本页主题: 烂gag全集(超搞笑) 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

zlcom
级别: 新人

多谢发贴的人[85]

烂gag全集(超搞笑)

烂gag全集(超搞笑) 31sgf5 s  
李雲迪最怕咩? ?3TK7]1V:  
美源髮彩(冇得彈) p@8^gc  
KO]?>>5S6  
殺手最中意用咩番榄沖凉? FV6he [,  
殺手锏 tbzvO<~  
?> MoV5  
大明養小明,甘邊個養大明? Q xF8=p  
狗(久仰大明) u1|P'>;lF  
)~blx+\y  
咩動物成世都唔會長高? ):fu   
龜苓膏 !+45=d 5  
Go+xL/f  
你考第一名個張獎狀叫咩名? "">fn(  
頭名狀 ;Q>3N(  
@j\?h$A/  
王师奶教整奶黄包,陈师奶教整莲蓉包,咁咩教整叉烧包? BdoC6H  
称寻磨 (称寻磨教叉烧包) fpK0MS]=b  
YV3TxvXMR  
有一隻錶如果冇電就要換電啦...有一隻錶會自動加返D電 個隻錶叫咩名? 1yaIV+_y/  
回力錶 ~2A$R'xb  
)47j8jL  
咩豬係得1隻腳? -KwL9J4u  
珍寶珠 dI ZTLb"a  
\eMYw7y5 M  
咩豬系冇腳? 8 1K G1i)  
珍珠 -6~dJTm[t  
Q"6hD?6.  
咩豬最乾淨? vzyI::f?  
碧麗珠 i3 l #~  
K!D_PxV  
麥兜自己沖涼,估一近代文學作家名 'q};L6  
朱自清(豬自清) X |1_0  
H8<7#  
恭喜發財,估一國家名 gLxT6v5wk.  
比利時(比利是) J'\eS./w|  
;x3 ] 4^  
毛澤東求雨,估一種運動用品 #1jtprc  
羽毛球(雨毛求) d1uG[  
emkMR{MY  
小矮人們偷睇白雪公主沖涼,估一種飲品 W]!@Zlal  
七喜 zA'gb'MmW  
CVGOX z  
咩粥最鹹濕? (@WDvgi(  
及第粥(及底粥) Hc&uE3=%sL  
orQ V'  
咩生果唔打字? (w#slTFT  
蕉(不打自招--不打字蕉) Rl slF9f  
{Ukc D+.Y  
咩生果最容易種? K?FX<PT  
蕉(中招) Qw6KX#n  
94h_t@Q/1  
咩係最唔保值? Oa.f~|  
蕉(朝不保夕) D*XZT{1g  
 -lP )  
咩毛最普通 '?`@7Eol  
Normal(普通) ER;lkF`RF  
h=K36a)  
咩爐最鬼臭? \C+*loLs  
多士爐(多屎爐) ~`~%(DA=  
r(,= uLc  
咩公共地方掠衫最搵自己笨?? rTP5- 4  
欄杆(難乾) w;yiX<t<  
M}=s3[d(,  
咩動物最中意同燒賣發生性行為? 409x!d~it  
蝦(蝦餃燒賣) yUD_ w  
_>gXNS r4u  
電腦鍵盤邊粒掣最靚仔? +(=0CA0GE  
F4(F4...言承旭,周渝民,吳建豪,朱孝天) Mz/]DJ8  
9zoT6QP4  
咩動物最鐘意聞底褲? DnG/ n  
豹(豹聞底褲) B@"SOX  
KJ0xp h f  
咩食物會講大話? (c(-E|u.  
雪芳蛋糕(說謊蛋糕) wO2V%v^bp  
F_Z&-+,*3t  
咩生果可祝人長命百歲? k9^+9P^L  
蜜瓜(勿瓜) -~v l+L  
D4=..;  
咩科我地應該唔理佢?   x9x#'H3  
物理 /RJ6nmN@}  
PwFQ#Z  
