本页主题: 清唱 小城大事 - 唱得吾好无话我吖 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

火炉
从逆境中走出来
级别: 圣人

多谢发贴的人[385]

清唱 小城大事 - 唱得吾好无话我吖

EB5 ^eNdL  
[ 此贴被火炉在2009-09-01 19:10重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 下次個echo可以調返細d~咁會天好~^^
  • 顶端 Posted: 2009-08-31 11:36 | [楼 主]
    jasonhand
    西米濑仁
    级别: 高人

多谢发贴的人[52]

Re:清唱 小城大事

回声调得太重喇~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 中point~!!
  • 顶端 Posted: 2009-08-31 16:26 | 1 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

你唱得好好吖 我完全比你噶歌声感动到吖 你喺一个令到观众听一次就记得你噶人咯 但喺不过呢 我觉得假音部分有少少作状咯 即有时呢又唔使太过火 尤其是唱到"吻下来" 个来字 如果加少少震音 会好啲 今次你衰就衰在拣咗首女仔歌 下次拣翻首男仔歌会比较好啲 仲有回音唔好太大 整体都OK嘅 可能你唱K唱得多啦 记住自己要揾到自己噶优点 发掘自己好噶方面咯 我比PASS  
    [ 此贴被moonwalk在2009-09-01 03:49重新编辑 ]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 哈哈~評審團一份子呀~~
  • 顶端 Posted: 2009-08-31 17:59 | 2 楼
    kennywind
    華仔哥
    级别: 普通人

多谢发贴的人[73]

連咗好多次都連唔上~~~無緣了
    顶端 Posted: 2009-09-02 00:56 | 3 楼
    山风流水
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11417]

把声几好啵
    也可以清心
    可以清心也
    以清心也可
    清心也可以
    心也可以清
    顶端 Posted: 2009-09-02 04:44 | 4 楼
    山风流水
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11417]

果D回音系你特登混音混出嚟嘎 G 1 rsd  
    X4:\Shb97  
    ) /kf  
    也可以清心
    可以清心也
    以清心也可
    清心也可以
    心也可以清
    顶端 Posted: 2009-09-02 04:46 | 5 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

傻啦,點會話你0者。 @_Ko<fKSX  
    ZqhCGHy  
    只會0朝笑你,鄙視你。 Fb&Xy{kt1  
    u%J04 vG"D  
    la7VeFT  
    @5!Mr5;  
    回歸正傳,繼續努力唱好0的歌。樓主!!! ]Q Y:t:-  
    O,`#h*{N  
    }pJ6CW  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-09-03 20:25 | 6 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

Re:Re:清唱 小城大事

Quote:
    引用第2楼moonwalk2009-08-31 01:59发表的: u@j]U|FpY  
    你唱得好好吖 我完全比你噶歌声感动到吖 你喺一个令到观众听一次就记得你噶人咯 但喺不过呢 我觉得假音部分有少少作状咯 即有时呢又唔使太过火 尤其是唱到"吻下来" 个来字 如果加少少震音 会好啲 今次你衰就衰在拣咗首女仔歌 下次拣翻首男仔歌会比较好啲 仲有回音唔好太大 整体都OK嘅 可能你唱K唱得多啦 记住自己要揾到自己噶优点 发掘自己好噶方面咯 我比PASS  
    kvWP[! j?)  
    0p"l}Fu@`  
    lSGtbSyDI  
    老友,睇得太多電視啦,哈哈。 DQC=f8  
    {}r# s>  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-09-03 20:27 | 7 楼
    彩雲追月
    不及閣主人
    级别: 强人

多谢发贴的人[109]

运气方面争的,高音部分好明显。
    Life as if The Paradise were on This Earth.
    顶端 Posted: 2009-09-04 02:52 | 8 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

下次等喵喵表演下啦喵!~~~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2009-09-04 05:42 | 9 楼
    sam16223
    ※ぶ燦ぶ※

多谢发贴的人[63]

千里传音咩~唱歌最好只MIC吾好有效果~出离一唱便知龙与凤
    顶端 Posted: 2009-09-24 11:07 | 10 楼
    德记
    嘛嘛哋

多谢发贴的人[77]

听你唱歌令我感受到大自然的气息,仿佛在深山中
    顶端 Posted: 2009-11-26 00:40 | 11 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部