本页主题: 「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
唔知點解~~次次去親北京都係因為公事~今次係第4次~ " O1\]"j  
不過都總算係最多私人時間嘅一次~ R,[ dEP  
之前雖然去咗故宮但係就冇去到天安門廣場~因為從側門入~ lN$#lyy  
今次終於都可以去到廣場啦~點都要影張相留念嘅~ -'b tKz*9  
不過~去咗北京4次~今次前後都只不過係3年時間~ In)8AK(Hw  
今日嘅北京~已經變到過於商業化~有d失望~ $/</J]2`;  
記得上次入故宮時~除咗一d賣紀念品嘅點之外~都唔會有其他賣嘢嘅地方~ +{Yd\{9  
仲唔可以食嘢~~但今次~~竟然喺故宮入邊有d流動嘅雪糕車喺度賣雪糕~~ ; V)pXLE  
真係救命~~唔知過多幾年會唔會喺故宮入邊開埋酒樓食呢~
Wkw. z  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: man@1668 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: man@1668 | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: 語無倫次 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 一串紅 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 發福不少的說~嘻嘻
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 刘纹虎 | 理由: 肥左又靓左,趁有时间啦啦声再去世博行下,然后返去做海盗
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-05-16 01:04 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

我最鐘意第八張果張相!!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2010-05-16 07:38 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第15楼幸福瞬間2010-05-16 21:06发表的: @wd!&%yzO  
    B,~f "  
    jGO9n  
    嗯~~真係好滯~~今次去咗全聚得朝陽區嘅勁松店~~3個人食咗600幾~
    P1(8U%   
    食啦!比心機食多D啦,肥死你呀! 9nT?|n]>  
    6V'wQqJ  
    等你唔帶埋我去啦!!哼............................

顶端 Posted: 2010-05-17 07:32 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第17楼jerry2010-05-16 22:05发表的: sx-EA&5-9k  
    变左好多,撞到都唔敢打招呼
    #^5a\XJb  
    唔好話你,我撞倒都唔敢叫佢呀!!

顶端 Posted: 2010-05-17 07:33 | 3 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第18楼幸福瞬間2010-05-16 22:55发表的: x^z dTMNhw  
    PPUEkvH W  
    q $t&|{  
    我都知~~~~我真係肥咗好多~~
    Xy:Gj, @  
    你一年前都話緊減肥架喎,做乜搞到越減越肥呀!!

顶端 Posted: 2010-05-17 07:35 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第27楼錺_錺①2010-05-17 20:12发表的: -oU@D  
    g+e:@@ug  
    带你你肯去了咩~~~~ [6O04"6K  
    @XeEpDn]  
    系窝~~我会好比心机减肥架拉~ 9~=gwP  
    4S'[\ZJO  
    .......
    6 4?Pfir6  
    係呀!比心機D減啦你,小心越減越肥呀!! dAL0.>|`0  
    Nfr:`$k  
    我發咩呀,你又知我依家變左國寶既!?

顶端 Posted: 2010-05-18 08:15 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第31楼v6hacker2010-05-18 11:55发表的: pG(Fz0b{  
    楼主个样确实变成好多~~~差D唔认得
    tL1P<1j_  
    你死啦,你咁話佢,陣間佢踢你出門呀

顶端 Posted: 2010-05-18 11:58 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第33楼幸福瞬間2010-05-18 13:57发表的: !Ri r&gF  
    {H+?z<BF<  
    bQ<b[  
    唓~~你去先算啦~~
    3&$Nd  
    你有無問過我呀,你又知我唔去,有人比埋錢我點解唔去呀

顶端 Posted: 2010-05-18 14:15 | 7 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第44楼錺_錺①2010-05-20 11:06发表的: 7lwTZ*rnY  
    , |l@j%  
    咩叫越减越肥啊~~?!米反拉~~~
    Xk?R mU6  
    你唔識解呀,唔緊要,你睇下你幫主就知架啦!
    [ 此贴被小加菲在2010-05-20 15:03重新编辑 ]

顶端 Posted: 2010-05-20 11:30 | 8 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第46楼Mc.大醜醜2010-05-20 14:01发表的: 0cFn{q'u  
    我又要增肥。。。
    1A^1@^{m'  
    去拿豬油食啦!

