本页主题: 建議下載附件要釦錢 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

icmanliu
^^曼聯鬼^^
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[1775]

建議下載附件要釦錢

有好多新會員開左嗰ID就係咁down /,Xl8<~#  
毫無意思 _v,0"_"  
建議下載一次釦1鷄,髮佈者就得1鷄(同改版前類同)   Q.g/  
加強一下銀紙既用途 *; o%*:  
學紅爺話齋 =&WIa#!=  
比D野黎買下都好啊 H@Z_P p?  
水區來來去去都係果幾隻命係度9up FZr/trP~  
D人真係少到心都up埋 ANM#Kx+  
版主門諗諗佢啦 E(jZ Do  
Y}:~6`-jj  
                        by-唔想見到蓝调沉淪既曼聯人 m9 h '!X<  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 山风流水 | 理由:
  • ^^生係曼聯人~~~死係紅魔鬼^^
    顶端 Posted: 2009-11-18 20:10 | [楼 主]
    ManHand
    我是一个大苹果!
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

嗯``都几好啦~~D人净系系度down电影`down完就走.... ]EKg)E  
    U~D~C~\2;  
    Qs\a&Q=0H  
    _M%>Qm  
    你讲水区个几只?有无包括我
    欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
    顶端 Posted: 2009-11-18 20:41 | 1 楼
    kitty888
    级别: 普通人

多谢发贴的人[139]

做到强倒不是人之后就冇嘢做啦,边有动力去揾銀吖
    顶端 Posted: 2009-11-19 12:10 | 2 楼
    zstzeagle
    无啦啦走嘅人
    级别: 高人

多谢发贴的人[198]

支持...赞成....下嘢要银纸,发嘢有银纸收!!!!!!
    顶端 Posted: 2009-11-19 13:57 | 3 楼
    coco7689
    级别: 新人

多谢发贴的人[55]

可以考虑一下!!
    顶端 Posted: 2009-11-20 05:19 | 4 楼
    kitty888

多谢发贴的人[139]

呢个问题等我地高层研究研究
    顶端 Posted: 2009-11-20 14:09 | 5 楼
    gzy
    芳村执笠走出来

多谢发贴的人[224]

水区 视频鬼出现 浏览者多 回复者少 天气与心情一般→
    顶端 Posted: 2009-11-20 22:36 | 6 楼
    刘纹虎
    冬眠中,勿扰!
    级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

Quote:
    引用第5楼kitty8882009-11-20 14:09发表的: XdJD"|,h  
    呢个问题等我地高层研究研究
    1#x5 o2n  
    l?)>"^  
    不用研究,一天没有开放注册,就不会扣钱,如开放注册,再考虑
      本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2009-11-21 00:25 | 7 楼
    wildduck
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[11830]

我家下都有米个啦。哈哈。点都无所谓啦。 h~Ir = JV  
    #v(As) 4^  
    不过,我以前都试过冇钱个滋味,所以,在目前个状态 {qHQ_ _Bl  
    我都系建议不收钱合适的。
    顶端 Posted: 2009-11-21 01:28 | 8 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】