本页主题: 关于MU下载 新手们过来响应下 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

不良老头
坚持就是胜利~
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

关于MU下载 新手们过来响应下

呢度确实有很多粤语动画下载,几高兴下,但是MU下载却令到我地一头雾水 W5&;PkhQ6  
既然入得到来呢度嘅,无非都系对粤语动画十分之钟爱嘅人士,但何必要搞到咁麻烦,咁难嘅下载方式咧?情况十分之尴尬,睇到标题好兴奋,斋有得睇,就5知点下载,甚至系下载5到,吊晒人地胃口,何必咧?唉... lZ\8$,B)  
  资源发布上来,无非都系要共享俾有需要嘅人士,一个下载方式就搞咁神秘,认识嘅人又轻描淡写咁讲咗下,而且方式又麻烦,仲系度自娱自乐,津津乐道。5识嘅人就系度急到原地打转都得了,难免多多少少最终都系放弃系呢度搵资源。如果真系有心共享俾广大爱好粤语动画fans嘅朋友,难道就5可以整D大众化嘅下载方式咩?资源发布得好,大家多会感谢,睇下人地电驴上嘅热心人士们,哎。若果必须到论坛下载,整个BT出来,加上论坛信息说明咯,既可以方便共享到资源,又提升咗蓝调粤语论坛嘅人气&口碑。 !BQ:R(w  
  唉,话就讲到呢度了,版主要删除嘅我都无嘢好讲了,新手们你地都系咁认为么?
顶端 Posted: 2009-08-05 18:50 | [楼 主]
gba168
天下收藏
级别: 神人

多谢发贴的人[1446]

http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=236853 hRU5CH/!  
加入qq那以及介绍MU下载或qq我591617886
顶端 Posted: 2009-08-05 19:07 | 1 楼
liaoyanxun
HES

多谢发贴的人[3]

十分认同楼主之观点,之前既IQ博士,就系甘,下载左一半,就5办法喇!
顶端 Posted: 2009-08-05 19:24 | 2 楼
zcf4484
级别: 高人

多谢发贴的人[311]

將你嘅問題一五一十咁講清楚,好比我整理一下。
顶端 Posted: 2009-08-06 01:55 | 3 楼
zcf4484
级别: 高人

多谢发贴的人[311]

你話咩『就5知点下载,甚至系下载5到』同點樣『整D大众化嘅下载方式』? =i1+t"=  
BT分享係好麻煩,你如果有用BT分享過就會知道。
顶端 Posted: 2009-08-06 02:00 | 4 楼
nhbg

多谢发贴的人[17]

十分不认同楼主之观点,MU下载是好办法喇!
顶端 Posted: 2009-08-20 22:10 | 5 楼

多谢发贴的人[4]

各有各好,,, zqlg Jn  
{x\lK;  
网盘就系时效比较长,,,MU好似3个月都有效,,, @x[Arx^?}  
9NEL[J|  
如果BT分享,,你叫人地3个月都开住部机分享带宽?? iebnQf  
Y7GHIzX  
不过MU的确有时会"肾肾地",,,有时有D文件会显示"该文件无法使用"....
顶端 Posted: 2009-12-26 01:27 | 6 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】