本页主题: 「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
唔知點解~~次次去親北京都係因為公事~今次係第4次~ 3;`93TO{  
不過都總算係最多私人時間嘅一次~ |[TH ~ o  
之前雖然去咗故宮但係就冇去到天安門廣場~因為從側門入~ mHo x  
今次終於都可以去到廣場啦~點都要影張相留念嘅~ *R>I%?]V3  
不過~去咗北京4次~今次前後都只不過係3年時間~ ls6ywLP{  
今日嘅北京~已經變到過於商業化~有d失望~ ^dP@QMly6  
記得上次入故宮時~除咗一d賣紀念品嘅點之外~都唔會有其他賣嘢嘅地方~ ~4*9w3t   
仲唔可以食嘢~~但今次~~竟然喺故宮入邊有d流動嘅雪糕車喺度賣雪糕~~ q6{%vd  
真係救命~~唔知過多幾年會唔會喺故宮入邊開埋酒樓食呢~
9=I(AYG{m  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: man@1668 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: man@1668 | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: 語無倫次 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 一串紅 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 發福不少的說~嘻嘻
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 刘纹虎 | 理由: 肥左又靓左,趁有时间啦啦声再去世博行下,然后返去做海盗
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-05-16 01:04 | [楼 主]
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第1楼肥牛肉2010-05-16 01:14 AM发表的: nCwA8AG  
    依然靚女!
    6|'7Mr~\  
    $aEv*{$y  
    牛牛早晨~~ s)E8}-v  
    我依家係肥靚妹啦~ a~@f,b w  
    呢次去北京d朋友見到我都話: 你胖了很多喔~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2010-05-16 01:30 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

阿虎~~冇時間去上海啦~~要趕住翻去做海盜呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2010-05-16 20:55 | 2 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼小加菲2010-05-16 07:38 AM发表的: vO$cF*  
    我最鐘意第八張果張相!!
    ,]yS BAO  
    4a& 8G  
    你鍾意就俾你喇~~~~~~~ Jlb{1B$7  
    )TVd4s(e  
    Z JcX-Z!\  
    ( ./MFf  
    e(0 cz6  
    #>KiX84  
    XM+.Hel  
    ]=ApYg7!  
    @",#'eC"  
    K%L6UQ;  
    ^/}4M'[w  
    UkD\ma  
    &qPezyt  
    P-[})Z=  
    V;RgO}  
    Q[#8ErUY  
    VHqoa>U,*  
    "|J6*s   
    {*n<A{$[ m  
    4qE4 i:b  
    o ~y{9Q  
    \kUQe-:he  
    Kv1~,j6  
    '?m2|9~  
    張相~~~

顶端 Posted: 2010-05-16 20:58 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼Kelvin...^_^...2010-05-16 08:25 AM发表的: t 3N}):  
    多么怀念半年前的我
    44~ReN}`  
    D9P,[: "  
    IFr"IOr'l  
    下次再去過囉~~

顶端 Posted: 2010-05-16 20:59 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第9楼花無缺和尚2010-05-16 12:11 PM发表的: mMZrBz7r  
    真係发咗福喔 甘樣仲靚靚呀! FdnLxw  
    有冇上長城做好漢呀?
    !.V_?aYi8  
    By!u*vSev  
    我唔要咁有福氣哇~~ =bJ$>Djp  
    冇呀~~遲咗起身錯過咗時間~~唯有下次再去了~

顶端 Posted: 2010-05-16 21:00 | 5 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第10楼花無缺和尚2010-05-16 12:18 PM发表的: a}VR>!b  
    Z \ @9*  
    哦...........原來你中意只鴨!........................好滯架。我去北京全聚德试過,得个名咋!
    s/~[/2[bnf  
    hr'?#K  
    嗯~~真係好滯~~今次去咗全聚得朝陽區嘅勁松店~~3個人食咗600幾~

顶端 Posted: 2010-05-16 21:06 | 6 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼jerry2010-05-16 10:05 PM发表的: ]+qd|}^  
    变左好多,撞到都唔敢打招呼
    fIx|0,D&7L  
    H)*%eG~  
    我都知~~~~我真係肥咗好多~~