點解呢個世界上有東京、南京、北京但冇西京? ), nCq^Bp  
因為西經比唐三藏拶咗 X zi'Lu `  
1a($8>  
學生最怕食咩魚? V-D}U$fw  
東星斑(d0n't升班) #D|! .I)  
Xmap9x  
大雄做錯事,俾阿媽罰跪地三個鐘.呢個時候,叮噹拶咗樣咩法寶出黎幫大雄呢? 0`VD!_`  
自動柜員機(自動跪完機) YVQ_tCC_!  
krQ l^~@  
點解大家甘討厭非洲人? %sOWg.0_  
黑人憎 a)3O? Y  
/<3;0~#){  
有間名牌鋪頭一折大減價,有個女人走左入去掃貨,但佢買完出黎之後就死左,點解? ~w Zl2I  
抵死 2Ueq6IuQ  
Lv `#zgo_f  
點解小瑪和小亞都相信小何? 1fz*S IjG  
亞馬遜河(亞馬信何)  ${A5-  
ioB|*D<U2  
蘋果汁係蘋果味,橙汁係橙味,咁益力多係咩味?  /6+1{p  
你今日飲左未 W4)kkJ  
Vk MinE  
见到蟹柳要同佢讲咩啊? Zu\p;!e  
"你唔好扮晒蟹" 5SoZ$,a<e  
cZNi~  
小白加小白等於咩? $x?NNS_ "J  
小白兔(小白Tow) %v5)s(Yu  
zq,iLoY[R  
劉備,關羽,張飛,三個人去電影院看電影,後來趙雲來了但是票賣光了.為什麽最後趙雲還是進去看電影了呢? $7Jfb<y  
關於張飛劉備趙雲.(關羽張飛留俾趙雲) O0@w(L-  
DRH' A!r!  
阿拉丁有3個阿哥,佢地叫咩名? z=ML(1c=  
阿拉甲 阿拉乙 阿拉丙(甲乙丙丁) G 6Wx3~  
2{Wo-B,wt~  
HK啲肥仔多數姓咩? l% rx#;=u  
死(死肥仔) Gs+\D0o!  
/h/6&R0l  
邊個高官賑災最叻? u WUR3n  
羅范椒芬(攞飯焦分) M-{*92y& |  
"e~k-\^Y  
猿猴、廢紙、鉛筆,用咩可以將呢三樣也連起來? 7SBM ^r}  
原子筆. (猿紙筆) VBu8}}Ql  
.4 wTjbO6  
點解超人件3咁窄? sC% b~  
因為佢件3寫住"s"(細碼) o:_^gJ+|  
\M7I&~V  
隆胸兩邊隆哂要一萬,但隆一邊只需三千,估一四字成語 u FMIY(vB  
一波三折 #MUiL=  
%PzQ\c  
A、B、C、D、E、F班,邊兩班最難教?   \;-qdV_JB  
c同e班(伊斯蘭教) 1<`9HCm  
GP* +  
蛇A至蛇Z,邊條行得最慢?   f Gb7=Fk  
蛇C(余詩曼"蛇C慢) hF2/ y.:P  
2-~a P  
拉乜野可以學到野? j8 pFgnQ  
Library(字典) +L0J_.5%^  
sYI~dU2H  
英文有廿六個英文字母,當E同T走左之後,會剩低幾多個英文字母? 'V&2Xvl%  
21 個(ET搭UFO走左) Mec{_jiH&D  
kGm:VYf%  
大口仔搽紅唇膏,估一英文生字 WE")xhV6  
Direction(大red唇) 5^>n5u/  
rnu e(t  
1-10數目字裡面,邊個數子最懶,同邊個數字最勤力? gC`)]*'tE  
最懶係"1",最勤力係"2" (一不做,二不休) F+Z2U/'a  
BBvZeG $Y  
六減二幾時等於零? e$/&M*0\f  
做六噶手勢果時 *wwhZe4V  
&eIGF1ws  
阿明同阿珊去打劫銀行,但事敗逃亡但d警察追捕果時唔追阿明,淨係死追阿珊,點解? @&5A&(  
喜瑪拉雅山(起碼拉阿珊) ob'n{T+lZ  
eaQ90B4  
花店賣花,電器店賣電器,甘教堂賣咩? +vz` go  
