本页主题: 对手机版的建议 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

twinsb4
等我林下先
级别: 普通人

多谢发贴的人[52]

对手机版的建议

呢排想买部手机送比爸爸~~~~~跟住系论坛度就见到有手机相关,点知道入去一睇!!!!都系铃声 游戏 图片~~~其实我觉得呢D系可以算系手机软件资源姐~~~~系米可以分几大类呢~~·比如分享下最近有咩性价比高的手机啊~~或者某部手机大家觉得好吾好啊的“手机资讯” 同埋系米有人出售手机的“手机地摊”类似甘样的分类我觉得先算得上系手机相关罗~~~~
顶端 Posted: 2009-06-24 19:57 | [楼 主]
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

http://www.canton8.com/forum/thread.php?fid=147 呢度係做有關買賣嘅事項嘅~睇睇啦~ I4|LD/b  
至於分類~以title分暫時嚟講係可以清晰到嘅~~再分幾個子版嘅話如果資迅唔多就好多餘喇~ $7QGi|W*k  
你可以查下手機討論或手機資訊呢d主題提下或者發有關主題嘅帖都得嘅~ yk0tA  
thank u 你嘅建議~我哋會努力改進~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-06-24 21:05 | 1 楼
twinsb4
等我林下先
级别: 普通人

多谢发贴的人[52]

[quote]引用第1楼幸福瞬間2009-06-24 13:05发表的: 'e*w8h  
http://www.canton8.com/forum/thread.php?fid=147 呢度係做有關買賣嘅事項嘅~睇睇啦~ u]7wd3(  
`Oi#`lC\  
y.I&x#(^  
呢个市场我之前都见到~~不过我见有专门一个关于手机的版面林住会吾会手机的市场放系里面好D姐~~~~~建议来的
顶端 Posted: 2009-06-25 17:35 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】

Total 0.013050(s) query 6, Time now is:05-20 12:11, Gzip enabled 粤ICP备06028238号