«1 2 » Pages: ( 2/2 total )
本页主题: 蓝调一个搵食男! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

伊健十三
级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

其实系我~哈哈~!比你赶绝左添~!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2010-04-06 12:32 | 30 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第30楼伊健十三2010-04-06 00:32发表的: DoJ\ q+  
    其实系我~哈哈~!比你赶绝左添~!
    01r 8$+  
    化灰都认得你啦,好耐唔见咯,近來几好吖嘛猪仔,做咗老豆未呀?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-04-06 22:20 | 31 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

以我記得~~藍調嘅幾個大型活動都係我搞嘅~~樓主所講嘅人我有印象~~ u [m  
    P<l&0dPO8  
    但係佢只係出過嚟一次~~(私下以藍調名義搞嘅活動唔計)~~樓主你同你表姐都喺度~~會係邊次呢~一定唔係我搞嗰次嘞~~ & -{DfNKc  
    so"$m  
    不過點都好~~如果呢個會員真係騷擾到人嘅話~睇嚟我都係時候做翻d嘢嘞~ T&%ux=Jt  
    9xO#tu]  
    藍調嘅形象一向都唔錯嘅~~唔可以俾d"有心人"破壞嘅~ $ACvV "b  
    %+8F'&X  
    但目前可以做嘅就係各位要帶眼識人同埋小心啦~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-04-06 23:59 | 32 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

V.O(S\  
    d]:I(9K  
    边度有野食呀.

.....................
    顶端 Posted: 2010-04-07 03:18 | 33 楼
    merlin113
    级别: 新人

多谢发贴的人[93]

有佢相,贴佢相出来,等我地一齐通缉佢
    顶端 Posted: 2010-04-07 12:56 | 34 楼
    伊健十三

Quote:
    引用第31楼花無缺和尚2010-04-06 22:20发表的: BRlT7grgq  
    Pa~)"u 8  
    化灰都认得你啦,好耐唔见咯,近來几好吖嘛猪仔,做咗老豆未呀?
    &;D8]7d  
    化灰甘严重~5系好耐姐~我成日见到你嘎~我时不时都离单下电影~!哈哈~做老豆~做咩问D甘既问题~!?5识答你喔~!
    顶端 Posted: 2010-04-07 20:45 | 35 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第35楼伊健十三2010-04-07 08:45发表的: m|{3),#V  
    pL{U `5S  
    化灰甘严重~5系好耐姐~我成日见到你嘎~我时不时都离单下电影~!哈哈~做老豆~做咩问D甘既问题~!?5识答你喔~!
     OU8Lldt  
    男大當婚,女大當嫁,生兒育女好正常喔,有幾难答吖,好事黎架!

顶端 Posted: 2010-04-07 22:15 | 36 楼
    伊健十三

Quote:
    引用第36楼花無缺和尚2010-04-07 22:15发表的: 8DegN,?  
    !"\80LP  
    男大當婚,女大當嫁,生兒育女好正常喔,有幾难答吖,好事黎架!
     *T5!{  
    k~jP'aD  
    既然系甘~我都无谓收收埋埋啦~其实~我个仔~都已经7岁啦~哈哈~!
    顶端 Posted: 2010-04-08 00:03 | 37 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第37楼伊健十三2010-04-08 00:03发表的: 0cJWJOj&  
    JV] ^zW  
    @>W(1mRi  
    既然系甘~我都无谓收收埋埋啦~其实~我个仔~都已经7岁啦~哈哈~!
    |Z=^`J  
    我個女都初中囉!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2010-04-08 01:12 | 38 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第37楼伊健十三2010-04-07 12:03发表的: ?kB2iU_f+  
    b\-&sM(W"  
    QA5Qwe L  
    dIRm q+d^  
    甘快7歲嗱,我以為係5歲咋..............!

顶端 Posted: 2010-04-09 12:34 | 39 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第38楼肥牛肉2010-04-07 13:12发表的: &:, dJ  
    ?sMP~RHQ  
    我個女都初中囉!
    j}~86JO+Cw  
    牛家有女初長成 -lhLA`6_R  
    养在番禺人未識 4*e0 hWp  
    一於返港去選美 BbgnqzU  
    光宗耀祖人人識......................