my god =D] .`  
pW{8R^vKm  
多啦A夢感冒會傳染比邊個先? 0N{+y}/G  
大雄(「野比」大雄) #XI"@pD  
0O~p7D  
綠豆撞落條柱度,變左做咩? |z~LzSJv  
紅豆(佢流血,染到變左紅色) OC_M4{9/  
6 mO"  
綠豆撞鬼,變左做咩? L,~MicgV  
青豆(佢嚇到面青青) Sj)}qM-y#  
8.?E[~  
有鯊魚食左粒綠豆,條鯊魚變左做咩? 6^;^rUlm  
綠豆沙 'S?;J ,/  
jJ~Y]dQi  
香蕉熟左跌落地,變左做咩? S5_t1wqBJ  
茄子(因為條香蕉跌到瘀左,變左紫色) DZe}y^F  
!8*McO I  
過左一日之後,又變做咩? )47MFNr~>  
香蕉 (佢散左瘀喇) i[150g?K  
dig~J\  
米噶妈妈系邊個? <tbZj=*O/o  
花(花生米) 6z?gg3GV  
,+._;[k  
米噶爸爸系邊個? |;u}sX1t9  
蝶(蝶恋花) aq Mc6N`z  
\cQ . |S  
米噶外婆系邊個? ([ dT!B#aH  
妙笔(妙笔生花) n|i"S`  
V Xm[-  
米噶爸爸系邊個? \k@Z7+&7  
爆米花(抱过花又抱过米) [$a<b/4  
rg5]&<Vq8  
米噶老公系邊個? n#*`!#  
柴(柴米夫妻) u1cu]S j0  
0xpx(T[  
米噶鄉下系邊度? !QEL"iJ6M'  
“鱼”(鱼米之乡) 4_LQ?U>$  
e *]r  
暗恋米噶人系邊個? {J]-<:XD  
炊(无米之炊) d~*TIN8Ke~  
0oU=RbC  
米噶学名系咩? dqe7sZl!  
老鼠(米老鼠) Cd] /  
?a.+j8pbGg  
米唔系蝶噶亲生女,點解? DjHp+TyT  
米噶亲爸是海(海上花) XM~~y~j  
7=P^_LcU  
咩動物最串? (~s|=Hxq|-  
羊(叫聲-咩) ]Kde t"+  
xx8U$,Ng  
有一日小明行行下街果時覺得隻腳好酸,點解 } /e`v6  
原來小明踩中左舊檸檬 pOga6'aB)  
K:5eek  
咩玩具唔可以係船玩? f h<*8w0H  
爆旋陀螺 }$g mK  
~ 3T,&?r  
有乜野慘過食舊屎? fgF;&(b  
食兩舊屎 ~}%~oT  
V"RpH,  
郭富城唱咩歌?唱"這歌";去中國唱咩? 0ys~2Y!eH  
"唱"人民幣 V#83!  
Ya Y8 `M{  
讀完中五讀乜? =P^wh  
讀下午 <I=$ry6 8  
\ijMw  
點解唔可以係船上講笑話? Z1,gtl ?  
因為個海聽到會笑,咁就會引起海嘯 P $ >`  
&ak6zM  
食乜野昆蟲會瘦? S>_27r{  
蟻(食蟻瘦) .FP$ IWt/1  
"x*-PFT  
去小明屋企禁極門鍾佢都唔開,最後講左一句乜小明先去開門? $=aI "(3&  
「我來自德成」 {0yu   
 \4bWWy  
樹邊部份最得閒? :tGYs8UK  
葉(葉得閒) vRhnX  
]tt} #  
原來「瑜珈」的創辦人係兩個中國人,但係佢地只係創立左一大堆理論,佢地究竟係邊個呢? 3|kgTB-  
孔子、孟子  6sxz_f  
&M"ouy Zo9  
月經來為什麼不能吃健達出奇蛋呢? [}o~PN:sT(  
會讓你驚奇不斷(用国语读) 9 $l>\.6  
4$"DbaC  
達文西密碼上面是咩? IazkdJX~  
達文西帳號 %3=J*wj>D  
(#Mp 5C'X  
點解小紅帽的胸部甘細? TEVI'%F  
