本页主题: 求助!!!!!建议补种!!!!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

囝囝
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

求助!!!!!建议补种!!!!!

依家有好多电影、综艺、音乐、都有好多无种,希望补种!! mZQW>A]iE  
我有好多嘢想下载都下载唔到!! d(9ZopJrQ  
有啲下到一半又下载唔到,有啲根本就冇资源!!
顶端 Posted: 2009-08-19 04:07 | [楼 主]
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

非原創的就不能強求了。是本地原創的14天內會保證有種子。
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2009-08-19 06:11 | 1 楼
囝囝
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

有好多原创既都冇種啦!!!希望可以補種!!!唔該晒!!!! ( cqVCys  
_cH 7lO[  
例如:神勇铁金刚、铁板烧、龙猫烧须等等!!!
顶端 Posted: 2009-09-17 01:08 | 2 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

Quote:
引用第2楼囝囝2009-09-16 17:08发表的: P ||:?3IH  
有好多原创既都冇種啦!!!希望可以補種!!!唔該晒!!!! [Dq!t1  
')>& :~  
例如:神勇铁金刚、铁板烧、龙猫烧须等等!!!
\`M8Mu9~w  
 mVuZ} `  
只能保證七天內有效~多體諒吧
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2009-09-17 06:00 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】