« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 「Lady」~我同個二囡呀~ - P.S.~契囡嚟嘅~^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~我同個二囡呀~ - P.S.~契囡嚟嘅~^^

描述:Me & Stephanie 01
图片:
描述:Me & Stephanie 02
图片:
唔覺唔覺原來已經年幾冇見過我d囡啦~ !J&UO/q.  
上個月二囡同佢姑姐&嫲嫲爺爺喺南美返咗中國~ ToK=`0#LNK  
我終於都可以見到佢啦~ >*MGF=.QG  
佢高咗好多呀~ 仲攞咗幾張大囡三囡同埋細仔嘅相俾我~ iNs@8<=$T  
冇見年幾~~喺相入面睇到個大囡就嚟高過佢媽咪啦~ .wV-g:2  
即係話都好快高過我啦~ 因為我同佢媽咪差唔多高~ s !IvUc7'  
時間~真係過得好快呀~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-05-14 11:20 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Quote:
    引用第0楼幸福瞬間2009-05-14 03:20发表的: ~!:Sp_y  
    唔覺唔覺原來已經年幾冇見過我d囡啦~ auTTvJ  
    上個月二囡同佢姑姐&嫲嫲爺爺喺南美返咗中國~ EvqAi/(g  
    我終於都可以見到佢啦~ ]'!xc9KGR  
    佢高咗好多呀~ 仲攞咗幾張大囡三囡同埋細仔嘅相俾我~ l()MYuLNV  
    冇見年幾~~喺相入面睇到個大囡就嚟高過佢媽咪啦~ ! M&un*  
    .......
    J7wQ=! g  
    唔係佢地高得快,只係你............................

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-05-14 11:24 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第1楼小加菲2009-05-14 11:24发表的: (ND5CKCR^  
    fQW_YQsb  
    唔係佢地高得快,只係你............................
    A` o?+2s_  
    Fb|e]?w  
    知啦~~明曬啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2009-05-14 11:27 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼幸福瞬間2009-05-14 03:27发表的: 5"kx}f2$  
    ke}Y 2sB  
    b$?Xn{Y  
    知啦~~明曬啦~~
    -OrY{^F  
    呢期聰明左喎! 叻女 ;v,9 v;T  
    fwi};)K  
    我老闆娘果然係冰雪聰明喎!

顶端 Posted: 2009-05-14 11:46 | 3 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:「Lady」~我同個二囡呀~

我都差唔多成年冇見幫主咯,第日見番我会唔会又高D呢?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-05-14 12:10 | 4 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

帮主索佐啵.. ow2M,KU6Z  

顶端 Posted: 2009-05-14 12:12 | 5 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第1楼小加菲2009-05-13 15:24发表的: 5B%w]n  
    y k?SD1hj  
    csYy7uzi  
    你又想講D咩呀? 都唔使慌好嘢啦!

顶端 Posted: 2009-05-14 12:13 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼花無缺和尚2009-05-14 04:13发表的:  m;c3Z-  
    a~,Kz\Tt  
    你又想講D咩呀? 都唔使慌好嘢啦!
    ^CUSlnB\(  
    又唔係講比你聽!做咩喎!?

顶端 Posted: 2009-05-14 12:29 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第4楼花無缺和尚2009-05-14 12:10发表的: g8RPHjvZ  
    我都差唔多成年冇見幫主咯,第日見番我会唔会又高D呢?
    gX^ PSsp  
    Yk 'm?p#~  
    脂肪就真係高啦我~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2009-05-14 12:58 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼mc.大儍儍2009-05-14 12:12发表的: |cgui  
    帮主索佐啵.. 8Q=ZH=SQK  

u%B&WwHG  
    8vSIf+  
    邊忽索~~~

顶端 Posted: 2009-05-14 12:59 | 9 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

見到有証露水同埋D相。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-05-14 18:04 | 10 楼
    cruelbaby
    孤独冰山
    级别: 高人

多谢发贴的人[275]

哇~~~楼主好多契仔契女哦
    顶端 Posted: 2009-05-14 18:15 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第8楼幸福瞬間2009-05-13 16:58发表的: Mvcfk$pA  
    tSHFm-q`  
    Adx`8}N8  
    脂肪就真係高啦我~~
    RE"^ )-  
    有咩,我點解一D都唔覺嘅!