奶奶俾大野狼吃咗 ^toAw8A=@0  
~+n,1]W_  
食得檸檬多會傷架喎,傷咩呀? RtV.d \  
傷心 %XRN]tsu  
H;KDZO9W  
豬肉榮賣豬肉,菠菜蓮賣菠菜;咁衛蘭賣咩? e~\QE0Oe:  
「My love my fate」 pyB~M9Bp/  
Cmd329AH  
檸檬最怕咩生果呢?  46,j9x  
柑(柑橘檸檬) KL3<Iz]  
"Pc$\zJm;  
點解鷄會冇毛? s ic$uT  
飛甩雞毛 5 nLDj:C~  
6rDfQ`f\p  
窩打老道的老豆叫咩名? 2WCLS{@'  
窩打老豆 clDHTj=~  
1]OSWCEm*[  
小明自己做暑期作業,第二日,佢死左,點解? }NmNanW^  
自作業,不可活。 45+{nN[  
;e s^R?z  
睇完A片之後要做咩? -l*g~7|j  
睇B片(VCD系分開兩隻) 0Xl%uF+w  
'Z 8aPHD  
條蟲爬去皇帝條jj度你估係咩? IF_DZ   
爬龍舟 ;#anZC;  
Plo,XU  
咩動物識桌球? ;!u;!F!i  
鷹(英式桌球) y!Cc?$]_Y  
:Ml7G  
有一塊火腿同一條腸仔放左落同一隻鑊度,點解佢地唔傾計? <n0{7#PDqw  
佢地未熟 2V gP  
H7&xLYQ2  
皇后似咩? (H#M<N  
廣場(皇后{像}廣場) FxU'LN<;HY  
*i%quMv  
咩植物識溜冰? %FA@)?~  
花(花{識}溜冰) 6Z! y  
Dz&+PES_k  
有咩島唔係四面環海, 除左安全島之外? s3QEi^~  
吉之島 Z[L5 ;  
2[R$RpA_  
牛驚咩植物? :,UN8L "  
牛(牛{怕}葉) ?9KGnOVu  
5M){!8"S)#  
蜘蛛俠最驚咩 n^9  ?~  
殺蟲水 *"9<TSU%m  
 tFh|V pB  
流星花園首主題曲叫流星雨.咁陶大花園首主題曲係乜呀? 1mW%  
陶大宇 p^QZq>v  
CEt R[Cu  
魚旦粉有魚旦,牛腩粉有牛腩..咁咩野粉有雪糕呀? < oI8-f  
seven Re[ :qLa]  
"> 90E^  
世界上最貴既係咩菜? f(:1yl\a  
巴菜 XD%wj  
*gqSWQ  
機械人最鍾意扮咩? 3Sh+ u>w  
扮焦 $99R|^  
A"l{?;~  
1+1 幾時會=3? k W-81  
錯個陣 ?]!vRm Z;  
t_c?Wp~tH  
咩野係最高?   49h0^;xlo:  
無比膏(高) U[8{_h<#  
A t9X]t  
有咩再俾第一題o既野更高? 8;zDg$ (  
強力無比膏(高) kX;$}7n  
)"u:ytK{  
點解NDS會勁過PSP? ]0 ~qi@  
因為NDS可以屈機 R]L2(' B  
AV4~U:vU  
點解PSP可以再勁過NDS?  (_+; R  
因為PSP可以屈爆機 32>x^>G=>  
|E^|X!+9  
"ABBABAABAABBBBBAABBABBA" (從句子中猜一句問候語) IN!02`H  
long time no see(c) vDE |sT  
Ps>&"k$T  
菠蘿係橙黃色 , 咩羅係綠色呢? Z^_>A)<s<  
keroro t4K56H.L?  
0HibY[_PbD  
柯南病左 , 有邊個會探佢?   ]+%=@mWYs  
名偵'(名偵'探'柯南) .Ff_s  
DeQDH5X"  
一隻螞蟻有6隻腳 , 點解佢行過狗屎得4隻腳印?   3H8Al  
有2隻手要叉住個鼻 e}"wL g]  
