本页主题: 已经分佐手一年,唔知怎解依家都会挂住距. 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

djmengboy
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

已经分佐手一年,唔知怎解依家都会挂住距.

霖起以前同距即种种, 都会让我心情愉快,让所有不快乐都一扫而空. 同距分佐到依家,我一直都冇稳女仔. 唔知系唔系我一直都对距即诺言坚守着, 我一直都觉得好似自己唔会累. 但系我发觉我错了, . 现在顺其自然吧..!
顶端 Posted: 2010-08-08 14:35 | [楼 主]
道心仲魔
级别: 普通人

多谢发贴的人[106]

睇黎··你仲未放得低喔........ ~B%=g)w  
;N4b~k)  
难听D讲句啦,过去佐就係过去佐架了。。。。。。得你自己一个坚持有乜用, 3r?Bnf:  
Z_Ox'  
当分开佐后,一切嘅诺言都係变成慌言...........
顶端 Posted: 2010-08-08 15:26 | 1 楼
coolwing520

多谢发贴的人[2]

人总系要向前望既,过左去就等距过去啦! ;6I{7 [  
MC!K7ji  
如果连自己都唔比机会自己,咁仲边度有人会比机会你呢
顶端 Posted: 2010-08-08 16:37 | 2 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

挂住係可以一世架
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2010-08-08 21:32 | 3 楼
vincent-z

多谢发贴的人[1]

你嘅心情我好体会噶
顶端 Posted: 2010-08-08 23:23 | 4 楼
蓝调枫
级别: 普通人

多谢发贴的人[61]

其实你自己都已经有答案啦!仲洗乜问人呢?
顶端 Posted: 2010-09-09 01:17 | 5 楼
┢┦aΡpy^___^
Alex
级别: 高人

多谢发贴的人[217]

挂住真係可以一世架
I'm cantonese,Only spoken cantonese!
顶端 Posted: 2010-09-11 02:35 | 6 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

楼主你要记住你自己只是一副凡人的躯壳,唔好觉得自己可以同神比较.你会有七情六欲的
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2010-09-27 13:15 | 7 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式