« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: everybody,我又嚟啦! - 哈哈,又呃钱啦! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

火舞灵蛇
MRS.YE
级别: 普通人

多谢发贴的人[759]

everybody,我又嚟啦! - 哈哈,又呃钱啦!

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
好耐无见啦,依家真系好少上蓝调啊,通常都系我老公上嚟down嘢,今次我又上嚟呃钱啦,哈哈,各位比下面啦!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 好耐冇見喇~~你要多d上嚟先得架~~
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:28 | 操作人: 語無倫次 | 理由: 靓靓
  • 顶端 Posted: 2009-09-07 23:11 | [楼 主]
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Re:everybody,我又嚟啦!

有两张无化妆嘅比较样衰,唔好踩得咁尽啊,嘻嘻!
    顶端 Posted: 2009-09-07 23:15 | 1 楼
    wildduck
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[11830]

靓女来波.
    顶端 Posted: 2009-09-07 23:33 | 2 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Re:Re:everybody,我又嚟啦!

Quote:
    引用第2楼wildduck2009-09-07 15:33发表的: @+B .<@V  
    靓女来波.
    B,|M  
    :#c?`>uV  
    终于有人回复啦,哈哈! m-> chOu~|  
    ANp4yy+  
    蓝调大把靓女,没轮到我啊!
    顶端 Posted: 2009-09-07 23:52 | 3 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[8637]

好耐无见,仲系靓女 DU]MMR  
    部车车既座套好似用既三明治面料
    顶端 Posted: 2009-09-08 00:17 | 4 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第4楼語無倫次2009-09-07 16:17发表的: s2b!Nib  
    好耐无见,仲系靓女 0wAZ9AxA{  
    部车车既座套好似用既三明治面料
    {nm#aA%,  
    \ $X3n\  
    真系好耐无见啦! &"Ua"H)  
    3vQ?vS|2  
    咩意思啊?三明治面料?我唔识嚄,我老公买嘅!
    顶端 Posted: 2009-09-08 00:32 | 5 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

点解阿蛇个样咁百变嘅? 次次睇相都唔同样 无论如何都喺靓女一名 可惜已有老公
    顶端 Posted: 2009-09-08 03:50 | 6 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第6楼moonwalk2009-09-07 19:50发表的: uAK-%Uu?  
    点解阿蛇个样咁百变嘅? 次次睇相都唔同样 无论如何都喺靓女一名 可惜已有老公
    7{. "Y@  
    &q``CCOF&  
    Pt";f  
    ^0~?3t5  
    唔系挂,点百变啊,我觉得都系一个样--衰样!哈哈! :*A6Ba  
    'n)M0e  
    多谢支持啦,好耐无见啦!
    顶端 Posted: 2009-09-08 04:11 | 7 楼
    moonwalk

Re:Re:Re:everybody,我又嚟啦!

Quote:
    引用第7楼火舞灵蛇2009-09-07 20:11发表的: s-o0N{b?#'  
    C Ij3D"  
    ylmf^G@JC  
    A5y?|q>5  
    \qNj?;B  
    唔系挂,点百变啊,我觉得都系一个样--衰样!哈哈! l4L&hY^  
    .......
    $N+a4  
    8 yB  
    `)1_^# k  
    阿蛇一般同老公几耐一次吖?               几耐上嚟蓝调一次
    顶端 Posted: 2009-09-08 04:14 | 8 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Re:Re:Re:Re:everybody,我又嚟啦!

Quote:
    引用第8楼moonwalk2009-09-07 20:14发表的: Nt$/JBB[$  
    P7 H-Dw  
    |Y0BnyGK  
    %_KNAuM  
    阿蛇一般同老公几耐一次吖?               几耐上嚟蓝调一次
    #gUM%$  
    RUlM""@b  
    2oGl"3/p  
    bo0m/hVU  
    你好衰噶!咁问人,人地点答你啫!哈哈! l`[*b_ Xt  
    睇你第一句吓我一跳! Hh$x8ADf  
    唔定时噶,因为我好耐无上嚟啦, FxTOc@<  
    今日喺屋企突然醒起就上嚟呃钱咯,哈哈!
    顶端 Posted: 2009-09-08 04:18 | 9 楼
    moonwalk

哦 原来今日喺屋企突然醒起就嚟 下次继续支持阿蛇啲靓相
    顶端 Posted: 2009-09-08 04:22 | 10 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

唔系,系醒起要呃钱,我都时不时上下嚟睇嘢噶,不过哉睇无回复咯,嘻嘻!
    顶端 Posted: 2009-09-08 05:38 | 11 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

我冇錢你呃阿。 F7E #x  
    lo,?mj%M  
    俾你呃我thx阿
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-09-08 16:21 | 12 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