!nw [  
USA個細佬係邊個? <GZhH:  
USB .6T4z7I  
J$[Q?8 ka  
從前左q同右q住埋一齊,後來右q搬走左,結果點呢?(猜四字) EXbTCT}`x  
阻(左)q住晒 "tR}j,=S:D  
9g@ NcJ]  
點解白兔牌吻百蜜隻兔係男仔?       d*- Xuv  
一d都唔毑 DY3:#X`4  
p;->hn~D'5  
狗會「汪汪」咁叫,貓會「喵喵」咁叫,咩會「咕咕」咁叫呢? lB:l)!]||=  
楊過(成日叫"姑姑") !J^tg2M8:  
^k72{ 3N(  
拉_登最想炸咩薯?馬鈴薯????番薯??? 炸薯條、???? {ymb\$f  
喬治布殊(薯) 08r[K(bfb,  
Rx S884  
A君拎住個熨斗去水務局,B君駕車去公園,C君就戴住頂帽坐監,究竟佢地做緊乜?   s[V `e2O  
玩緊大富翁 gCV  rC  
e,Zv]Cym  
點解小明俾人打,佢阿媽係傾面都唔救佢?   MSYN1  
俾人打到阿媽都唔認得 `:5,e/5,  
Xj ,j0  
一隻蟻究竟用咩方法唔駛1分鐘就由香港去到美國呢? 5 ,ZRP'oI  
地圖上面行 {B^pnLc  
n\>.T[$"  
鸡鹅鸭去饮汽水,买左三只,但系唔够分,点解? }x0Z( `  
婀娜多姿(鹅啰多支) `|,tCM&-  
'j#a%j@{  
鄧麗欣=十分愛, 咁邊個=十分勁? 78w4IICk  
藍精靈(藍精靈 十分勁 貪玩貪笑真要命 ) m+T2vi  
/v$]X4 S`  
小明過馬路,明明綠燈,點解最後比車撞死左? P^4' |#~2T  
因為明明綠燈轉眼變成紅燈(鄭融-紅綠燈) 9::YR;NY  
L>:FGNf^H  
廣東出東瓜,廣南出南瓜,廣西出西瓜,咁廣北出咩? 7}07Pit  
聲(講不出聲) k2uBaj]  
rC rr "O#j  
陳奕迅鍾意邊個,唔鍾意邊個? =,E'~ P  
陳奕迅鍾意懷念,唔鍾意綿綿(從來未愛你 綿綿 可惜我愛懷念 陳奕迅-綿綿) H%T3Pc  
V8v,jS$l4  
咖啡杯同玻璃杯玩踩鋼線,點解咖啡杯會跌左落黎? :BDviUC7Z  
咖啡杯都企不穩(Twins-丟架) va+m9R0  
8;.` {'r  
冬甩既爸爸係邊個? ! F,s"  
多啦A夢(日文版既多啦A夢主題曲) + V89J!7  
C~_q^fXJt  
柴,米,油,鹽 有邊樣野唔係八十年代? 05g?jV  
油(由不是八十年代 Cookies-心急人上) B>aEH b  
6#-Z@fz%  
如果獅子黎到要走快四步,老虎黎到要走快三步,咁乜野黎到要走快兩步? .-%oDuB5zF  
財神(林子祥的-財神到)  p1?J  
,s8&#1rJ-  
足球姓足,排球姓排,藍球姓藍,柔道姓咩? .lG +a!)  
柔道姓"誕"(又到聖誕~~又到聖誕~~ 圣誕歌) b)y<.pS\  
0k7"H]J  
用身體上邊樣野可以修飾雙手? v/(__xN`B  
毛髮(毛髮可修飾的一對手 beyond-真的爱你) vT}pbOTh  
JrxP,[q JG  
黑貓同白貓一齊過馬路, 白貓俾車撞低, 咁白貓會同黑貓講既第一句說話係咩呢? U)b &zZc;  
喵~ 6d(b'S^  
98ayA$  
身分證跌咗,點算? KZ @l /s  
執返 EKJH_!%  
C7T;;1P?  
一個貨櫃車司機撞到騎電單車的人,貨櫃車司機受了重傷,而電單車騎士卻沒有事點解? r 3?5'S`  
因為貨櫃車司機當時係係街到行緊,唔係係貨櫃車上 {cX7<7N  
"pl[(rc+u  
