本页主题: 边个教下我点做 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

♂风♂
幻术师
级别: 高人

多谢发贴的人[255]

边个教下我点做

小弟我无物拍拖经验,唔知道甘样算点,都唔知道点做. kdr?I9kwW  
    我同女朋友已经半年啦,但我发现据好似越黎越变啦,开始噶时候,特别我地未拖之前,据好关心我,我唔舒服,据会拿药比我,仲会,千里迢迢送去我宿舍,之后我地拖左之后,由于我少拍拖,所以好在乎据,成日都会稳据,成日都好容易吃醋,我有阵时都知道唔可以甘小气,我想大度D,但我真系唔中意,唔想据提起据以前噶男朋友,提起其他男人(据中意个D),据好多时候做紧自己D野,我稳据,据会好烦(我觉得,从语气度),搞到我唔够胆随便稳据,跟住据又问我,点解成日唔稳据.我真系唔知道点做. hny(:Dj  
    琴日,下午据去见工(暑期工),跟住原本我地就约左晚上去体电影,甘等距见完工,就去体电影,见工啊个野叫距晚上+据Q发个简历比距,甘一体完电影就即刻返屋企咯,我原本林住可以成晚一起噶,点知道据甘早就要走,我就无晒心情噶啦,点知道据返到屋企之后打完简历+啊个人Q,据话比我知道,人地无上(个阵先10点几),可能太迟,早知道系甘就唔去体电影,返屋企好过.   我个阵真系好伤心啊,同据体出电影都会甘,体电影系距提出噶,我地约个时间系上个星期,而据要见份工系琴日先稳,即刻过去见噶,唔通我就真系甘无价值,我真系唔知道点做,我份人好少闹人,好少嬲,但我唔知道点解对住据特别容易烦躁.个心好乱..
[ 此贴被芝麻糊在2009-07-23 02:53重新编辑 ]
顶端 Posted: 2009-07-23 06:17 | [楼 主]
山风流水
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11417]

咁都烦一餐 <w UDcF  
s 7re  
佩服 佩服
也可以清心
可以清心也
以清心也可
清心也可以
心也可以清
顶端 Posted: 2009-07-23 06:46 | 1 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

你應該支持佢...搵到份工先囉
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-07-23 09:22 | 2 楼
农村小孩子
级别: 普通人

多谢发贴的人[73]

热恋时,可以日日见,糖痴豆甘都唔怕,过左呢个时期,就应该比D空间,比D时间,比D自由自己同距,距唔开心,你要知道距发生咩事,或短讯,或QQ聊天,有时比见面还要好,吃醋容易发嬲,容易发脾气,控制自己。比多D新鲜惊起野距,或投其所好,做多D距中意既野。
顶端 Posted: 2009-07-23 17:14 | 3 楼
彩雲追月
不及閣主人
级别: 强人

多谢发贴的人[109]

其实究竟系边个变咗。
Life as if The Paradise were on This Earth.
顶端 Posted: 2009-07-23 17:41 | 4 楼
zs_anson
级别: 新人

多谢发贴的人[5]

第一次恋爱系咁个喇,俾D时间大家唔会将自已逼得太紧对感情,放松D
顶端 Posted: 2009-07-23 19:42 | 5 楼
♂风♂
幻术师

多谢发贴的人[255]

Quote:
引用第1楼山风流水2009-07-22 22:46发表的: J%ng8v5ex  
咁都烦一餐 -xs @rV`  
{a aI<u  
佩服 佩服
<QbD ;(%  
..甘人地新仔..无物见识啊嘛
顶端 Posted: 2009-07-23 21:00 | 6 楼
♂风♂
幻术师

多谢发贴的人[255]

Quote:
引用第2楼gy77gy772009-07-23 01:22发表的: j}9][Fm1*  
你應該支持佢...搵到份工先囉
BfZAK0+*$  
我又唔系唔比距稳,据同我体电影之前都无讲过有问题,体完就又系度讲
顶端 Posted: 2009-07-23 21:01 | 7 楼
♂风♂
幻术师

多谢发贴的人[255]

Quote:
引用第3楼农村小孩子2009-07-23 09:14发表的: ;75m 9yGo  
热恋时,可以日日见,糖痴豆甘都唔怕,过左呢个时期,就应该比D空间,比D时间,比D自由自己同距,距唔开心,你要知道距发生咩事,或短讯,或QQ聊天,有时比见面还要好,吃醋容易发嬲,容易发脾气,控制自己。比多D新鲜惊起野距,或投其所好,做多D距中意既野。
MLD1%* &0  
恩   多谢你啊....其实好多人都甘同我讲噶,不过我唔稳据个人就唔舒服...唉
顶端 Posted: 2009-07-23 21:02 | 8 楼
q241798
级别: *

多谢发贴的人[]

努力搜寻着妳的痕迹、结果是找不到了莪。
顶端 Posted: 2009-08-30 10:21 | Unknown 9 楼
傻哥
中流砥柱剑走偏锋
级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

你今晚扫两枪佢
顶端 Posted: 2009-08-31 14:38 | 10 楼
hao2382000
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

飞左呢个去,稳个第个,甘你就唔使烦了
顶端 Posted: 2009-09-07 22:57 | 11 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式