蛇妹越黎越靚喔。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-09-08 17:38 | 13 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

你成日都咁耐先上嚟見我哋一次~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-09-08 23:30 | 14 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

樓主點解臺車冇車匙?你應該把車開走~嚇下個車主嘛
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-09-09 04:36 | 15 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第12楼Kelvin...^_^...2009-09-08 08:21发表的: qP=4D 9 ]  
    我冇錢你呃阿。 b3]QH h/  
    &o@IMbJ8  
    俾你呃我thx阿
    32j@6!  
     ,U':=8  
    "l0z?u  
    一样噶啫,多谢你先!
    顶端 Posted: 2009-09-09 21:52 | 16 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第13楼花無缺和尚2009-09-08 09:38发表的: ~:8}Bz2!5  
    蛇妹越黎越靚喔。
    L O)&|9xw  
    ;oL`fQyr  
    ;.Dm?J0  
    系咪噶,和尚叔叔最识得氹人开心噶啦,嘻嘻!
    顶端 Posted: 2009-09-09 21:53 | 17 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第14楼幸福瞬間2009-09-08 15:30发表的: a?635*9K  
    你成日都咁耐先上嚟見我哋一次~~
    }F v:g!  
    kX0hRX  
    OC(S"&D  
    唔系啊,见到好多新人,又唔知讲咩好嚄,所以......
    顶端 Posted: 2009-09-09 21:54 | 18 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第15楼bennypower2009-09-08 20:36发表的: o7_*#5rD  
    樓主點解臺車冇車匙?你應該把車開走~嚇下個車主嘛
    m'j]T/WF  
    MXVQ90  
     BVJ6U[h`  
    ( o(,;  
    晕,部车我老公噶,当时加紧油,佢落车顺手攞埋车匙咋,哈哈!
    顶端 Posted: 2009-09-09 21:55 | 19 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

好耐无见,依家甘靓
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2009-09-10 17:34 | 20 楼
    moonwalk

Quote:
    引用第19楼火舞灵蛇2009-09-09 13:55发表的: VR'R7  
    1M={8}3  
    N I*x):bx  
    4qYT  
    0gIJ&h6*f  
    晕,部车我老公噶,当时加紧油,佢落车顺手攞埋车匙咋,哈哈!
    1Zr J7a7=  
    p;x3gc;0  
    加油站严禁使用手机吖 阿蛇
    顶端 Posted: 2009-09-10 21:19 | 21 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第21楼moonwalk2009-09-10 13:19发表的: ;;]^d_  
    g,O3\jjQ  
    Cvgk67C=$  
    加油站严禁使用手机吖 阿蛇
    T1_qAz+  
    *?` <Ea  
    vw'BKi F  
    真系衰噶啫!!
    顶端 Posted: 2009-09-10 21:52 | 22 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第17楼火舞灵蛇2009-09-09 01:53发表的: 6?uo6 I  
    ^;DbIo\6H  
    ;#+Se,)  
    ;p] f5R^  
    系咪噶,和尚叔叔最识得氹人开心噶啦,嘻嘻!
    J69B1Yi  
    甘祝愿你年復一年,月復一月,日日都保持開開心心啦。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-09-11 19:24 | 23 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

除咗靓女都无乜点变咯!!!
    顶端 Posted: 2009-09-12 01:06 | 24 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

你骑紧果部系咪马自达3来嘎
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2009-09-13 04:15 | 25 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第23楼花無缺和尚2009-09-11 11:24发表的: 5Z@~d'D  
    CTOrBl$70  
    甘祝愿你年復一年,月復一月,日日都保持開開心心啦。
    $Afw]F$  
    4Bc<  
    Xj+oV  
    多谢, 我都希望我会永远都咁开心! X1GpLy)p  
    你都一样啵!
    顶端 Posted: 2009-09-14 07:24 | 26 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第24楼傻哥2009-09-11 17:06发表的: PiTe/  
    除咗靓女都无乜点变咯!!!
    /Wqx@#  
    @uaf&my,P  
    傻哥真系识讲野噶啫,哈哈!
    顶端 Posted: 2009-09-14 07:27 | 27 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第25楼荷b仔2009-09-12 20:15发表的: q:9#Vcw  
    你骑紧果部系咪马自达3来嘎
    ( ^Q:zU  
    {#c* *' 4  
    `S{Blv  
    好好眼噶你,系啊,上年六月份嗰阵买嘅,嘻嘻!
    顶端 Posted: 2009-09-14 07:28 | 28 楼
    sam022
    夜貓
    级别: 新人

多谢发贴的人[43]

囡喔~````咔咔
    顶端 Posted: 2009-09-14 11:29 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部