巴斯光年殺左條龍,後世人幫佢改左個花名,系咩? @OrXbG7&>#  
殺龍巴斯 BiI{8`M!$x  
&U8 54  
咩野要掉落水4次先會俾水沖走? -ca]Q|m8  
雀仔(有隻雀仔跌落水 跌落水 跌落水 有隻雀仔跌落水 被水沖去) B=^2g}mgK  
,Zr  YJ<  
長頸鹿條頸咁長係因為佢要食樹上既草,越食越高,條頸越伸越長.咁猩猩個鼻哥窿點解會咁大? v.]'%+::#  
佢D手指好粗 { <~s&EPd  
n *Q4G}p  
人心係咩色架?   ?n73J wH  
黃色(人心惶惶"黃黃") 9EjjkJ%)q  
e4?<GT   
爺爺的兒子是哪一種食物? 8L@UB6b\  
椰子(爺子) 64;oB_  
dUUPhk0  
用96猜一種飲品。 Q=MCMe  
奶昔(nine,six) dcM+ylB  
i"ck`6v"8  
用2.4.6.8.10猜一種食物。 )lE3GDAPgZ  
蓮藕(雙數又稱偶數,題目的數字是連續的偶數) d+1L5}Jn  
}NR`81  
有個人叫集擊,佢識左個新朋友,個朋友叫咩名呢? B44]NsYks~  
自殺(自殺式集擊) /{49I,  
1Qrm"TFo  
咩係唔可以雪凍既呢?? P] {B^,E  
秘密(不能"說"的秘密) G >I.  
44g`=o@  
點解豬咪咪唔可以"SOR"頭!!?? ;e`D#khB  
"不能說的秘密(普通話讀)" aEV|>K=6Y'  
q\-xg*'  
有個人拆左飛機上面個廁所DUM落黎`-點解? _D!M nTK  
因為佢係癡線的 =]2 b8  
4UkP:Vz:  
有個ah婆無端端死左`-點解? N}eU.#L  
因為比岩岩DUM落黎個廁所`擇'死左呀 \5j22L9S  
,S7~=S  
為什麼放煙花時不會射到天上的星星? W ??;4  
星星係會"閃 }UJdE#4  
0Ax>gj-`  
為甚麼黑人愛吃白巧克力?  oaH+c9v  
怕咬親自己手指 'Y,+D`&i)  
)&g2D@+{  
一千年前是過去,一千年後是什麼 p P_wBX  
現在(一千年前的一千年後) dn:|m^<)  
)dUd`g  
一個梨,分給五個小孩吃, 要用刀切,平均分給所有小孩, 但要切三刀,怎辦? s\F EA"w/  
將個梨用兩刀十字切,之後用最後一刀對死其中一個小孩 s8/ozaeo  
h$:&1jVY{  
高先生住係十三樓,佢出街時可以搭電梯直達地下,但如果返屋企既時候得佢自己一個搭電梯,佢一定搭到十二樓再上一層樓梯,點解 <S:,`v&Z  
因為佢唔夠高按十三樓既制,so要上左12樓先 Ae,2Xi  
VO\S>kw  
有三种動物在奧運會比賽三級跳,它們是猴子,狗和袋鼠,你估誰會贏? vQ9 xG))  
猴子,因為三級跳一定要單腳起跳,其他兩隻動物都唔識單腳跳 l7=$4As/hI  
b[QCM/  
有一天,一隻識听小小人話的馬騮贏得比賽,有三樣禮物比佢選擇: 一)現金五千元 二)相机 三)机票來回亞洲 經過主人說明禮物用途后,馬 FC jYTGA  
6c;?`C  
騮選擇了相机,點解? q? gQ  
相机,因為識自動變蕉 noB}p4  
 1.u gXD  
有一個頭戴安全帽,上面綁著一把扇子,左手拿著電風扇,右手拿著水壺,腳穿溜冰鞋,請問他要去那裡? 3P<Zzt%eT  
青山 s\n,Z?m  
x 1 R!  
一間牢房中關了兩名犯人,其中一個因偷竊,要關一年,另一個是強盜殺人犯,卻只關兩個星期,為什麼? */fs.G:P  
因為佢判左死刑 !X#3w-K  
ijR*5#5h  
