cruelbaby
孤独冰山
级别: 高人

多谢发贴的人[275]

「Lady」

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
专为灌水7上载,上次问我有冇女性朋友~~算唔话得拉??不过个个都有男朋友,你钟意的话,可以放马追佢地阿~~哈哈。。睇下你钟意边个啦。不过事先声明,我同佢地个个都唔熟,甚至可以话冇任何联络阿~~冇女人缘,惭愧惭愧啊~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 幾時生日架~~下次影多d啦再~~^^
  • 银纸:6 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:12 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2009-04-28 18:41 | [楼 主]
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第6楼幸福瞬間2009-04-28 01:35发表的:  bLL2  
    幾好咁啵~~~7仔有排揀啦~~
    <$YlH@;)`a  
    唔好講倒7仔甘花心先得噶,佢邊放得低佢嘅女神吖............

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-04-29 07:06 | 1 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第16楼幸福瞬間2009-04-30 00:42发表的: SJLis"8  
    `XKLU  
    iCoX& "lb  
    你又知佢未放底~
    WAqINLdX  
    揾日我問下佢啦............. [Pp'Ye~K@c  
    k+ /6$pI  
    7仔,出黎回应下好喔?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-04-30 21:23 | 2 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部