本页主题: 冇见甘耐..我都应该发下我D新相囖~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

尛虾虾.
5俾静鸡鸡食我←
级别: 普通人

多谢发贴的人[139]

冇见甘耐..我都应该发下我D新相囖~~

图片:
图片:
图片:
好耐都无上论坛... 2f:hz  
5好问咩原因喇.. 9ls1y=M8J  
HOHO...希望大家仲记得我喇.. e[x,@P`  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 歡迎回歸~^^
  • 银纸:18 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 惩罚伱..①辈籽...芷準怼嚄恏..
    顶端 Posted: 2009-03-06 14:48 | [楼 主]
    nike024105
    嘾定~有得剩!
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[2069]

欢迎番黎~~哈哈 2)\->$Q(H  
    e,}h^^"  
    入黎支持下
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-03-06 15:05 | 1 楼
    尛虾虾.
    5俾静鸡鸡食我←

多谢发贴的人[139]

Quote:
    引用第1楼nike0241052009-03-06 15:05发表的: 4@fv%LOQo  
    欢迎番黎~~哈哈 *KDTB d  
    nC,QvV  
    入黎支持下
    Hj r'C?[  
    /jJD {  
    5记得你系边个咯... 7P3pjgh  
    d*s*AV  
    可能我太耐无蒲头了.. #d,)Qe[  
    惩罚伱..①辈籽...芷準怼嚄恏..
    顶端 Posted: 2009-03-06 15:14 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

哈哈…我都唔知記唔記得你添,好似有D印象咁囉! c>D~MCNxg  
    K_L7a>Fr  
    咁耐無見,去邊度玩魏呀!?

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-03-06 15:16 | 3 楼
    尛虾虾.
    5俾静鸡鸡食我←

多谢发贴的人[139]

I= :yfW  
    可怜的我... agwbjkU/  
    竟然真系被人遗忘了....55555... l[[`-f8j  
    " J9   
    加菲...你5可以甘对我...
    顶端 Posted: 2009-03-06 15:19 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第4楼尛虾虾.2009-03-06 15:19发表的: hd'QMr[;  
    Ynf "g#(  
    可怜的我... [p'2#Et  
    竟然真系被人遗忘了....55555... 31^/9lb  
    xS@ jV6E~  
    加菲...你5可以甘对我...
    yx?oxDJg  
    哈哈…講下笑姐,點會唔記得我隻蝦喎!

顶端 Posted: 2009-03-06 15:26 | 5 楼
    尛虾虾.
    5俾静鸡鸡食我←

多谢发贴的人[139]

Quote:
    引用第5楼小加菲2009-03-06 15:26发表的: &0T7 Uv-`  
    :I?lT2+ea  
    哈哈…講下笑姐,點會唔記得我隻蝦喎!
    MbYgGE,LA  
    A iR#:r  
    5);"()g32  
    5通...你分分钟想食我落肚..... dAG@'A\f  
    a {7*um  
    5好甘对我啊...
    顶端 Posted: 2009-03-06 15:32 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼尛虾虾.2009-03-06 15:32发表的: sDgo G  
    O '#FVZ.g  
    4avkyFj!h  
    2PPb  
    5通...你分分钟想食我落肚..... =?Co<972Z  
     !N\_D  
    .......
    e"EGqn&!  
    我都幾鐘意食蝦架,不過你呢隻蝦啦喎!

顶端 Posted: 2009-03-06 15:51 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

點解咁耐唔嚟呀~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-03-07 02:52 | 8 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

白灼蝦一隻唔該

顶端 Posted: 2009-03-07 03:56 | 9 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

茄茄2..

.....................
    顶端 Posted: 2009-03-07 12:45 | 10 楼
    尛虾虾.
    5俾静鸡鸡食我←

多谢发贴的人[139]

Quote:
    引用第9楼小加菲2009-03-07 03:56发表的: % e70*;  
    白灼蝦一隻唔該
    >\5ZgC  
    uMC0XE|S  
    3bugVJ9 3  
    你你你....难道你要生食?? i)ibDrX!I  
    J2`OJsMwWe  
    5制啊....5比甘对我..
    顶端 Posted: 2009-03-07 17:44 | 11 楼
    尛虾虾.
    5俾静鸡鸡食我←

多谢发贴的人[139]

Quote:
    引用第8楼幸福瞬間2009-03-07 02:52发表的: qSV g.<+  
    點解咁耐唔嚟呀~
    <DdzDbgax  
    l)0yv2[h  
    因为...所以... Xb*>7U /'T  
    6Qm .k$[  
    有D野..5想解释甘多咯..呵呵... dnX^?  
    t2%gS" [  
    好挂住你啊... #+3I$ k  
    顶端 Posted: 2009-03-07 17:46 | 12 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

支持返来~~~~~~~~~~~~~~~
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2009-03-07 18:15 | 13 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第11楼尛虾虾.2009-03-07 17:44发表的: GUK3`}!%  
    WN?meZ/N/  
    ?{6[6T  
    ?GGh )";y  
    你你你....难道你要生食?? H~"XlP  
    Y~bGgd]T  
    .......
    d "vd_}P~  
    都話左白灼囉,又點會生食!

顶端 Posted: 2009-03-07 23:01 | 14 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第12楼尛虾虾.2009-03-07 17:46发表的: YPq`su7m9  
    ;42D+q=s  
    ETVT.R8   
    因为...所以... 4==Lt Ep  
    \ow0Y >  
    有D野..5想解释甘多咯..呵呵... 5{|\h}  
    .......
    !P26$US%P  
    乜你咁假架!
    [ 此贴被小加菲在2009-03-10 23:02重新编辑 ]

顶端 Posted: 2009-03-07 23:02 | 15 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

发现你拉`~`虾虾~~`
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2009-03-10 20:50 | 16 楼
    尛虾虾.
    5俾静鸡鸡食我←

多谢发贴的人[139]

Quote:
    引用第16楼錺_錺①2009-03-10 20:50发表的: ix&hsNzD  
    发现你拉`~`虾虾~~`
    I/)dXk~  
    RGtUKr'  
    芳芳姐..乜你现在才发现我啊... =4MiV]  
    7F'61}qL  
    心淡啊...555..
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 惩罚伱..①辈籽...芷準怼嚄恏..
    顶端 Posted: 2009-03-15 02:31 | 17 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部