本页主题: 關於-Sports-体育讨论区-馬甲copy黨陰魂不散!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

關於-Sports-体育讨论区-馬甲copy黨陰魂不散!!

親愛的睇肉區不幸地再度成為馬甲copy黨留連亂頂舊帖嘅重災區...新帖(當日體育新聞/資訊)一出又比頂到第二/三板!! :` SIuu~@  
{]IY; cL  
由於冇明文規定睇肉區發帖唔可以加密内容(即係設置合適威望) mS%4  
用作欄住班無聊人--請問我地幾個會係該區轉新聞嘅強的不是人...可以咁做嗎?!? *d8 %FQ  
$ .tT  
如果--可以-- K_M Ed1l  
唔該同巡警先生協調一下/版規無話唔得(自覺得理由合理)/發帖人只係想為啲用心睇帖/回帖嘅波友服務/並唔想轉啲新帖過嚟比人利用!! g2f"tu_/%  
Xe4   
如果--唔可以-- L' wR$  
加密/設置威望--唔該出番個睇肉區發帖版規或者接埋佢(因為大家都冇心機發新帖)/每日搵番啲新帖嚟睇/頂番上嚟!! K3zY-yIco  
y;az&T  
係未協調或者未有睇肉區發帖版規之前: q,[;AHb  
希望巡警先生就算唔明白/發帖人用意又唔去問清楚嘅時候... !!.@F;]W  
都尊重一下發帖人嘅意願..唔好利用特權去修改!!  . U{}N%S  
nAQ[ -NbW,  
有時間同精力咪諗下辦法點樣杜絕馬甲copy黨亂頂舊帖囉/打擊對象點睇都唔係轉帖過嚟服務大家嘅樓主啩!! }hn?4ny  
_N5pxe `  
To:巡警先生 27Gff(  
(6fD5XtS  
雖然你唔係親愛的曼聯迷-(居然重愛上兵工廠班小朋友) )a^&7  
不過見你咁勤力維持秩序/同轉帖/回帖/吹水-所以同你都有兩句架;0 2m$C;j!D  
希望你明白: xhALJfv  
哩個只係我嘅疑問/絕對唔係投數...我只係想帶出我見到嘅問題-衝住班無聊人已嚟姐!! u&*[   
%g?M?D8Ud3  
其實小弟有個愚見: v} !lx)#  
就係效發有啲版塊咁回帖唔會置頂/by日期嚟排次序+但係就一定要set短啲有效回帖時限...有心睇新聞嘅人就唔會受馬甲懷舊黨嘅影響/不過顯生嘅問題都唔小...版主/巡警門就更加難維持秩序/灌水男嘅來犯/好難知道搞事嘅利用冇鎖嘅舊帖做左啲嘜?!? E?]$Y[KJKs  
IR"C ?  
麻煩人敬上
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-09-05 03:32 | [楼 主]
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

要產走馬甲係個係技術上問題,好難杜絕也很難根治斷尾~如樓主有什麽計畫能否詳細說明。其他就不用加以修飾。能補上杜絕辦法可以會同管理員一齊協商。 )rG4Nga5}  
Tsa]SN14  
這文章我還未能看出重點~只感覺樓主對巡警管理工作有意見。
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2009-09-05 05:48 | 1 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Quote:
引用第1楼bennypower2009-09-04 21:48发表的: dJ"44Wu+J  
要產走馬甲係個係技術上問題,好難杜絕也很難根治斷尾~如樓主有什麽計畫能否詳細說明。其他就不用加以修飾。能補上杜絕辦法可以會同管理員一齊協商。 (nqhX<T>  
zU5@~J  
這文章我還未能看出重點~只感覺樓主對。
e]<Syrk  
%6ckau1_;  
我想知道Sports-体育讨论区-發帖可以定係唔可以/定係只係唔建議-利用威望張帖加密-因為據我觀察...哩排再道出沒大部份嘅馬甲團隊都係一點威望都冇嘅...但係就廿四小時輪班制係咁回啲三/四日前嘅帖...令到發開帖嘅冇心機發//睇開帖嘅冇心機去3/4頁後搵新帖睇. )St0}?I~  
AFt- V  
我唔係話要set到121點...嚟搞個不是人睇肉專區//只係想叫大家set-1-點發帖...已經可以攔住哂佢地...由於佢地動機不明...又唔係集中灌水-又唔係賣告白/但係回帖文字又係向其他體育新聞copy嚟copy去--十幾個脹號...平均4分鐘回一下舊帖!! .M6. ]H  
pbzt8 P[  
或者加設門檻...要求普通人先可以入去可以嗎??! Y58H.P  
 ;LS.  
Re:巡警管理工作有意見 !&%KJS6p4  
冇錯...唔聲唔聲又唔去求證(即係唔知點解咁做-版規是否容許)就修改左!! V7$ m.P#uM  
不過只係協調小問題...但係就錯過左令馬甲門冇意識回舊帖-知難而退嘅機會!! j)i c7 b  
Vy& X1lG:  
馬甲門例子帖:(可以睇到佢地0點威望/冇意識copy回覆*不過文字就唔係出至原帖) f:j:L79}  
http://canton8.com/forum/read.php?tid=298791 P IG,a~  
巡警修改例子:(可以3/4日後作對比) (~|)Gmq2  
http://canton8.com/forum/read.php?tid=299854&fpage=2 \:'GAByy  
j ,rc9  
你可以3日後睇下例子2嘅帖...由於開放番比所有人-會比油輪到咩情度!! 5a |R  
Dw=L]i :0v  
會向睇肉區發帖嘅人:大傻傻/Cing/一串紅/saint文少/色魔豪/豪鬼/wildduck -如果協調一下-可以試下叫佢地全部人發新帖時set-1點威望...就可以杜絕佢地計續頂舊帖/或者可以觀察下佢地會有嘜行動(到底會唔會去換威望-依然故我呢?!)/變化/動機!! i7RK*{  
CI+)0=`<1B  
其實巡警修改番啲帖-某情度嚟講只係盡責/不過就出師冇名同欠缺溝通!!
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-09-05 07:10 | 2 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

首先樓主及其他波友會員要尊重巡警。巡警工作是義務性質,請勿單打或稱呼為“垃圾”呢點我是很反感的。巡警的權利是我放行的,侮辱巡警就是侮辱我。 QXI~Toddj  
|A4B4/!  
其次只要有職責管理論壇的任何一位版主或巡警都可以修改或刪除會員帖子。這個會員要遵守。 5nc W s)  
<\*)YKjn/@  
最後樓主的建議我同劉文虎及體育版主商量再決定,現暫時鎖帖。七天內給上答覆
[ 此贴被bennypower在2009-09-04 23:33重新编辑 ]
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2009-09-05 07:21 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】