一對僑居意大利的中國夫婦,某天太太到市場買雞胸,因為她不懂意大利話,只好學雞叫,再指指自己的胸部,想買雞腳便指自己的腳,老闆 XO8 H]  
xu\/]f)  
看懂了;後來她想買香腸,卻回家叫丈夫來,為什麼? cZ7F1H~  
因為佢老公識意大利話 fmT3Af l5c  
XEe+&VQmY  
有個人因為喉嚨有嚴重問題,醫生建議佢切除喉嚨 e[|p0 ,Q  
病人: 切左喉嚨我仲點食野 ! o@Cn_p^X  
醫生: 冇辦法喇 ! 你唯有學習用肛門食野啦。 V< 9em7  
病人: 下 ! 唔撚係下話,肛門都可以食野! F".IB^} $  
醫生: 係丫冇錯,你返去練熟點用肛門食野先,你ok的話我先幫你做切喉嚨手術...... uDMUy"8&!  
幾星期後,病人返去覆诊 n"Z,-./m  
醫生: 點呀 練成點   1v8:,!C  
病人: 幾好丫,而家食乜都得! V!aC#^  
醫生: good,但我想問你做乜係咁"un"腳 CUTEp/+  
病人: 因為我而家食緊香口膠 VS@rM<K{  
d}6AHS[  
我:咦,點解咁靜 z|4@nqqX  
佢:靜過靜宜 z 2EI"'4\9  
!WVabdt  
我:佢做咩啤住我地 $SD@D6`lL  
佢:因為佢係熊仁 l{7Dv1[Ss  
V 'BZ=.=  
A:我地依家係邊   c)P%O  
B:北京 2 3XAkpzp$  
A:我地唔係去東京嫁咩   3=eGS  
B:指南針壞左掛....... f<t*#]<  
dA!f v`,6-  
明仔:爸爸,點解會有兩個朗拿度? 9zGKQ|X)  
爸爸:一個係朗拿度,一個係 C.朗拿度 HS7 G_  
明仔:咦,三國時代都有兩個馬昭喎 c Dh4@V  
爸爸:邊度有呀? ~bm2_/RL  
明仔:一個係馬昭, 一個係司馬昭... l Ib >t  
爸爸:............ <` VJU2  
9.w3VF_C  
老師叫同學們畫畫,落堂時,小明只交了一張白紙 'Q;?_,`  
老師:你幅畫叫咩 7^ Q$pT>  
小明:牛吃草 e+=G-u5}-  
老師:咁草呢 1'._SMP  
小明:被牛吃了 {/VL\AW5$  
老師:咁牛呢 ~.y4 ,-  
小明:牛吃完草走了 sp]y!zb"5  
%:8q7PN|  
左:我0分添 +^ 3L~?  
右:咦!我又0分喎!一齊坐又0分,會唔會比人話作弊架? 0:(dl@I)@  
左:係喎...我地錯埋d題一樣既... ,EJ [I^  
J hq5G"  
話說熊貓哥哥同兔仔妹妹拍緊拖,但係屋企人都反對。 >C d&K9H  
熊貓爸:你女朋友唔係好女仔黎架,飛左佢啦 [T?6~^m=  
熊貓 :點解咁講呀老豆   )-Sl/ G  
熊貓爸:我上次睇playboy果時就見到你女朋友.... @42lpreT  
\?]HqPibx  
宅男+宅女=宅配,沒錯吧! q,h.W JI  
話說宅男和宅女就從此在一起「宅」,一天,宅男和宅女突然都肚子痛在搶廁所,就叫做...「宅急便」 KcyM2hE7  
{xb%P!o`  
礼拜天放假,蚯蚓兒子閒著沒事,就把自己切成兩段,對打羽毛球去; [Kj#KJxy  
蚯蚓媽媽看到,就把自己切成四段自個兒打麻將去。 U3iyuE  
無聊爸爸受到兒子與老婆的啟發刺激,卻把自己剁碎在砧板上奄奄一息了... kQiW5  
蚯蚓媽媽聞訊趕來,驚訝又傷心地說:「老公,你這是幹嘛呀!」 /r 2.j3:l  
蚯蚓爸爸虛弱地說:「我.......想 ...想...踢場足球」
顶端 Posted: 2009-05-16 03:55 | [楼 主]
yonghua3

