本页主题: 系我亲眼见到噶喵~~~~唔系转载噶喵~~ - 只知道用咩分类喵~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

hinotori
招财喵喵
级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

系我亲眼见到噶喵~~~~唔系转载噶喵~~ - 只知道用咩分类喵~~

相信有灵体吗?你见过吗?几个月前我见过啊~~ o9e8Oj&  
其实都唔可以讲系见到,或者系话感觉到咯。 )9`HO?   
眼见到噶感觉就系见到幻影咁。 Hnt*,C.0  
身体感觉到噶压逼咁比见到噶影像更清楚! Dq<la+VlO  
:+/8n+@#  
事原系咁噶。前几个月我系天河谋商住俩用楼上班。 I.3~ctzu  
大概系晚上7点几我行左去22楼后楼梯想透透气。 LXo$\~M8G8  
点知道后楼梯个灯坏左。咁就算啦想行出后楼梯啦! 6 ^3RfF^W  
唔知道点解我突然望翻上23楼过度定做眼。 xw9ZRu<z  
觉得压逼感越来越大感觉好像系以前感觉过。 QZ&(e2z  
果种感觉张我推到挨住后楼梯度门。 *eoH"UFYQ#  
突然我记得系咩咁觉啦。 U/enq,-F^  
我果镇先开始知道咩事,知道惊。 $"vz>SuB  
然后系正前面见到个黄绿色人头形状的圆形。  .+1I>L  
唔应该话系见到系感觉到多D。 h}@wPP{  
因为见到好模糊,反而感觉到到多D咯。 3FR(gr$X  
同时感觉后楼梯比D也密封左咁。 [<53_2]~  
我其实见到黄绿色我反而安心D,因为我潜意识觉得安全。 >Y08/OAI.2  
慢慢我见到个圆形慢慢行埋黎。 jl P*RX  
直到~~~~~~穿过我。 L4Jm8sy{  
穿过果阵我觉得个空间变左真空咁。 jM$bWtq2  
过左一阵没做果种咁觉,不过我仲咁觉到压逼咁。 fc3nQp7  
好像有后眼见到佢咁行左去边。 ^ nPy(Q0  
等到连果种压逼咁都没做我先咁行去后楼梯。 AT1cN1:4?  
之后我就没系果间公司做啦。 {KHI(*r;  
不过唔系为左见到佢咯~~~ i-wRwl4aEF  
u*@R`,Y   
哈哈喵~~~系喵喵的真喵真事黎噶喵~~~ +JtKVF  
绝没吹水喵~ X "7CN Td  
都会喵喵会睇到果D也噶啦喵~~~
[ 此贴被錺_錺①在2009-05-02 09:47重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:-1 | 操作人: 錺_錺① | 理由: 请勿滥用[公告]选项
  • 谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2009-04-24 04:40 | [楼 主]
    肥猫去溝女
    你地快d去死拉~
    级别: 普通人

多谢发贴的人[175]

Re:系我亲眼见到噶喵~~~~唔系转载噶喵~~

恭喜你 甘都俾你睇到!! 14p <0BG  
    #;6YADk2_  
    呢d野 信就有 吾信就冇架拉 你吾相信距存在 未見距吾到咯 n`krK"Ii  
    @<O Bt d  
    都冇傷害你 距甘岩路過俾你見到姐!!
    博一博 單車變摩托啊~~~
    顶端 Posted: 2009-04-24 06:37 | 1 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[2069]

其实我想问下楼主有无带眼睛架!! YzqUOMAt"V  
    i"~J -{d}  
    甘你附近有无光源呢!! |?=K'[ 5  
    xG JX~)  
    如果两样都有,我个人觉得应该系光线问题咯!!因为带眼镜系光线一定角度,眼系可以睇 r(W=1e'  
    9@LL_r`?<  
    有绿色圆形光点,因为眼镜都加左番光膜,有带眼镜应该清楚,可能工作压力大!  JgJ4RmH-  
    O9#8%p% )  
    又如果系无带眼镜嘅话,甘就带个劈邪嘅物件了 P".CZyI-i  
    ab5 a>w6}  
    定下惊都好吖 ,其实都系工作压力 导致嘅姐!!
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-04-24 08:00 | 2 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Re:Re:系我亲眼见到噶喵~~~~唔系转载噶喵~~

