本页主题: 体育区点解变左每日先得发5贴?? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

Mc.大儍儍
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

体育区点解变左每日先得发5贴??

体育区点解变左每日先得发5贴?? 几没瘾呀...希望修改返之前既15贴了 多谢

顶端 Posted: 2009-09-21 21:08 | [楼 主]
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

你可以語無倫次商量下~
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2009-09-22 00:03 | 1 楼
語無倫次
新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

由于现在体育讨论区比较两年前已经多左几多人,再继续每日15贴会太泛滥,所以请浓缩下自己想发的贴,卑D精华大家欣赏。 O_ 4 j"0  
)dh _eqnX  
附:每日人流信息量比较多的几个区的发帖限制,吹水区5贴,贴图区6贴,新闻区6贴
[ 此贴被語無倫次在2009-09-21 21:58重新编辑 ]
顶端 Posted: 2009-09-22 05:50 | 2 楼
wildduck
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[11830]

我以前是看而不发, |V-)3 #c  
之后是回而不发, Jp 7m$D%  
现在是又看又回又发。 fx=HKt  
0z c~!r~  
嘿嘿。
顶端 Posted: 2009-09-22 09:07 | 3 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

你唔知睇肉區比班全天候廿四小時毛聊輪班制嘅懷舊(帖)馬甲copy灌水黨油倫咩?! Nhrh>x[wJ  
_FxQl ]@  
版主門: "w&G1kw5I  
一方面拉人警告兼封鋪!! W.m2`] &  
另一方面唯有收緊佢地犯案(留連)嘅平台...易於偵察/管理/即部即界! (W'3Zv'f  
k)TNmpL%"  
作為睇肉區長期中實發帖人...希望你明白/睇諒同合作一下哩個打擊正策先- ,M0#?j>  
如刺兄同大佬文不嬲都好易話為...遲啲開放番一人一日十帖都得...啩... o 2_mcJ  
<G60R^o  
純粹長話小說... i p; RlO  
唔想(唔屬於打擊對象嘅)傻傻睇唔開有任何過激反應!! MVkO >s  
我(普通人:七仔)知道唔啱規舉架喇-如果需要刪哩個4樓回覆希望佢睇完先-好耐唔該-
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-09-22 09:40 | 4 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

Quote:
引用第4楼gy77gy772009-09-22 01:40发表的: xC YL3hl  
你唔知睇肉區比班全天候廿四小時毛聊輪班制嘅懷舊(帖)馬甲copy灌水黨油倫咩?! Af XlV-v  
h ngdeGa  
版主門: Rdl^-\BV  
一方面拉人警告兼封鋪!! dW9Ci"~v  
另一方面唯有收緊佢地犯案(留連)嘅平台...易於偵察/管理/即部即界! f[+N=vr  
.......
Zd <8c^@  
@f%q ,:  
多點使用舉報功能吧~馬甲是永遠去除不乾淨的。
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2009-09-22 11:26 | 5 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】