多谢发贴的人[1]

的确够烂
顶端 Posted: 2009-05-25 08:52 | 1 楼
级别: *

多谢发贴的人[]

够烂够烂 W[|[;{  
u-.L^!k  
顶端 Posted: 2009-05-25 08:58 | Unknown 2 楼
hym81

多谢发贴的人[2]

真系好多啊!!楼主系边度稳来架??唔通你就系传说中架烂gag王!!!
顶端 Posted: 2009-05-25 09:06 | 3 楼
killerchen

多谢发贴的人[0]

烂到爆!我顶~你个肺!
顶端 Posted: 2009-06-28 20:43 | 4 楼
[me]

多谢发贴的人[3]

正~!!!!!!!!!多谢
顶端 Posted: 2009-08-05 02:36 | 5 楼
qqhawk
级别: 普通人

多谢发贴的人[68]

简直笑到“陆”地啊
顶端 Posted: 2009-08-08 07:55 | 6 楼
星球大战

多谢发贴的人[28]

哇···真系好搞笑喔~~掂啊···收藏··
顶端 Posted: 2009-08-08 07:57 | 7 楼
wildduck
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[11830]

应该加精华咯。
顶端 Posted: 2009-08-08 08:39 | 8 楼
jacky2009

多谢发贴的人[0]

多谢
顶端 Posted: 2009-09-08 03:02 | 9 楼
5000+
要我哋收声!我哋粤大声!
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[1153]

好强的贴。。。 gaVQ3NqF  
加精华啦
[ 此贴被5000+在2009-09-07 21:47重新编辑 ]
请多多支持软硬兼施版块

顶端 Posted: 2009-09-08 03:43 | 10 楼

多谢发贴的人[6]

强帖强顶
顶端 Posted: 2009-09-08 06:29 | 11 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤笑粤爽