Quote:
    引用第2楼nike0241052009-04-24 00:00发表的: U_t[J|  
    其实我想问下楼主有无带眼睛架!! p.1@4kgK&r  
    6ge,2[PU  
    甘你附近有无光源呢!! 6;WfsG5  
    uHj"nd13  
    如果两样都有,我个人觉得应该系光线问题咯!!因为带眼镜系光线一定角度,眼系可以睇 j\kT H  
    .......
    `52+.*J+%  
    放心喵~~~没光源噶喵~~加埋我系后楼梯成3分钟先见到噶喵~~~唔系光源问题喵~~~ )YE3n-~7{  
    再者我都唔系地一次见到喵~~~加埋系感觉得好清楚喵~~~见就有D模糊喵~~ WZ\bm$  
    下次讲多几个比你地知道啊喵~~仲有两三个系我自己见到噶喵~~~ ),ur! v  
    不过就成几年前噶啦喵~~~哈哈喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2009-04-24 20:41 | 3 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

貓見到呢D野唔出奇喎!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-04-24 20:49 | 4 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

Re:Re:Re:系我亲眼见到噶喵~~~~唔系转载噶喵~~

Quote:
    引用第3楼hinotori2009-04-24 12:41发表的: \wMqVRPoQ  
    'q3<R%^Q   
    放心喵~~~没光源噶喵~~加埋我系后楼梯成3分钟先见到噶喵~~~唔系光源问题喵~~~ _C`&(?}  
    再者我都唔系地一次见到喵~~~加埋系感觉得好清楚喵~~~见就有D模糊喵~~ RT+pB{Y  
    下次讲多几个比你地知道啊喵~~仲有两三个系我自己见到噶喵~~~ R;mA2:W)x  
    不过就成几年前噶啦喵~~~哈哈喵~
     cs+;ijp  
    pco:]3BF6  
    srzlr-J  
    真系甘神奇!! ltQo_k  
    p.wed% O.  
    甘就真系要劈劈拉~~小心D好!
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-04-24 21:56 | 5 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第4楼小加菲2009-04-24 12:49发表的: M `O=rH }  
    貓見到呢D野唔出奇喎!
    rY?]pMp  
    同意啊喵~~~见得多就唔惊噶啦喵~~咔咔喵~~
    顶端 Posted: 2009-04-24 23:08 | 6 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

自求多覆!!
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-05-02 10:49 | 7 楼
    new887
    级别: 新人

多谢发贴的人[16]

厉害厉害! *w#^`yeo  
    甘你都见到
    顶端 Posted: 2009-05-07 05:58 | 8 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第8楼new8872009-05-06 21:58发表的: ~hxW3e  
    厉害厉害! x'v-]C(@  
    甘你都见到
    2!)|B ;y  
    原来唔系个个都见到噶喵~~~ 点解我D朋友差D个个都见过噶喵??
    顶端 Posted: 2009-05-07 22:27 | 9 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

7\AoMk}  
    .wO-2h{Q  
    心理问题,,我住嘅地方三楼无人住喇``梯灯都无!! /s~BE ,su  
    ]pWn%aGv*Y  
    我路过果阵都系有D压逼感``` F AQx8P  
    Y1;jRIOA  
    不过都系心理反应啫.. P\y ZcL  
     v'Pbx  
    简称:自己吓自己.

.....................
    顶端 Posted: 2009-05-11 09:27 | 10 楼
    wildduck
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[11830]

天河系新区,23楼这种楼层应该就没什么,除非个间屋之前有事。 {wl7&25  
    而且旧阵时,天河一律是农田,有都系一楼阿,地下室梗个地方 kp Rk.Q*  
    先有可能。
    顶端 Posted: 2009-05-11 09:40 | 11 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第11楼wildduck2009-05-11 01:40发表的: R"{P#U,HNO  
    天河系新区,23楼这种楼层应该就没什么,除非个间屋之前有事。 Ml ,in49  
    而且旧阵时,天河一律是农田,有都系一楼阿,地下室梗个地方 +Mb}70^  
    先有可能。
    ( m7qc  
    我觉得就唔系咯喵~~~连我某个旧同事都话觉得后楼梯有野噶喵~~
    顶端 Posted: 2009-05-14 08:24 | 12 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 侦灵地带