顶端 Posted: 2010-05-16 22:55 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第19楼小加菲2010-05-17 07:32 AM发表的: 6+>X`k%D  
    ph2 _P[S'  
    食啦!比心機食多D啦,肥死你呀! \Z~@/OVc  
    tg/!=g  
    等你唔帶埋我去啦!!哼............................
    ee Bw\f0  
    ~^ '+ .  
    唓~~你去先算啦~~

顶端 Posted: 2010-05-18 13:57 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第21楼小加菲2010-05-17 07:35 AM发表的: vsq |m 5  
    #N97  
    你一年前都話緊減肥架喎,做乜搞到越減越肥呀!!
    RM25]hx  
    ;Q5o38(  
    #K> Ue>hx  
    唉~~~唔好再提啦~~

顶端 Posted: 2010-05-18 13:59 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第23楼花無缺和尚2010-05-17 11:24 AM发表的: kL -f@CD  
    HNX/#?3  
    你唔好話我聽,你去咗4次北京都未去過長城呀! -}>H3hr  
    H ;HFen|  
    下次真係有机会的話,我地一齐去啦.....................
    A( JgAV1{  
    Qer}eg `R  
    的確~~仲未去過~~前幾次都係做嘢為主架~ \Dx)P[Ur  
    今次先有多D時間之嘛~ v@:m8Y(t  
    好呀~~下次一齊呀~

顶端 Posted: 2010-05-18 14:02 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第38楼721kn2010-05-19 12:45 AM发表的: &WVRh=R  
    肥瘦都係咁靚。
    ^F+7@*u  
    5e c T.  
    KN姐姐~~ Long time no c 啦~~ DV~g  
    肥咗著衫唔好睇呀~

顶端 Posted: 2010-05-21 19:58 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第60楼hinotori2010-06-16 03:44 AM发表的: >m`<AynJ  
    点解变左样噶喵? x1 1ug  
    幸福你越理越靓啵喵!!!!
    h_xzqElZu  
    4]ETF+   
    你做咩喊呀~~~ zWq&HBs  
    愈嚟愈肥就有我份~~

顶端 Posted: 2010-10-03 14:44 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第61楼荷b仔2010-06-21 01:46 AM发表的: iVf8M$!m  
    你做咩瞪甘大只眼啊
    FDIOST !  
    FK`M+ j  
    冇呀~~對眼大就不嬲嘅啦~~ 唔使瞪架~~

顶端 Posted: 2010-10-03 14:48 | 13 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第62楼eddywong2010-06-22 05:46 AM发表的: DeR C_ [  
    北京 ~ 我曾去過一次, 純粹觀光的
    dp#'~[j  
    >Gi* BB  
    "曾"是"何曾"呢~北京呢兩年變得好緊要~~ 已經無咗惜日古城故都嘅感覺了~

顶端 Posted: 2010-10-03 14:50 | 14 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第63楼man@16682010-10-01 01:33 PM发表的: tAH0o\1;  
    嗰樣 越嚟越細個 點解會咁!????????
    u(Y?2R  
    ok<!/"RX$  
    因為肥咗好多囉~~好多人都話我肥咗個樣就仲細個咗~ <B3$ODGJp  
    我唔介意個樣細個~~ 但我超級介意我肥咗呀~

顶端 Posted: 2010-10-03 14:52 | 15 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第64楼小加菲2010-10-01 06:11 PM发表的: @Zov&01  
    55]E<2't  
    係囉!你講完你自己都笑…… OXCf  
    76rRF   
    O[/l';i  
    Ed=]RR 4R  
    {m2lVzK  
    你做咩笑到咁開心呀~~

顶端 Posted: 2010-10-03 14:53 | 16 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第70楼小加菲2010-10-03 03:58 PM发表的: Q1 ?09  
    2 N$yn  
    乜呢度係唔比人笑架,早講嘛,咁我咪以後都唔係度笑、同係度路過囉!!
    qS{E+)P  
    }HC6m{vH(  
    使唔使咁呀~~講下啫~~

顶端 Posted: 2010-10-03 22:24 | 17 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部