本页主题: 「Lady」~雲南行~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~雲南行~

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
大概廿日前去咗雲南一次~~自助遊嘅~~留咗10日~~ y`8U0TE3R  
Du +_dr^4  
直飛麗江之後住咗兩晚...跟住就跟當地團去咗幾日香格里拉~~ }5n\us  
;F*^c )  
算ok嘅~~因為第一次見到咁多雪~~仲堆雪人~~ 8RuW[T?  
[kpQ:'P3  
遺憾就係冇再去沪沽湖~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: bennypower | 理由: 你有機會去下青島嶗山嘅北九水耍下~另一番特色
  • 银纸:5 | 操作人: 宾宾囝囝 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: 宾宾囝囝 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: bennypower | 理由: 哼~畀你去買感冒藥凍瓜你
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-03-31 01:31 | [楼 主]
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

舊年去咗,两個人一個團,唔洗俾團费,中國政府旅行社派人带我哋去完。
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:35 | 1 楼
    721kn

Quote:
    引用第2楼幸福瞬間2009-03-31 01:46发表的: " % SX@  
    9@Q&B+!  
    ygMd$0:MN  
    想去咗好耐嘅啦~~ u |'8a1  
    幾年前返嚟渡假時同朋友跟團去過一次啦~但根本冇時間玩~ }#&~w 0P  
    今次決家自助遊去玩嘅~~ ?P%|P   
    .......
    qg|Ox*_od"  
    5` {=`  
    感觉中國周围都好商业化,就算去到山区都一样。
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:45 | 2 楼
    721kn

Quote:
    引用第6楼花無缺和尚2009-03-31 02:51发表的: HJc<Gwm  
    y:~eU  
    等埋芳仔得闲先啦.................
    L^6"' #  
    how about me
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:57 | 3 楼
    721kn

Quote:
    引用第7楼幸福瞬間2009-03-31 03:15发表的: :8](&B68gE  
    ~o:rM/!Ba  
    {k kAqJ  
    我係苦中作樂啫~~ F(J\ctha  
    唔好跟團啦~~跟團冇得玩架~~ u wH)$Pl  
    自己去仲好呀~~
    SL6mNn9c  
    k}- "0>  
    我去旅行,咪试過跟團。 ll^Th >  
    跟團無自由。
    顶端 Posted: 2009-03-31 09:02 | 4 楼
    721kn

Quote:
    引用第17楼花無缺和尚2009-03-31 11:28发表的: 6H(fk1E  
    }wvwZ`5t  
    人地bennypower梗係要等埋芳仔去啦............ 2 z'+1+B'  
    _<u8%\  
    甘睇下几時我地自己组團去玩啦?
    L!CX &  
    好提议,你做埋領隊种好。
    顶端 Posted: 2009-04-03 05:26 | 5 楼
    721kn

Quote:
    引用第55楼花無缺和尚2009-04-04 04:11发表的: /e-ka{WS  
    R`0foSq \M  
    等埋你報名先啦............
    ib5;f0Qa  
    我第一個報名,哥哥做领隊一定嚟支持架 kx "hWG4  
    顶端 Posted: 2009-04-06 12:24 | 6 楼
    721kn

Quote:
    引用第56楼花無缺和尚2009-04-04 04:22发表的: otmIu`h  
    >< <$  
    點解要牛牛同牛嫂去呢?佢同第个去會仲靚D都唔定架...............!
    l>3M|js@/  
    哥哥,你小心比牛嫂听到,到個震就唔方唔靚咯。
    顶端 Posted: 2009-04-06 12:32 | 7 楼
    721kn

Quote:
    引用第65楼花無缺和尚2009-04-06 12:08发表的: X <ba|(  
    C,OB3y  
    係咪先,我就最中意组团去玩架喇,妹妹你話去边反好D呢?
    qHC*$v#.V?  
    哥哥話事啦,你係團長你話邊道好玩就去邊道啦。
    顶端 Posted: 2009-04-08 14:49 | 8 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部