本页主题: 「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
唔知點解~~次次去親北京都係因為公事~今次係第4次~ ]t]s/;9]K  
不過都總算係最多私人時間嘅一次~ S'vi +_  
之前雖然去咗故宮但係就冇去到天安門廣場~因為從側門入~ nn$,|/  
今次終於都可以去到廣場啦~點都要影張相留念嘅~ -8Z%5W`  
不過~去咗北京4次~今次前後都只不過係3年時間~ zLue j'  
今日嘅北京~已經變到過於商業化~有d失望~ Zr'VA,v  
記得上次入故宮時~除咗一d賣紀念品嘅點之外~都唔會有其他賣嘢嘅地方~ J=W"FEXTL7  
仲唔可以食嘢~~但今次~~竟然喺故宮入邊有d流動嘅雪糕車喺度賣雪糕~~ t#oJr2  
真係救命~~唔知過多幾年會唔會喺故宮入邊開埋酒樓食呢~
[-_u{j  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: man@1668 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: man@1668 | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: 語無倫次 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 一串紅 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 發福不少的說~嘻嘻
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 刘纹虎 | 理由: 肥左又靓左,趁有时间啦啦声再去世博行下,然后返去做海盗
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-05-16 01:04 | [楼 主]
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

真係发咗福喔 甘樣仲靚靚呀! R}mWHB_h"  
    有冇上長城做好漢呀?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-05-16 12:11 | 1 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第5楼小加菲2010-05-15 19:38发表的: [-}%B0S**  
    我最鐘意第八張果張相!!
    _'v )Fy  
    哦...........原來你中意只鴨!........................好滯架。我去北京全聚德试過,得个名咋!

顶端 Posted: 2010-05-16 12:18 | 2 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第14楼幸福瞬間2010-05-16 09:00发表的: :zZM&r>  
    g9`ytWmM  
    #_5+kBA+>'  
    我唔要咁有福氣哇~~ "A$Y)j<#G  
    冇呀~~遲咗起身錯過咗時間~~唯有下次再去了~
    7}?z=LHb3  
    你唔好話我聽,你去咗4次北京都未去過長城呀! +DDvM;31w  
    DGUU1 vA  
    下次真係有机会的話,我地一齐去啦.....................

顶端 Posted: 2010-05-17 11:24 | 3 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第15楼幸福瞬間2010-05-16 09:06发表的: @TT[H*,  
    jV8><5C  
     iSax-Mc  
    嗯~~真係好滯~~今次去咗全聚得朝陽區嘅勁松店~~3個人食咗600幾~
     6<GWDO  
    我覺得挾住鸭皮果件包仲好食 講真而家去北京D消費都几高架!

顶端 Posted: 2010-05-17 11:28 | 4 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第17楼jerry2010-05-16 10:05发表的: C$; ~=  
    变左好多,撞到都唔敢打招呼
    sa ?;D  
    而家你响街撞倒我都未必認倒我啦..................

顶端 Posted: 2010-05-17 11:31 | 5 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第19楼小加菲2010-05-16 19:32发表的: l@ K<p  
    `.XU|J*z,  
    食啦!比心機食多D啦,肥死你呀! Gz:a1-x  
    Y_ B( R  
    等你唔帶埋我去啦!!哼............................
    I1jF`xQ&0  
    不如叫幫主带埋你返去南美做海盜啦.................

顶端 Posted: 2010-05-17 11:41 | 6 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第39楼721kn2010-05-18 12:50发表的: o/#e y  
    2 Qy&V/E ?  
    全聚德依加只係買個名咋,啲嘢冇以前咁好吃。
    #<:khs6  
    哗.............好耐唔见喇 妹妹?你又去完邊度旅行翻黎呀?

