本页主题: 我对nike024105乱扣分表示强烈抗议,请版主们公段 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

appletime
级别: 强人

多谢发贴的人[159]

我对nike024105乱扣分表示强烈抗议,请版主们公段

我要申诉,nike024105,乱甘扣分,唔系1分问题,我系呢个贴回贴已经表达左我既意思,绝无恶意灌水,佢既所谓既理据就话我唔够四个字,如果唔够四个字系统会自动发唔出,佢凭咩落呢个决定,滥用职权,系呢个贴,睇左呢个贴,我由衷甘表达左我既感想,再加个表情@,如果按字符咩都超过啦~!我觉得佢甘做有滴滥用职权,显示自己, Nl1&na)K}  
制造人气,唔系认真审贴,好明显已经表达左一个意思,确实呢个贴我睇左,真系觉得呢滴图确实系乱甘来,所以先有甘既表达,仲有我所有回复都钟意带个@,~,!呢滴符号既,真系一竹竿打落成船人呀~!我睇到佢甘样,我都有同佢交涉,我系想佢知到我既回复系甘既,如果你提示下我无扣我既分我都无甘嬲啦,如果佢做左呢一步即系我错左啦~!想唔到佢死系度揸住个四个字来同我敖数,亦知呢滴人作左呢滴决定就会企硬,所以我先系度请各位评下理,唔好以为我净系为个1分就系度敖数既,1分系1分,理系理,我觉得呢个唔系分数问题啦,我真系觉得有滴人滥用职权!~以下系一部分资料,如要更多资料再联系~~!请版主们公段 4re^j4L~o  
Ra.<D.  
查看信息 >I+O@  
作者: nike024105 NJ3b Oq  
标题: 您的文章被评分 @@+\  
P>:"\I[  
时间: 2009-04-15 00:48 [&e}@!8O`  
内容: 您发表的文章被 nike024105 执行 评分 操作 F$d`Umqs;P  
^"l4   
对您的影响:银纸:-1 xmbkn}@A  
syMB~g  
发表日期:2009-04-08 22:14 h T4fKc7P  
所在版块:短片视频&贴图 gV A$P  
操作时间:2009-04-15 00:48 3HWI;  
操作理由:注意:下次回贴不能少于四个字 rNdap*.  
QH;1 *  
论坛管理操作通知短消息,对本次管理操作有任何异议,请与我取得联系。 ^lf)9 `^U  
w_6h $"^x  
原在版块  dY|(  
人與動物得對比 o 精妙的鉛筆素描 jyt fGE:  
http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=274084
顶端 Posted: 2009-04-30 02:25 | [楼 主]
nike024105
嘾定~有得剩!
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[2069]

我只系作出提示,无任何处罚意图! hd N[wC]  
?}ly`Js  
版规系甘定落我只系提示甘都有错甘我无话可说! 61pJVOe  
.P#+V$qhv  
你认为我系为左显示权力我更加无野好讲! nXJG4$G  
5H79-QLd  
你维护权益我好赞成!!如果大家觉得我真系有错~我可以接受处罚! z@Uf@~+U  
Iw[7;B5v  
讲得出做得到~~无任何异议!!随便大家“评”“判”
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: icmanliu | 理由:
  • 开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-04-30 03:14 | 1 楼
    ThxCoolTide
    Andy-XHC
    特殊贡献奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[5161]

顶你,自己打多只字咪係啰,唔好话你懒? ]AB'POa  
    ; S~  
    係扣你灌水,一扣都扣你十分廿分啦。 PD $' ~2  
    QzilivJf  
    more dof fish ~!

【講狞·蟑】出品,必定無品~!

迎亚运阻街扑街扰民铺张浪费贪污腐败洗钱政绩面子民怨工程。
    提倡低碳生活:“官,钻石级别石墨享受 VS 民,无碳用。”

俗語話:靚仔無本心~!所以,我份人好專一噶~!
    俗語又話:男人唔壞,女人唔愛~!所以,我都無人愛~!
    顶端 Posted: 2009-04-30 03:18 | 2 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

楼主你要明白少于四个字屬灌水,加表情或加令人不明白表达意思的字母.符号都屬灌水,按例系扣5分至100分,nike024105 扣你一分系向你短信提出警告通知 ,吾算扣分,–般都系甘做,我地吾会加一分俾你提出警告通知的, hl$X.O  
    d#1yVdqRl  
    大家既然对一蚊都甘緊張,怎解吾按版规回复呢?luck仔 系按我意思做野,近日[短片视频&贴图]区都发現单用表情回贴,单用表情回贴都可以通过論坛功能啦,難道吾系灌水,所以大家注意,吾好在[短片视频&贴图]亂来,灌水者一律扣分,我地不会手软---------

顶端 Posted: 2009-04-30 04:04 | 3 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

Quote:
    引用第2楼ThxCoolTide2009-04-29 19:18发表的: |8?DQhd}  
    顶你,自己打多只字咪係啰,唔好话你懒? bm poptfL  
    4n} a%ocv^  
    係扣你灌水,一扣都扣你十分廿分啦。 tID=I0D  
    gC+?5_=<  
    more dof fish ~!
    ^X;p8uBo  
     k`w /  
    hsHbT^Qm  
    都系你老江湖明白用意

顶端 Posted: 2009-04-30 04:08 | 4 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

-1都是提示的意思~我跟版主商量下。下次會做好點
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-04-30 06:12 | 5 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】

Total 0.016001(s) query 6, Time now is:05-19 07:53, Gzip enabled 粤ICP备06028238号