顶端 Posted: 2009-05-14 19:20 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第12楼花無缺和尚2009-05-14 19:20发表的: "484 n/D  
    {?8B,G2r  
    有咩,我點解一D都唔覺嘅!
    QP(BZJC  
    Lx[ ,Z,kD  
    近一個月真係肥返啦~~ 前排瘦d嘅~

顶端 Posted: 2009-05-14 21:50 | 13 楼
    龍④爺
    四爷
    级别: 普通人

多谢发贴的人[564]

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第13楼幸福瞬間2009-05-14 13:50发表的: KY9n2u&4  
    vqdX^m^PY  
    z j{s}*  
    #f,y&\Xmf  
    Xrq x\X  
    晤觉得肥咗啊...前个排好辛苦咩?
    顶端 Posted: 2009-05-15 04:01 | 14 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第13楼幸福瞬間2009-05-14 01:50发表的: X` YwP/D  
    L"+$Wc[|  
    I:j3sy  
    Tl("IhkC  
    而家己经係標準身形啦 要甘瘦做乜呢?

顶端 Posted: 2009-05-15 06:19 | 15 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

靚女兩只
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-05-15 07:45 | 16 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第16楼gy77gy772009-05-14 23:45发表的: }WLh8i?_  
    靚女兩只
    r),PtI0X  
    點解要用個隻字既?

顶端 Posted: 2009-05-15 09:17 | 17 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第15楼花無缺和尚2009-05-15 06:19发表的: *hhmTc#  
    |H}sYp  
    而家己经係標準身形啦 要甘瘦做乜呢?
    ,Dmc2D  
    C2U~=q>>  
    我成50Kg呀~~ gApoX0nrv  
    落返45Kg就好好多啦~~

顶端 Posted: 2009-05-15 09:38 | 18 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼Kelvin...^_^...2009-05-14 18:04发表的: IakKi4(  
    見到有証露水同埋D相。
    VL+C&k v]  
    "@3@/I  
    咩相呀~~

顶端 Posted: 2009-05-15 09:39 | 19 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第11楼cruelbaby2009-05-14 18:15发表的: K ?$#nt p  
    哇~~~楼主好多契仔契女哦
    J'&# mDU  
    h&@R| N  
    3個囡一個囝~~

顶端 Posted: 2009-05-15 09:40 | 20 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第18楼幸福瞬間2009-05-15 01:38发表的: 36m5bYMd)  
    `'_m\uo  
    h:\oly\  
    我成50Kg呀~~ w2(guL($  
    :7N3N  
    諗下都可以既,我星期六中左六仔頭獎,我請個專業既營養師過你下!

顶端 Posted: 2009-05-15 10:34 | 21 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第20楼幸福瞬間2009-05-15 01:40发表的: JHn*->m  
    4R +.N  
    |w}w.%  
    3個囡一個囝~~
    bJr[I  
    重有一個唔比人工既保鏢

顶端 Posted: 2009-05-15 10:35 | 22 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

路过此地想稳个发财钱,点知道见到两个靓女!哈…
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-05-15 10:50 | 23 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第18楼幸福瞬間2009-05-14 13:38发表的: 2pHR_mrb  
    xk~IN%\  
    qKS;x@  
    我成50Kg呀~~ =?0lA_ 0  
    fr6^nDY  
    45Kg............ 如果打风點算呀?

顶端 Posted: 2009-05-15 11:56 | 24 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第21楼小加菲2009-05-14 14:34发表的: %b.UPS@I  
    T70QJ=,  
    諗下都可以既,我星期六中左六仔頭獎,我請個專業既營養師過你下!
    6Z?j AXGSq  
    諗下万一中左猪流感點算實際D啦?

顶端 Posted: 2009-05-15 11:59 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第16楼gy77gy772009-05-15 07:45发表的: T`/IO.2  
    靚女兩只
    ~s Qjl]  
    Uv_N x10  
    咁嘅你~~睇完就算~~thx~都唔留隻~~

顶端 Posted: 2009-05-15 12:17 | 26 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第22楼小加菲2009-05-15 10:35发表的: o 6{\Zzp  
    e[u?_h  
    重有一個唔比人工既保鏢
    >$677  
    4!62/df  
    幫你儲起咗嘛~~

顶端 Posted: 2009-05-15 12:19 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第24楼花無缺和尚2009-05-15 11:56发表的: KAA-G2%M  
    Kr 'f-{  
    45Kg............ 如果打风點算呀?
    <>eOC9;VY  
    <`X"}I3 ba  
    冇事嘅~~9月嗰次8號風球都吹我唔走啦~ ]  H~4  
    嗰時就係46Kg囉~

顶端 Posted: 2009-05-15 12:24 | 28 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~我同個二囡呀~

Quote:
    引用第25楼花無缺和尚2009-05-15 03:59发表的: OV2 -8ERS  
    Tm^89I]L  
    諗下万一中左猪流感點算實際D啦?
    X)SDG#&+bF  
    唔使諗,一定係隔離

顶端 Posted: 2009-05-15 14:46 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部