本页主题: 「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
唔知點解~~次次去親北京都係因為公事~今次係第4次~ ]ssX,1#Xh  
不過都總算係最多私人時間嘅一次~ 1dE |q{  
之前雖然去咗故宮但係就冇去到天安門廣場~因為從側門入~ asLvJ{d8s  
今次終於都可以去到廣場啦~點都要影張相留念嘅~ k X1#+X  
不過~去咗北京4次~今次前後都只不過係3年時間~ " m'roU  
今日嘅北京~已經變到過於商業化~有d失望~ KhWt9 =9  
記得上次入故宮時~除咗一d賣紀念品嘅點之外~都唔會有其他賣嘢嘅地方~ Wh7}G   
仲唔可以食嘢~~但今次~~竟然喺故宮入邊有d流動嘅雪糕車喺度賣雪糕~~ 5(qc_~p^  
真係救命~~唔知過多幾年會唔會喺故宮入邊開埋酒樓食呢~
iN]#XIQ%  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: man@1668 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: man@1668 | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: 語無倫次 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 一串紅 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 發福不少的說~嘻嘻
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 刘纹虎 | 理由: 肥左又靓左,趁有时间啦啦声再去世博行下,然后返去做海盗
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-05-16 01:04 | [楼 主]
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

7仔的最爱 yu^n;gWH  

顶端 Posted: 2010-05-16 06:24 | 1 楼
    Mc.大儍儍

同意楼上的 CVa?L"lK  

顶端 Posted: 2010-05-16 08:06 | 2 楼
    Mc.大儍儍

2018年我度蜜月噶时候再去 \R}`S`fIw`  

顶端 Posted: 2010-05-18 14:11 | 3 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部