立花正仁
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[1604]

今日两岁啦

图片:
唔经唔觉系蓝调两年了
呢两年嚟经历咗好多嘢,有开心有唔开心
开心嘅人识到好多朋友...加菲 7兄 傻傻 丑丑 和尚 menlo Annie 厕厕 TT 芳芳...... 好多.不能一一尽数
至于唔开心嘅就无必要讲啦
一句讲晒,无论我去到边..我始终都系蓝调一份子.
系度祝愿大家:心想事成.身体健康
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: wuyazi | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: icmanliu | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 雨夢 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大儍儍 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Kelvin...^_^... | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Kelvin...^_^... | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 小加菲 | 理由: 周年快樂

• 顶端 Posted: 2009-05-18 12:47 | [楼 主]
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

恭喜曬窩。

本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 马骝晖 | 理由:
  • 光榮家族
    顶端 Posted: 2009-05-18 12:55 | 1 楼
    最緊要開心

图片:
    我見到的時差。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-05-18 12:59 | 2 楼
    cruelbaby
    孤独冰山
    级别: 高人

多谢发贴的人[275]

边个改名叫做‘厕厕’佄奇怪啊??不过都恭喜下你。
    我见标题的时候,觉得好奇怪,‘今日两岁’我仲以为你个仔两岁啊
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2009-05-18 16:26 | 3 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第2楼Kelvin...^_^...2009-05-17 16:59发表的:
    我見到的時差。

我同你一樣,時差12小時呀!

恭喜輝哥度過两年藍調歡樂日子!
    本帖最近评分记录:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-05-18 19:01 | 4 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

点解次次都没人提起我个名噶喵~~
    恭喜你咯喵~
    本帖最近评分记录:
  • 谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2009-05-18 19:40 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

請自我反醒
    本帖最近评分记录:

• 2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-05-18 19:53 | 6 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

2岁就行路和喊人了

本帖最近评分记录:

• 顶端 Posted: 2009-05-18 20:24 | 7 楼
    wildduck

多谢发贴的人[11830]

2年就强的不是人啦.LZ真犀利咯.
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2009-05-18 20:56 | 8 楼
    最緊要開心

Quote:
    引用第4楼花無缺和尚2009-05-18 03:01发表的:

我同你一樣,時差12小時呀!

恭喜輝哥度過两年藍調歡樂日子!

係啦,老友。

要唔要搵日出來講佛計?

光榮家族
    顶端 Posted: 2009-05-18 21:11 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

咁又兩年~~~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-05-18 21:27 | 10 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

恭喜恭喜
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2009-05-18 22:13 | 11 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

原来甘都可以稳到钱吖~!

早知道我都无甘低调拉

高调甘庆祝下`~
    本帖最近评分记录:
  • 开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-05-18 22:21 | 12 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Quote:
    引用第12楼nike0241052009-05-18 14:21发表的:

早知道我都无甘低调拉

.......

下次啦,有機會既!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-05-18 22:23 | 13 楼
    最緊要開心

Quote:
    引用第12楼nike0241052009-05-18 06:21发表的:

早知道我都无甘低调拉

.......

我可以幫你整張card高調0的。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-05-18 22:29 | 14 楼
    雨夢
    汏頭囝

多谢发贴的人[20751]

恭喜恭喜啊
    本帖最近评分记录:
  • 亼泩恰ㄝロ栤丅灬,鎏菿儘処叒讠隹椥!
    顶端 Posted: 2009-05-18 22:38 | 15 楼
    icmanliu
    ^^曼聯鬼^^

多谢发贴的人[1775]

恭喜晒~~
    大家都係曼聯人
    梗要支持下
    曼聯萬歲!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    本帖最近评分记录:
  • ^^生係曼聯人~~~死係紅魔鬼^^
    顶端 Posted: 2009-05-19 02:47 | 16 楼
    wuyazi
    级别: 圣人

多谢发贴的人[1189]

恭喜啦,马骝仔。
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2009-05-19 04:22 | 17 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

曼聨輝好波
    本帖最近评分记录:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-05-19 05:10 | 18 楼
    立花正仁

多谢发贴的人[1604]

回归

顶端 Posted: 2020-03-05 19:08 | 19 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区