顶端 Posted: 2010-04-09 12:47 | 40 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

邊條蛋散打住藍調旗號呃女仔?不過邊有人會自認家~仲要其貌不揚添~交友就自己慎防下吧...
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2010-04-10 05:54 | 41 楼
    jiejielqiqi

多谢发贴的人[28]

哇,古吾道聊天记录都比人拿左出来..
    真正的爱情并没有终点,只有起点
    顶端 Posted: 2010-05-07 08:10 | 42 楼

多谢发贴的人[20]

无也啊?又表姐又表妹, Fm # w2o  
    抬举左贱男啦! 你以为巨是方力申啊? <~n$1aA  
    j'BMAn ?  
    打动人是要用心噶,而用心噶人心里只会放一个人,即使从时间来讲可能不是同一个人。 aMvI?y {  
    贱男尼种低等噶生物是无办法达到这样的境界噶!
    顶端 Posted: 2010-05-07 14:19 | 43 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Quote:
    引用第13楼花無缺和尚2010-03-25 00:19发表的: rJ!{/3e  
    Eyh51IB.  
    我买大傻傻咯,赢面好大!
    `QUy;%+  
    对下号,又真系几似哦~~ 大傻,系你就好认啦~~
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-05-07 15:19 | 44 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

Quote:
    引用第44楼錺_錺①2010-05-07 15:19发表的: F|HJH"2*&q  
    C^z\([k0er  
    对下号,又真系几似哦~~ 大傻,系你就好认啦~~
    ]Y| 9?9d  
      点解会对下对下对到我身上来呢? X2xuwA  

顶端 Posted: 2010-05-07 16:17 | 45 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

我样衰衰似煎堆又点会系我呀? D>!6,m2  

顶端 Posted: 2010-05-07 16:21 | 46 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

Quote:
    引用第46楼Mc.大儍儍2010-05-07 16:21发表的: 0gn@h/F2%  
    我样衰衰似煎堆又点会系我呀? )){xlFA}  

'&;69`FSe  
    "|m|E/Z-9  
    Ce'pis   
    我講噶,就系你。

顶端 Posted: 2010-05-07 16:49 | 47 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Quote:
    引用第45楼Mc.大儍儍2010-05-07 16:17发表的: ^\:2}4Uj_  
    t?^9HP1b_  
      点解会对下对下对到我身上来呢? gNx+>h`AF  

{5%/T,  
    点解点解?!无得解~~~~!
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-05-09 14:27 | 48 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

几时先有迷底?
    欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
    顶端 Posted: 2010-05-09 16:55 | 49 楼
    无名氏
    级别: *

多谢发贴的人[14]

图片:
    [删除]
    同一个Q号,但系就改左名,系到9394 ,周围加人!唔好比我见到佢,样样衰衰扮晒情深 0>!/rR7  
    gUB{Bh($Y  
    ad!(z[F'Y  
    就系呢个人
    顶端 Posted: 2010-05-15 03:45 | 50 楼

多谢发贴的人[20]

拿张照片出来,我们人肉尼个贱男!~
    顶端 Posted: 2010-05-17 20:24 | 51 楼
    waterboy584
    淼淼大人
    级别: 高人

多谢发贴的人[168]

楼主应该公布拒QQ号码
    顶端 Posted: 2010-05-17 21:16 | 52 楼
    被遗忘的小鱼
    被遗忘的小鱼
    级别: 神人

多谢发贴的人[180]

深海大鱼..出来水水先 G-9]z[\#  
    我都有兴趣知系边个
    顶端 Posted: 2010-05-19 02:25 | 53 楼
    kennywind
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[73]

睇嚟,金田七同柯男要出馬了~
    顶端 Posted: 2010-05-20 22:41 | 54 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

我加距``距无理我。。哈哈。。

顶端 Posted: 2010-06-24 06:45 | 55 楼
    MR.BLACK
    独笑当下

多谢发贴的人[252]

我想问系米戴眼镜噶?瘦瘦地,成个宅男甘噶?
    顶端 Posted: 2010-07-05 17:23 | 56 楼
    «1 2 » Pages: ( 2/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式