本页主题: 「Man」穷吖!出嚟呃下钱先! - 各位施舍下吖! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

猪X猪X包
猪屎包
级别: 普通人

多谢发贴的人[65]

「Man」穷吖!出嚟呃下钱先! - 各位施舍下吖!

图片:
图片:
图片:
描述:呢张都好傻吖!!
图片:
描述:呢张最搞嘢吖!!
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
11号嗰日,大四嘅师兄师姐影毕业相啰,咁我先至发现原来,出年就轮到我啰,嗰日距地8点半就开始,不过我好不幸,嗰日早上要考试,考专业英语,搞到我最迟啦!成12点先过到去!不过都玩得好高兴,不过师兄师姐俾我地玩到体无完肤,跟住我地就惊,到佐我哋出年嘅时候,同样要俾帮师弟师妹玩翻,嗰心有啲郁闷啦!不过真系好高兴!so同大家响呢度分享下我哋嘅喜悦啦!其中有张相好经典噶!入边嘅人全部都系同一个部门噶!其实仲有好多以前好经典嘅镜头噶,不过宜家净系发住咁多先啦!下次有机会再分享吖!哈哈,废话佐咁多,宜家直接放图啦!PS:青BB嗰嗰就系本人
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:88 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 第一次發相啵~~^^~~多d嚟啦~~^^
  • 顶端 Posted: 2009-05-16 20:48 | [楼 主]
    ♂风♂
    幻术师
    级别: 高人

多谢发贴的人[255]

Re:「Man」穷吖!出嚟呃下钱先!

哇 超级型 五知道到我毕业有无甘好玩
    顶端 Posted: 2009-05-16 21:34 | 1 楼
    huanggd
    贤圣

多谢发贴的人[110]

你隔离青BB个个是你条女?
    顶端 Posted: 2009-05-16 22:35 | 2 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[2069]

D姿势又几过引喔~!哈~~
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-05-16 23:32 | 3 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Re:Re:「Man」穷吖!出嚟呃下钱先!

Quote:
    引用第2楼huanggd2009-05-16 22:35发表的: L6 6-LMkH  
    你隔离青BB个个是你条女?
    %u p}p/?  
    系咩?我唔觉嘅!!梗系唔系啦!係嘅话我早就飞身痴埋去啦!( ⊙ o ⊙ )啊!
    顶端 Posted: 2009-05-17 00:59 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

校園生活真係好~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-05-17 01:50 | 5 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

最唔中意读书噶啦喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2009-05-17 07:01 | 6 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Quote:
    引用第6楼hinotori2009-05-17 07:01发表的: a5wDm  
    最唔中意读书噶啦喵~
    F&@|M(  
    点解呢??读书唔好咩?除佐要考试之外!
    顶端 Posted: 2009-05-17 07:25 | 7 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Quote:
    引用第5楼幸福瞬間2009-05-17 01:50发表的: xdF guV8  
    校園生活真係好~~
    eqFvrESN~=  
    哈哈!!唔知大家估唔估到呢度系响边度影噶呢?
    顶端 Posted: 2009-05-17 07:29 | 8 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

青BB嗰嗰就系本人? |\{Nfm=:%  
    QMb^&?;s  
    IK?]PmN4}  
    nEVbfNo0  
    即係邊個呀? 整張獨照啦。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-05-17 08:14 | 9 楼
    最緊要開心

Re:Re:Re:「Man」穷吖!出嚟呃下钱先!

Quote:
    引用第7楼猪X猪X包2009-05-16 15:25发表的: #Q+R%p  
    Q?]w{f(  
    点解呢??读书唔好咩?除佐要考试之外!
    4?]ZV_BD  
    <ge}9pU)o^  
    @LC~*_y   
    識女仔都好易添。 @\$Keg=>:  
    ,RN|d0dE  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-05-17 08:15 | 10 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

认真读死书!唔想识女仔吖!!哈哈
    顶端 Posted: 2009-05-17 08:33 | 11 楼
    喜力

多谢发贴的人[653]

發兩張相就呃錢,我都發幾句說話呃下錢先
    顶端 Posted: 2009-05-17 08:41 | 12 楼
    cruelbaby
    孤独冰山

多谢发贴的人[275]

而家呢人好多都戴眼镜。。一个字惨
    顶端 Posted: 2009-05-17 19:30 | 13 楼
    pkchao
    级别: 新人

多谢发贴的人[20]

条带个个都打得好差喔!
    顶端 Posted: 2009-05-17 19:36 | 14 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Quote:
    引用第12楼喜力2009-05-17 08:41发表的: ,5 =kDw2  
    發兩張相就呃錢,我都發幾句說話呃下錢先
    L2<+#O#  
    咁你就试下吖!哈哈!!
    顶端 Posted: 2009-05-18 01:45 | 15 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Quote:
    引用第14楼pkchao2009-05-17 19:36发表的: g(KK9Unu  
    条带个个都打得好差喔!
    h)7v1,;w'  
    啲呔係俾我地勐成咁噶!!哈哈!!几暴力吖!!
    顶端 Posted: 2009-05-18 01:47 | 16 楼
    最緊要開心

你個(2蚊)係我送既。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-05-18 09:25 | 17 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Quote:
    引用第17楼Kelvin...^_^...2009-05-18 09:25发表的: 5<!o{)I  
    你個(2蚊)係我送既。
    Tavtr9L0XY  
    多谢吖!! 咔咔!!!哟!变正数啰!
    顶端 Posted: 2009-05-19 07:58 | 18 楼
    最緊要開心

Re:Re:Re:「Man」穷吖!出嚟呃下钱先!

Quote:
    引用第18楼猪X猪X包2009-05-18 15:58发表的: luJ{Iq  
    >&*6Fqd  
    多谢吖!! 咔咔!!!哟!变正数啰!
    H?rSP0.  
    #&;m< %  
    N;e;4,_ n  
    甘你識做回個thx給我們,我地甘支持你。 rdORNlK&  
    0*37D 5jH  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-05-19 14:52 | 19 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

貌似系广工???唉,依家出来做野先知校园的好~好好珍惜你未来嘅一年啦
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2009-05-23 09:48 | 20 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部