顶端 Posted: 2010-05-20 15:02 | 9 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第63楼man@16682010-10-01 13:33发表的: I+",b4  
    嗰樣 越嚟越細個 點解會咁!????????
    Xm|ib%no  
    係囉!你講完你自己都笑…… Sy  
    L M /Ga  

顶端 Posted: 2010-10-01 18:11 | 10 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第69楼幸福瞬間2010-10-03 14:53发表的: x8\<qh*:  
    R=M!e<'  
    [PWL<t::c  
    8TPN#"  
    你做咩笑到咁開心呀~~
    3m=2x5 {L  
    乜呢度係唔比人笑架,早講嘛,咁我咪以後都唔係度笑、同係度路過囉!!

顶端 Posted: 2010-10-03 15:58 | 11 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第71楼幸福瞬間2010-10-03 22:24发表的: ,S!w'0k|n  
    |=5/Rax^  
    f Iy]/  
    使唔使咁呀~~講下啫~~
    2d`c!  
    係就係唔係就唔係,有咩好講下呀!!?

顶端 Posted: 2010-10-04 08:30 | 12 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第72楼花無缺和尚2010-10-04 03:50发表的: A-uB\ L  
    NXU`wnVJ  
    你今日識佢嘅咩..............
    q SD9Pue  
    路過既人請繼續路過,唔好多事!!

顶端 Posted: 2010-10-04 08:31 | 13 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第75楼花無缺和尚2010-10-04 10:53发表的: 2Z/K(J"&J  
    shgAhx  
    有人蝦我帮主喔,心痛吖嘛.................
    J|~26lG  
    世間有邊個敢蝦你幫主呀!?

顶端 Posted: 2010-10-04 11:36 | 14 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第77楼gy77gy772010-10-04 22:17发表的: Ee2c5C!|C  
    JPx7EEkZR4  
    v:|( 8Y  
    邊個咁大膽
    tE"Si<[]H$  
    除左我重有邊個呀 .$rC0<G[K  
    ]v29 Rx  
    你有意見咩?

顶端 Posted: 2010-10-05 15:52 | 15 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第79楼花無缺和尚2010-10-09 12:14发表的: xN0*8  
    @aG&n(.!u*  
    如果真係有,怕者都係你咯..................!
    A( d5G^  
    唉…無辦法啦,佢就係鐘意我蝦佢

顶端 Posted: 2010-10-10 14:24 | 16 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第82楼花無缺和尚2010-10-13 04:05发表的: @gfDp <  
    !~iGu\y  
    唔係呱,佢真俘有铺甘嘅瘾架..................
    7C,T&g 1:  
    佢有無咁既癮,咁你就要問佢啦!!

顶端 Posted: 2010-10-13 07:24 | 17 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第84楼花無缺和尚2010-10-13 11:32发表的: Q9?t[ir  
    WE!v SZ3R  
    佢呢排好似玩緊失踪喔!
    d^D i*&X  
    唉…佢呢期好忙呀,忙到佢連我都唔記得我係邊個啦

顶端 Posted: 2010-10-13 14:24 | 18 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第86楼花無缺和尚2010-10-13 22:31发表的: /Wj,1WX~  
    lX!`zy{3k  
    係咪佢有異性就右人性呀!........................
    i^"+5Eq[D  
    咁呢樣我唔知喎,你自己問下佢啦! $p* p  
    3`V1XE.;  
    乜佢搵到佢既異性啦咩?

顶端 Posted: 2010-10-14 07:45 | 19 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第88楼花無缺和尚2010-10-14 11:22发表的: 83ipf"]*  
    c'fSu;1  
    你係佢保鏢都唔知就冇人知咯...............
    dj9 ?t  
    我冇做佢保鏢好耐啦,我轉左行啦! FH5ql~  
    (Ye>Cp+]  
    你問下佢啦,佢唔係咩都同你講架咩?

顶端 Posted: 2010-10-14 18:52 | 20 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第90楼花無缺和尚2010-10-15 02:04发表的: irBDGT~  
    7 6fIC  
    好想知你轉行做咗咩呀? Pt< s* (  
    V_^@  
    甘有D嘢就唔使講都明啦...............
    H^%.=kf  
    轉邊行,暫時秘密! i, nD5 @#  
    "dh:-x6  
    咁咪係囉,咁有D野你就唔好問我啦!

顶端 Posted: 2010-10-15 04:07 | 21 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第92楼花無缺和尚2010-10-15 08:28发表的: 8%{q%+  
    $6f\uuTU2"  
    轉行去打刧呀,預埋我好喔..............
    D$k8^ Vs  
    哈哈…好主意,轉行做賊啦一於! vFmJ;J  
    "kW!{n  
    你我就唔預啦,費事............................................

顶端 Posted: 2010-10-15 09:49 | 22 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部