噶帖子,有写可笑
    顶端 Posted: 2022-04-18 21:08 | 10 楼
    c455202443
    啫咁.
    级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

愕然回首
    顶端 Posted: 2023-05-29 11:48 | 11 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式