顶端 Posted: 2010-05-19 11:10 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第35楼幸福瞬間2010-05-18 02:02发表的: /@K?W=w4  
    @U,cj>K  
    d{  Z  
    的確~~仲未去過~~前幾次都係做嘢為主架~ G 8@%)$A  
    今次先有多D時間之嘛~ RAvV[QkT  
    好呀~~下次一齊呀~
    h4U .wk  
    不到長城非好漢,太可惜喇,下次一定記得去啦!

顶端 Posted: 2010-05-19 11:18 | 8 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第71楼幸福瞬間2010-10-03 10:24发表的: s`TfNwDvU  
    A\:M}D-(  
    <I7UyCAF  
    使唔使咁呀~~講下啫~~
    /IgTmXxxj  
    你今日識佢嘅咩..............

顶端 Posted: 2010-10-04 03:50 | 9 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第74楼小加菲2010-10-03 20:31发表的: ~s+\Y/@A  
    @D%VV=N~[  
    路過既人請繼續路過,唔好多事!!
    6x_8m^+m  
    有人蝦我帮主喔,心痛吖嘛.................

顶端 Posted: 2010-10-04 10:53 | 10 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第76楼小加菲2010-10-03 23:36发表的: V;9.7v  
    *PD7H9m  
    世間有邊個敢蝦你幫主呀!?
    ;R}:2  
    如果真係有,怕者都係你咯..................!

顶端 Posted: 2010-10-09 12:14 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第77楼gy77gy772010-10-04 10:17发表的: !M\8k$#"n  
    c.r]w  
    z" 4$mh  
    邊個咁大膽
    kowBB0   
    即刻同佢C過啦...........你嘅女神喔。

顶端 Posted: 2010-10-09 12:17 | 12 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第81楼小加菲2010-10-10 02:24发表的: s +"?j  
    2XNO*zbve  
    唉…無辦法啦,佢就係鐘意我蝦佢
    "`s{fy~mV  
    唔係呱,佢真俘有铺甘嘅瘾架..................

顶端 Posted: 2010-10-13 04:05 | 13 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第83楼小加菲2010-10-12 19:24发表的: 5bBY[qp  
    {Dupk0'(  
    佢有無咁既癮,咁你就要問佢啦!!
    k nTCX  
    佢呢排好似玩緊失踪喔!

顶端 Posted: 2010-10-13 11:32 | 14 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第85楼小加菲2010-10-13 02:24发表的: 7!F<Uf,V3  
    #|-i*2@oR  
    唉…佢呢期好忙呀,忙到佢連我都唔記得我係邊個啦
    A s"% u  
    係咪佢有異性就冇人性呀!........................
    [ 此贴被花無缺和尚在2010-10-13 23:22重新编辑 ]

顶端 Posted: 2010-10-13 22:31 | 15 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第87楼小加菲2010-10-13 19:45发表的:  \uG^w(*)  
    N.'-9hv  
    咁呢樣我唔知喎,你自己問下佢啦! D4Z7j\3a  
    C :r3z50  
    乜佢搵到佢既異性啦咩?
    ({$>o]<h  
    你係佢保鏢都唔知就冇人知咯...............

顶端 Posted: 2010-10-14 11:22 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第89楼小加菲2010-10-14 06:52发表的: _J&IL!S2  
    UX24*0`\~  
    我冇做佢保鏢好耐啦,我轉左行啦! VV-%AS6;  
    HC!5AJ&+}v  
    你問下佢啦,佢唔係咩都同你講架咩?
    7<0oK|~c#  
    好想知你轉行做咗咩呀? ;q?WU> c{?  
    AGhr(\j  
    甘有D嘢就唔使講都明啦...............

顶端 Posted: 2010-10-15 02:04 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第91楼小加菲2010-10-14 16:07发表的: a|-B#S  
    Zx&=K"  
    轉邊行,暫時秘密! $C t(M)  
    U !b~vrr^  
    咁咪係囉,咁有D野你就唔好問我啦!
    KBI36=UV  
    轉行去打刧呀,預埋我好喔..............

顶端 Posted: 2010-10-15 08:28 | 18 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部